SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal yerel basını ile İYİ bir başlangıç olmadı

Yayınlanma:
ABONE OL

İktidara alternatif bir parti olacağı vaadiyle kurulan İYİ Partinin Kartal İlçe Teşkilatı, tanışma toplantısında bir araya geldiği yerel basın mensupları ile sağlıklı bir başlangıç yapamadı.

İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığı Yerel Basınla tanışma toplantısında bir araya geldi.

Kartal’da iddialı bir kadroyla yola çıktıklarını dile getiren İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta, söylenenlerin aksine İYİ Partinin bir proje Partisi olmadığını da sözlerine ekledi.

Cumartesi sabah basın mensuplarıyla tanışma toplantısında bir araya gelen İYİ Parti’nin Kartal İlçe Teşkilatı, sanki iktidar olmuş gibi kendilerinden emin bir tavırla yerel basın hakkında basmakalıp değerlendirmelerle yerel basının sorunlarını dinleyip çözüm adımları atacaklarını dile getirmeleri, basın mensuplarının tepkisini çekti.

Balta, ilk seçimde iktidara geleceğiz

Kartal İYİ Parti İlçe Başkanı Bünyamin Balta “İnanıyoruz ki bizim yürüyüşümüz iktidar ile sonuçlanacak. Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ile birlikte Türk siyasetinin merkezindeki boşluğu doldurmak için bu görevi kabul ettim. Bu kararımın şahsi bir karar olmadığını, memleketin içinde bulunduğu durumdan vazife çıkardığım için bu partide görev aldığımı belirtmek isterim. Şimdi biz kendimizi anlatmayalım bizi zaten biliyorsunuz, ilk seçimde iktidara geleceğiz. Bizler sizleri dinleyelim, sizleri gazete ilanlarıyla destekleyeceğiz ve tüm gazetelere eşit şekilde ilan vereceğiz” gibi ifadeler karşısında şaşkınlık yaşayan bazı gazeteciler toplantı devam ederken tepki gösterip ortamı terk ettiler.

Basın mensupları tepki gösterdiler

Tepkilerini dile getiren gazeteciler; “- Bizler sizinle tanışmak parti politikalarınızı ve Kartal ölçeğinde siyasi söylemlerinizi dinlemek isterdik. Lakin işi gazete ilan bedeli boyutuna kadar düşürmeniz hiç şık olmadı. Halk sizi tanımıyor, kafalardaki soru işaretlerini giderecek açıklamalar yapmanız gerekirken, “-biz kendimizi anlatmayalım, sizi dinleyelim” diyerek yerel basının sorunlarını çözmeye kalmanız ne kadar mantıklı.

Öncelikle siz siyasi parti olarak halkın teveccühünü kazanacak seviyeye geliniz, yani rüştünüzü ispat ediniz, daha doğrusu siz kendinizi halka yeterince ifade etmeden bizim sorunlarımızı dinlemeniz ve çözüm adımı atacağınızı ifade etmeniz bu toplantının formatına uygun kalmadı” diyen bazı gazeteciler tepki gösterip toplantıyı terk ettiler.

Basınla tanışma toplantısına, İYİ Parti İstanbul il Başkan yardımcısı Hayrullah Savaş, Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mukadder Gürcan, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Nural, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Düzgün Sezgin, Sosyal politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysel Çom, Genlik Kolları Başkanı Caner Yılmaz, İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Onbaşılı, Yerel Medya Komisyon Başkanı Yalçın Çelikel’ de katıldı.

 

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]