SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Alatepe, spor eğitimi alan öğrencilerin antrenmanlarına katıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri bünyesinde olan tesislerde spor eğitimi alan öğrencilerin antrenmanlarına katıldı.

Programa Başkan Alatepe ile birlikte Spordan sorumlu Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Ocak’ta hazır bulundu.

“Düz koşu yaptı, şut çekti”

Yarıyıl tatiline giren ve tatil döneminde spor eğitimlerine devam eden Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı futbol okullarının, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde, minik futbolcuların antrenmanına katılan Başkan Ali Murat Alatepe, minik futbolcular ile düz koşu, pas çalışması yaparak şut çekti.

Geleceğin profesyonel futbolcu adayları olan minik futbolcular, Başkan Alatepe’yi karşılarında görünce sevinçleri dikkat çekti.

“Aileleri davet spora davet ediyoruz”

Antrenman sonrasında konuşma yapan Başkan Alatepe, “ Bugün 82 bin kayıtlı sporcu sayısına ulaşmış durumdayız. 22 ayrı spor merkezimiz 150 eğitmen ile hizmet veriyor. Bu bizi son derece mutlu etmektedir. Gençlik ve spor müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren tesislerimize aileleri davet ediyoruz.  Çocuklarını getirsinler alanlarında uzman olan hocalarımıza bırakarak spor ile sosyal hayata bütünleşmiş olsunlar istiyoruz. Bugün burada tatilde spor yapan futbol eğitimi alan çocuklarımız ile antrenmana katılarak onları motive etmek istedim. Diğer branşlarda spor yapan kardeşlerimizle, çocuklarımız ile yine bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

“Biz büyük bir aileyiz spor aşkı ile emrinizdeyiz”

Esenyurt Belediyesi’nin spor hizmetlerinde yaz ve kış döneminde aralıksız hizmet verdiğini belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yöneticileri ; “Biz büyük bir aileyiz spor aşkı ile emrinizdeyiz” sloganı ile vatandaşa hizmet veriyoruz.

“12 ayrı noktada böyle futbol eğitimi veriyoruz. İyi olan, kabiliyetli ve istikbal vaat edenleri ayrı bir eğitimden geçiriyoruz. 7-14 yaş arası futbolcu yetiştiriyoruz. Sabah 9’dan akşam 17’ye kadar çalışma devam ediyor. Diğer branşlarda dâhil olmak üzere, tüm malzemelerini biz temin ediyor ve rahat ulaşımını sağlıyoruz. Bu antrenman ve hazırlıklar sonrasında iyi olan çocuklarımızı bölgemizdeki takımlara veriyoruz. Futbol dışında 33 ayrı spor branşımız var. Her branşta uzman eğitmenlerimiz eşliğinde planlı ve programlı dersler yapılmaktadır. Güreş, Taekwondo, Karate, Voleybol, Yüzme, Basketbol, Masa Tenisi ve Çim Hokeyine kadar birçok spor branşında çocuklarımızı gençlerimizi yetiştiriyoruz. Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri bünyesinde Uluslararası müsabakalarda dereceye girenler, Türkiye birinciliği ve İstanbul şampiyonluğu olan sporcularımız var. Bunların yanında Ampute Futbol takımımız ile birlikte engelli sporcularımızı evlerinden alarak yüzme eğitimi yaptırıyoruz ve tekrar evlerine geri götürüyoruz. Otizmli, fiziksel engelli ve zihinsel engelliler için ayrı ayrı eğitim programlarımız var. Bu konuda eğitim almış bilimsel anlamda spor eğitmenlerimiz, engellilere verdikleri eğitimler ardından %80 engeli olan birisinin spor eğitimi ile %20- 30’a düşüyor. Bu sayede spor sayesinde özel alt sınıfa giden engelli öğrenciler normal okullara gidebiliyor.

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]