SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Gürkan Akyol, Başarılı olmak için 7/24 çalışacağız

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, ilk toplantısını yerel basınla gerçekleştirdi.

Akyol ve yönetim kurulu üyeleri 11 Nisan 2018 Çarşamba Günü ilçe merkezinde yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir adaya geldiler. Ak Parti Kartal’da İlçe Başkanlığı yapan Altuntaş, Yıldız, Akman’dan sonra Akyol dönemi başladı!..

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisi bende çok büyüktür

İlçe Başkanı Gürkan Akyol, doğma büyüme Kartallı olduğunun altını çizerek parti kurulduğundan bu yana gençlik kolları ilçe yönetim kurulu üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade ederek önceliklerinin Kartal’da belediyeyi kazanmak olduğunu belirtti. Selanik göçmeni bir aileden olan Akyol, Gazi Mustafa Kemal için ayrıca bir başlık açarak “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisi bende çok büyüktür. Kartal’ı ve Kartallıları çok sevdiğini söyledi. Kartal’ı tekrar geri alabilmek için gerekirse 7/24 çalışacaklarını ve mutlaka Kartal Belediyesini alacaklarını üstüne basa basa dile getirdi” dedi.

Kartal’ı layık olduğu yere taşıyacağız

Akyol, geçmişi karalama gibi bir huyunun olmadığını ancak İstanbul’un en eski ilçelerinden biri olan Kartal’ın bu günlerde hiçte hak etmediği yerde bulunduğunun altını çizdi. Kartal’ın makus talihini değiştirecek bir kadroyla yola çıktıklarını ifade eden yeni ilçe başkanı, “Yerel seçimlere 11 ay kala şimdiden seçim çalışmalarına başladık. 2019 Mart ayında yapılacak seçimleri kazanarak Kartal’ı layık olduğu yere taşıyacağız” diye konuştu.

Akyol, eski yeni demeden tüm geçmişe sünger çekerek herkesin ayağına gideceklerini küskünler varsa onları ziyaret ederek yeniden 2002 ruhuyla buluşturacaklarını, birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ve böylece başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Hem kapımız açıktır, hemde tüm iletişim kanallarımız sonuna kadar açıktır

Evet kongrede resmen seçilen bir yönetim kurulumuz var. Ama bizim için Kartal’da yaşayan herkes aynı  zamanda bir yönetim kurulu üyesidir. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dile getirdiği gibi, hem Türkiye’de hizmetin devamlılığı hemde Kartal’ı Ak Parti Belediyesi ile, hizmet belediyeciliği ile buluşturmak adına söyleyecek sözü olan tüm herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Hem kapımız açıktır hemde tüm iletişim kanallarımız sonuna kadar açıktır” dedi.

İlçe Başkanı Akyol, her kesimin öneri ve eleştirilerine açık olduklarını yapıcı öneri ve eleştirileri mutlaka dikkate alacaklarına da işaret etti. Yerel medyanın önemine de vurgu yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı, ” İlçe yönetimi seçildikten hemen sonra ilk toplantımızı yerel basın mensuplarıyla gerçekleştirmemizin bunun bir göstergesidir” dedi.

Basın toplantısına İlçe Başkanı Gürkan Akyol, Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Yavuz, Hayrettin Yeşilyurt, Faruk Çak, beyler Çakır, Hülya Göbeloğlu, Yusuf Erkuştan, ömer Boğaz, Orhan Ilgaz, Seyfullah Gürgün, Deniz Kırşan ve Meclis Üyesi ve Gurup Başkan Vekili Temel Yaz katıldı.

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]