MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Belediye, Genel, Manşet, Politika, Sivil Toplum » Başkan Öz, Bu rüyam gerçekleşene kadar burada olacağım!..

Başkan Öz, Bu rüyam gerçekleşene kadar burada olacağım!..



Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, katıldığı bir toplantıda yaptığı açıklamasında, Kartal merkezinde yapmayı planladığı Etap –1 ve Etap – 2 projeleri için “En önemli rüyam budur” diyerek,  “Burası benim rüyam… Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ya da sadece Kartal Belediye Başkanı olarak değil, Altınok’un rüyası… Bu rüyam gerçekleşene kadar burada olacağım, bu makamda olacağım, bunu arzu ediyorum” dedi.

İçinde bulunduğumuz bölgeyle ilgili, 1. ve 2. Etap alanlarının dönüşümü ile ilgili planlarımız, her şeyimiz hazır. Halk ile de bir toplantı yaptık. O çerçevede bu iş ile ilgili yetkili insanlara bir dostumuz aracılığı telefon açtırdık. Aldığımız cevap ‘Her şey hazır, her şey tamam; ama yukarısı izin vermiyor planın çıkmasına ’ şeklinde oldu.

Ben sabırlı insanım, oradaki halka da söyledim. Keyifleri bilir çıkarırlar ya da çıkarmazlar; ama bu alanın hayalimdeki projesinin patentini aldım. Burası Altınok’un rüyası… Türkiye Patent Kurumu’ndan patentini aldım. Burası benim rüyam… Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ya da sadece Kartal Belediye Başkanı olarak değil, Altınok’un rüyası… Buradan duyurmak istiyorum. Halka da duyurun. Bu rüyam gerçekleşene kadar burada olacağım, bu makamda olacağım, bunu arzu ediyorum” dedi.

 

Galeri
📆 10 Nisan 2018 Salı 18:57   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR