SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

20 Ülkeden 100 sporcu madalya için yarışacak

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul, dünyanın önemli sporcularının boy göstereceği bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası 18 Şubat’ta TAF Atletizm Salonu’nda yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi Spor İstanbul ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası bu yıl beşinci kez düzenleniyor. Avrupa Atletizm Birliği Permit kategorisinde ikinci kez düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası 18 Şubat 2018 tarihinde Ataköy’de bulunan Türkiye Atletizm Federasyonu Atletizm Salonu’nda gerçekleşecek.

”Dünyanın Hızı İstanbul’da” sloganı ile düzenlenecek Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası’nda, Olimpiyat Oyunları’nda, Dünya Atletizm Şampiyonası’nda ve Avrupa Şampiyonaları’nda derece alan tanınmış sporcular yarışacak.

20 ÜLKEDEN 100 SPORCU MADALYA İÇİN YARIŞACAK

Uluslararası takvimde yer alan yarışlar, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Yarışma Talimatına, Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) yarışma kurallarına ve statüde belirtilen özel hükümlere uygun olarak organize edilecek.

Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Ukrayna, Romanya, Çekya, Hırvatistan, Kenya, Etiyopya, Kanada, Slovenya, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hollanda başta olmak üzere 20’ye yakın ülkeden 100’den fazla sporcu madalya için ter dökecek.

Londra’daki 200 metre finalinde Dünya Şampiyonu olan rekortmen Türk atlet Ramil Guliyev’in de yarış günü izleyici olarak katılım göstereceği Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası’nda 200 gönüllü görev alacak. Etkinlik saat 15.00’te başlayacak.

18 ŞUBAT 2018 YARIŞ PROGRAMI

15.00: 60 Metre Kadınlar                                           16.45: 400 Metre Kadınlar
15.30: 60 Metre Erkekler                                           17.00: 400 Metre Erkekler
16.00: Uzun Atlama Erkekler                                     17.10: Üç adım Atlama
16.10: 60 m Engel Kadınlar                                        17.15: 1500 m Kadınlar
16.15: Gülle Atma Erkekler                                        17.30: 1000 m Erkekler
16.30: 3000 m Erkekler                                               17.42: 60 m Final Kadınlar
16.40: Yüksek Atlama Kadınlar                                  17.52: 60 m Final Erkekler

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio