SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Saadet Partisi Kartal’da muhtarlar ve basınla buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Cumartesi sabah Kartal mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek ülke gündemi ve yerel siyaset gündemli kahvaltılı toplantı yapıldı.

Toplantıya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Selman Yücel İl Başkan Yardımcısı, Efrail Ozan İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Kartal sorumlusu, Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava ve Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar ve Kartal Yerel Basın mensupları katıldı.

Hava, “Türkiye’mizin bugün ihtiyacı olan tam da bu tablodur”

Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava yaptığı konuşmasında; “Toplumun her kesiminin temsil edildiği fikirlerini dile getirebildiği, aynı fikri paylaşmıyorsa ötekileştirilmediği hain ilan edilmediği platformlar, herkesin temsil edildiği Meclis, Adaletin, hukukun üstün tutulduğu insanlara bağlı bulundukları taraflara yada savundukları ideolijiye (vatan millet bütünlüğünü tehdit eden fikir yada gruplar istisna) göre ceza değil, işlemiş oldukları cürüm ve suça göre verilmesi gereken cezalar göz ardı edilirken, güçsüz ve adamı olmayana uygulanan ceza ve yaptırımlar toplumumuzu ve bizleri derinden yaralamaktadır.

Güç hiçbir zaman hakkı uygulamada zaafiyete sebep vermemelidir.  Hak hak sahibine teslim edilmeli. Bu bizlerin hem insani hemde İslami görevidir.  Fetöcü üst düzey vekil Belediye Başkanları varken mazlumun ensesinde boza pişiren anlayış da adalet nerede? (Burada suça bulaşan her kim olursa elbette cezalandırılmalı, mazlum dediğimiz bu bankaya sadece kira yatıran, kredi taksiti ödeyen, yer bulamadığı için çocuğunu gerçek cemaat evi diye yerleştiren veliler ve bu durumdaki öğrencilerin bugün cezalandırılması ve suçları kanıtlanmadığı halde tutuklu olanların maduriyetlerinin giderilmesi, devletimize yakışanda budur.)

Okyanus ötesinden mesajlar gönderen ve toprağın altındakileri bile çıkartıp sizin lehinize oy kullandıracağını söyleyen hoca efendi diye adlandırdığınız bu insanlara hiç bir şeyden haberi olmayan insanların safi düşünceyle hoca olarak inanmış olabilecekleri hiç aklınıza gelmedi mi?

Çıkar odaklı ortaklıklardan ziyade milletimizin sorunlarını çözecek, yarına umutla bakmasını sağlayacak fikir ve çözüm ortaklıkları tercih edilmelidir. Saadet Partisi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Ülkemizin, Milletimizin menfaat ve çıkarları uğrunda kınayıcının kınamasına bakmadan  ötekileştirmeyen kucaklayan, zorbalığı değil iknayı tercih ederek çalışmalarına devam edecektir.

Yerelde yapılan yanlış uygulamaları da elbette yakından takip etmekteyiz. Ve çözüm yollarını gerekli kuruluşlarımızla giderilmesi konusunda istişarelerimiz devam etmektedir. Ama ne hazinki bu ülkeyi yönetenler yapılan yanlış uygulamalara prim vermekte, yanlışı sadece karşı komşuda aramaktadır.

Çalanın önüne geçmez iseniz, rüşveti doğal konular gibi görürseniz haramı meşrulaştırırsanız. Şans oyunlarına cazibeyi artırmak ne demek, bunu bizim bakanımız söylüyor, Kumar oyunları nezaman helal oldu, kararını kim verdi, sizlere soruyorum? Çocuklarımızın okuldan çıktıktan sonra iddia bayileri önüneki kuyruğu sadece bizmi görmekteyiz. Fuhuş aldı başını gidiyor, uyuşturucu kullanım yaşı 9 lara düştü onlarca yavrumuzu bu illetlere kurban veriyoruz.

Metro gibi büyük yatırımları en fazla oy aldıkları yerlere yapacaklarmış, bunu da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı söylüyorken, daha ne anlatalım kıymetli arkadaşlar bu ve nice yanlış uygulamalar toplumda devlete olan güveni yok etmektedir.

Hava, Milletin yargıya güveni kalmadı!

Daha acısını söyleyeyim yapılan araştırmalarda milletin yargıya güveni % 82 güvenmiyor hatta yargı mensupları içinde yapılan araştırma % 83 güvenmiyor.  Ekonomik gelişmeler, yok edilen tarım, kapatılan fabrikalar özelleştirme ile elden çıkarılan kurumlar bizlerin geleceğe dair umutlarını yok etmektedir. En son örneği şeker fabrikalarımız, ne uğruna haraç mezat satılmaktadır.30. milyon yıllık kar eden şeker fabrikasının 5 milyona satılmasının akla mantığa uyan bir tarafı yoktur.

Hal böyleyken akla şöyle bir soru geliyor. Bütün yatırımlar neden asfalt, yol, köprü, hastane olarak yapılıyor ve neden ya yandaş yada yabancı yapıyor. Şeker fabrikalarının kapatılması yapılan hastanelerde söz verilen yada şöyle söyleyeyim taahhüt edilen hastaların sayısının artması mı? Çünkü bütün dünya biliyor ki NBŞ bütün hastalıkların başlangıcı. Terör, yurtdışı operasyonlar hepimizce aşikar yanlışların sonucudur. Terör olaylarının tırmanış sebeplerinin önüne geçmek istiyorsanız neden İkiz yasaları çıkardınız.

Hani 15 günde Şam’da Cuma namazı kılacaktınız geldiğimiz noktada 4 milyon Suriyeli 4 yıldır Türkiye’de cuma namazı kılıyor. Hani Esat ile görüşmeye gerek yoktu bırakıp gidecekti. Biz, bu işin çözümü bu değil, masaya oturup çözülebilir dedik siz asla dediniz yani ABD öyle söyletti bizi esat’la görüşüp bu akan kanın önüne geçmek o toprakların (Şam diyarının) parçalanmasını önlemek amacı heyet kurup Esat’la görüştük diye Eset’çi ilan edilip yerden yere vurdunuz.

 

Soruyorum size şimdi, bu kadar kan aktı, milyonlarca insanın namusu kirlendi, şehirler yok oldu, sonunda Esat’la masaya oturmaya mecbur kalmadınız mı? biz yine haklı çıktık. Söylenecek çok sözümüz var elbette ama Muhterem İl Başkanımızda bu konulara değinecektir belkide durum vaziyet şudur artık Saadet vakti gelmiştir, başka çare yoktur.

Çünkü biz değil bu ülkenin tüm İnsanlığın umuduyuz.

Çünkü Adil düzenin Milli ve Manevi Görüşün Tek Temsilcisiyiz, Saadet Partisiyiz” dedi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]