SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Alkollü yakalanmamak için polisten kaçarken gecekonduya daldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultangazi Gazi Mahallesi’nde gece yarısı polisten kaçtığı iddia edilen bir araç kontrolü kaybedip gecekonduya daldı. Şoför aracı olduğu yerde bırakarak kayıplara karışırken, gecekonduda yaşayanlar facianın eşiğinden döndü.

 

Sultangazi Gazi Mahallesi’nde önceki gün esrarengiz bir kaza meydana geldi. İddiaya göre gece 2 buçuk sıralarında alkollü araç kullanan vatandaş ile polis arasında sokak aralarında kovalamaca yaşandı. Polis ekipleri şüphelendikleri 34 RH 903 plakalı aracı durdurmak istedi. Alkollü olduğu için polise yakalanmak istemeyen araç şoförü, Şehit Nurettin Ateş Caddesi’nde yokuş yukarı kaçmaya çalışırken aracın kontrolünü kaybedip yol üstünde bulunan gecekonduya daldı.

 

Gürültüyle uyanan mahalle sakinleri gecekonduya giren arabada bir kişinin olduğunu ve 10 dakika gibi bir süre sonunda araçtan çıkabildiğini söyledi. Gecekondu duvarının şoför kapısının üzerine devrilmesi nedeniyle aracın sağ ön kapısından inen alkollü vatandaş, aracı olduğu yerde bırakarak kayıplara karıştı. Kaza sonrası gecekondu ve araçta büyük hasar meydana geldi.

 

Deprem olduğunu düşünerek sokağa çıkan mahalle sakini Erdal Şimşek, “Gece 2 buçuk civarında gürültüyle uyandım. Araç aşağıdan gelerek gecekonduya girdi. Ben deprem oldu zannedip hemen fırladım. Emniyete bildirdik, çalıntı olduğu duyumunu aldık. Hala bekliyoruz bunun buradan alınmasını” dedi.

 

“İmkansızı başarmış”

 

Aracın zarar verdiği gecekondunun sahiplerinden olan Orhan Kocaoğlu da kazayı yapanın imkansızı başardığını söyledi. Kaza nedeniyle uykudan uyandığını belirten Kocaoğlu, “Evde yatıyordum, güm diye bir ses geldi. Kalktım sağa sola baktım bir şey göremedim. Aradan bir saate yakın zaman geçti. Karşı komşumuz geldi bize haber verdi. Burada bir araba var, duvarı yıkmış dedi. Sonrasında polise haber verdik. Polis geldi inceledi. İçinden bir kişiyi kaçarken görmüşler etraftan. Kimin olduğu belli değil. Araba çalıntıymış polis kovalıyormuş. Polis kovalarken yokuş yukarı süratle gelirken buraya doğru uçmuş. Arabayı çalan kişi burada imkansızı başarmış” dedi.

 

Araç sahibi ise kazadan yaklaşık 15 saat sonra çekiciyle olay yerine gelerek gecekonduya giren aracı olduğu yerden aldı.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]