SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

ADALETSİZ FUTBOL

Yayınlanma:
ABONE OL
ADALETSİZ FUTBOL

Kartalspor sıkıntılı dönemden geçerek Kayseri Erciyes maçına hazırlandı.

2.devrede sadece altyapıdan yapmış olduğu transfere karşılık Kayseri Erciyes ise Rize den Volkan Yıldırım, Yavuz Eraydın; Buca dan Taner Taşçı, Muhammed Şeker; Sarıyer den Coşkun Birdal; Boluspor dan Ahmet Dursun; Kayserispor dan Kanber Arslan,Merter Yüce; Herta Berlin den Sercan Konal; Karabük ten Mahmut Karıklar ve Beşiktaş tan Fatih Sonkaya transferlerini yaptılar.Bundan da anlaşılacağı gibi Kartalspor maçına iddaalı bir şekilde 3 puan almaya geldiklerini gösterdiler. İlk dakikalarda Kayseri Erciyes akınlarıyla Kartalspora zor anlar yaşattı.Kayseri Erciyessporlu Mehmet in cezasahasına yolladığı topu Serkan ters vuruşla kendi ağlarına gönderince Erciyes deplasmanda 1-0 öne geçti.

Golden hemen sonra sağlı sollu bastıran Kartalspor 18. Dkda Efecan la net gol pozisyonundan faydalanamadı.Oyunu Kayseri Erciyes yarı sahasına yıkan Kartalspor beraberlik golü için herşeyi yapıyordu. İbrahim in yine formda olmayışı Kartalspor adına bir handikaptı. Kayseri Erciyes ise uzun toplarla Coşkun u pozisyona sokarak sonuca gitmek istiyordu.

İlk yarının sonlarına doğru çok pas hatası yapan Kartalspor dönen toplarda kontraatakla çıkan Erciyes karşısında sıkıntılı anlar yaşadı.Daha sonra sağdan Yakubu ile girdiği pozisyonda da gol olmayınca bordo beyazlılar ilk devreyi 1-0 mağlup tamamladılar.

   2.Yarıya hırslı ve istekli başlayan Kartalspor beraberlik golünün geleceğinin sinyallerini veriyordu.Nitekim Efecan  şahsi gayretiyle sol kanattan içeri dripling yaparken Erciyesli Erdal ın tokat atmasıyla kendini yerde buldu.

Hakem tereddütsüz kırmızı kartını ve penaltı noktasını gösterdi. Serkan nın penaltı vuruşunu kurtaran Yavuz Kartal ın beraberlik gölüne engel oldu.Maçın son çeyreğinde her iki teknik direktörün oyuncu değişiklikleri sonucu maça biraz olsun bu dakikalarda denge geldi.

Kaçan penaltı pozisyonunun moral bozukluğunu atlatan Kartalspor tekrardan yüklenerek tek kale oynamaya devam etti.Birtürlü gol vuruşlarını yapamayan Efecan, Adem, Yakubu, Tayfun la sayısız gol fırsatını değerlendiremediler. Gol gelmeyince de hem futbolcular hemde taraftarlar stresli anlar yaşıyorlardı.Özellikle sahada basmadık yer bırakmayan Efecan ın gayretini takdirle karşılıyorum.

Herkes Kartalsporun beraberlik gölünü bulacağından emindi.Uzatma dakikalarında kontraatakla 2.golü bulan Kayseri Erciyes li Mahmut takımını rahatlatan skoru elde etmiş oldu. Bu maçtan sonra bir daha şunu anladım ki bazen futbolun adaleti olmuyor. Zaten sıkıntılı dönemden geçen Kartalspor kendi evinde kaybetmiş olduğu bu 3 puanla ağır bir darbe aldı.Kayseri Erciyes altın değerinde 3 puan alırken,Kartal spor adına da tehlike çanları çalmaya başladı. 

Bundan sonraki maçlarında kaybedilen puanları biran önce toparlanarak inşallah telafi   ederler,en kısa zamanda da hakettiği yerlere gelirler.

                                                                                                                Erdoğan Özyuva

author avatar
Erdoğan Özyuva

İlgili Haberler

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Dünyadan
30 Mart 2024
Zararın Neresinden Dönersen Kârdır

2017 yılında Türkmen “stratejisinde” köklü bir değişim yapıldı. Yani, 1995 yılından 2017 yılına kadar olan süre içerisinde yapılanların tümü bir tarafa bırakılarak yeni bir döneme geçildi. Başka bir değişle, sil baştan başlamak oyunu misali Türkmen siyasi harekatındaki ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemin kapatıldığı bir dönem olarak Türkmen siyasi tarihine geçti. Değişen bu “strateji” […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]