SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ortakları tarafından kaçırılan adamı polis kurtardı

Yayınlanma:
ABONE OL

Bayrampaşa’da araç alım satım işiyle uğraşan Niyazi D. kendisini bir aracın çalınmasından sorumlu tutan 3 arkadaşı tarafından silah zoruyla kaçırıldı. Ormana götürülerek önce soyulan ardından da darp edilen adam, polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 23.30 sıralarında Bayrampaşa’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 ortağıyla birlikte araç alım ve satım işi yapan Niyazi D. (54), geçtiğimiz hafta satılmak üzere 25 bin lira değerinde araç buldu. Bunun üzerine Nurettin K. (25) aracı bulduğu müşteriye sattı. Ancak araç satıldığı günün gecesinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından çalındı.

 

Aracın çalınmasının ardından Hasan D. (32), Nurettin K. ve Sefer G. (31) toplanarak servise gitti. Burada aracın nasıl çalındığını soran 3 ortak, aracın düz kontak yapılarak çalınamayacağını ancak yedek anahtarla ya da çekici yardımıyla çalındığı üzerinde durdu.

Ormana götürüp soydular ve darp ettiler

Olayın ardından 3 ortak, olay günü akşam saatlerimde Niyazi D.’nin evine gitti. Oğluna “sigara içereceğim” diyerek dışarıya çıkan adam, ortakları tarafından silah zoruyla kaçırıldı. Arnavutköy’de ormanlık alana götürülen adam soyulduktan sonra darp edildi.

“Beni öldürecekler”

Babasının eve gelmediğini fark eden oğlu polis merkezine giderek ihbarda bulundu. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine bağlı Rehine Kurtarma ve Müzakere timi konuyu devraldı. Çalışmalar sürdüğü esnada Niyazi D. farklı bir numaradan oğlunu arayarak, “Oğlum 20 bin lira bul yoksa beni öldürecekler” dedikten sonra telefon kapandı.

Suçüstü yakalandılar

Timin de takip ettiği çalışmada dolaylı müzakere yoluyla şahıslarla anlaşmaya varıldı. Bayrampaşa’da bir işyerine gelen 3 ortak yanlarında Niyazi D.’yi yanında getirdi. Oğlunun paraları ortaklarına uzattığı esnada içeriye baskın yapan polis ekipleri, şahısları suçüstü yakaladı.

 

Şubedeki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]