SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Taner Özdemir’den CHP’li Başkan Öz’e zehir zemberek sözler!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün Kartalspor Kulüp Yöneticileri hakkında suçlayıcı açıklamalarının ardından yönecilik yapan isimlerden peşpeşe sert açıklamalar yapıldı. Kartal Belediye meclis Üyesi Taner Özdemir, konuyla alakalı yaptığı açıklamasında;

Özdemir, “Ülkemiz seçim sathına girmişken sorumsuz bir belediye başkanının çıkıp Kartalspor üzerinden güya kendi ortağı ve mevcut başkan hariç görev yapan tüm yönetici vede başkanlarına iftira atarak zan altında bırakarak kendi kirli işlerini ört bas edip kamufle olmaya çalışıyor yada çalışmaktan öteye geçemiyor. Partimizin önünde bu kadar önemli bir seçim öncesi yapılan bu suçlamalar sadece genel seçimlerde parti az oy alsın çabalarıdır.

Dürüst başkan imajı artık kandırılan halkın uyanması ile bitmiştir. Kartalspor üzerinden naylon faturalar ile nasıl milyonları hiç ettiğinin ortaya çıkması bu zavallı anlayışın geldiği durumun bir göstergesidir.

Şahsım olarak Kartalspor Başkanlığım süresince 9 ayda 24 milyon ile devraldığım 19 milyon ile devrettiğim görevim içerisinde 1 milyonluk bir alt yapı ve üst yapı yenilemesine rağmen 5 milyon borç azaltmış hatta sahte faturalar devletçe tespit edilmiş olması sebebiylede yapılandırma yaparak kulübü kurtarmış bir başkan olarak atılan iftiraları atana misli ile iade ettiğim gibi, bu iftiraları kınadığımı kamuoyunun bilmesini istiyor ve takdirine bırakıyorum.

Mevcut Başkan Ali Apaydının dürüstlüğüne bende kefilim fakat mevcut başkanı överek naylon fatura koyanlara dava açılmasını önlemeye yönelik bir çaba olarak gördüğümü de ifade etmek isterim. Şayet dava açılırsa bu açıklamanın ne kadar boş olduğunu mahkeme kararları ile tespit edilecektir.

Kulüp başkanlığı görevimi şerefimle yapmanın gururuyla, partimin zarar görmemesi adına tüm gerçekleri ve bu belediye başkanının yaptığı iftiraların cevabını vede tüm gerçekleri kamuoyuna 24 Haziran’dan sonra basın açıklaması ile cevap vereceğimi, kimlerden nasıl zorla bağışlar aldırttığını, bazı bağışları sadece kulübün adını kullanarak hiç ettiğini kulübü nasıl paravan yaparak kullanıldığını çiftliklere nasıl kaynak sağlandığını kamuoyu ile paylaşacağım.

Kulübe ortağı ile 2 milyonun üzerinde para verip istemeyen adama sormazlar mı çiftliği nasıl kurdun diye? Madem kooperatif hisselerinizi satarak kulübe borç verdiniz, çiftliği hangi memur maaşıyla kurdun kardeşim!

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırdan başka bir şey değildir bu!! Ama mazlumlar vede namuslular hep kazanır, sayın genel başkanımızda memurluktan gelme bir dikili ağacı bile yok, ama bu memur işini bilmek bir yana kendisi alttan işleri çevirirken millete ağaçtaki maymuna bak diyor.

Partimin yetkili organlarını bu kulüpte görev yapan meclis üyesi Sayın, Ali Ekber Şahin, Yılmaz Tuncer, Önder Turmuş, Ergun Öztaner Taner ÖZDEMİR ve yine yöneticilik yapan ilçe başkanımın haklarını koruyarak disiplin sürecini başlatması gerektiğini bu konuyla ilgili dilekçemizi sunacağımı kamuoyunun bilmesini saygı ile arz ederim” dedi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]