SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bizden neden çok korkuyorlar biliyormusun, Ayşe teyze!..

Yayınlanma:
ABONE OL

Yıl 2018 ve biz hala neredeyiz diye sorup duruyoruz, bi bakıyorsunuz bazı Türkiye’de yayın yapan Amerikancı kanallar Türkiye’yi yerin dibine sokup çıkarıyor. 3-5 gün aynı kanalı izledikten sonra diyorsunuz ki biz batmışız; vay devlet milletine ne zulmetmiş ne zulmetmiş halk perişan kuyruklarda ekmek almak için kavga ediyor.

Bu haberleri evlerinde oturup izleyen orta yaş ve üstü emeklimizde sanıyor ki devlet batmış millet elden gidiyor sen rahat ol Ayşe Teyzem, Fatma Ninem, Kemal Amcam bu Devlet dimdik ayakta bu millet dimdik ayakta hemde hiçbir kafirin hazmedemeyeceği kadar ayakta.

Onlar sadece seni ve senin torunlarının içini karartmaya çalışıyor inanma senin ülkende aç kalan yok açlıktan ölen yok Devlet tüm gücüyle milletinin arkasında Belediyeleri, Kaymakamlıkları Valilikleri, Muhtarlıkları, Camileri Sivil Toplum kuruluşları burası Amerika değil şeytanın düzeni burada geçerli değil orman kanunları ve yeni dünya düzeni burada hiç geçerli değil. 550.000 bin evsiz sokaklarda yatmıyor bu ülkede, senin devletin senin iyi olman zengin olman sağlıklı olman için herşeyi sonuna kadar yapıyor. Tüm dünya gıptayla bakıyor senin devletine hayretler içindeler, bu Türkler bunları nasıl başarıyor diye.

Senin ülkende ırkçılık da yok Ayşe Teyzem kimseyi Teninin renginden dolayı aşağılayan da yok.

Senin devletin bir milletle beraber şefkatli ellerini açıyor bir ümmete nasıl daha çok onlara yardım ederim diye. Boşunamı yazdı tarihin sayfalarına 15 Temmuz’u..Onların derdi senin ve torunlarının gelecekteki yapacaklarınla Ayşe Teyzem bir Ümmete önderlik edecek bir ülkenin yollarına taş koymak onların işi,onların derdi senin ordunla Ayşe Teyzem senin bağrına bastığın; Suriye topraklarında önlerinde kurban kesilen Mehmetçikle. Peki neden Ayşe Teyzem bu korku; çünkü tüm dünya bilir ki Türk’ün gücü İmanından gelir, Şehadete bakkala ekmek almaya gider gibi gider bin kere şehit olsam bin birincisi yokmu der, sitem eder Allah’a beni bu mevkiden alma ya Rabbim der, senin için Dünya’ya bir kere daha gelip yolunda bir kere daha o Şehadet şerbetinden içeyim der.

Senin şanlı ordun o kadar güçlendi ki Ayşe Teyzem uçaklarıyla helikopterleriyle tanklarıyla füzeleriyle gemileriyle zırhlılarıyla onları gördüler mi çok korkuyolar, hemde biz yapıyoruz Ayşe Teyzem. Uzaya çıkıcaz yakında roketlerimiz geliyor Ayşe Teyzem yapamaz dedikleri ne varsa yaptık.

”Rahmana karşı size yardım edecek olan kimmiş? Şu sizin ordunuz mu? Kafirler yalnızca bir gurur (kesin bir aldanış) içindedirler.”(Mülk Suresi 20.Ayet)

 

Eskisi gibi senin alışverişe çıktığın pazarı yakıp yıkamıyolar, istedikleri gibi bombalarıyla çocukları öldüremiyorlar, eskisi gibi Mehmetçiğimize pusu kuramıyolar, eskisi gibi içerdeki hainlerden bilgi alamıyolar, anlayacağın kör oldular Ayşe Teyzem. Uşakları evlerinde oturuyorlar artık bizi bekliyorlar, inlerinde saklanıp yakalanmayı bekliyorlar Konsolosluklara saklanıyorlar yurtdışlarına kaçıyorlar yalancı imanlarıyla. İman Allah’a olur Ayşe Teyzem bunların Allah’a da imanı yok hiç vatansız iman olur mu bunlarda var teyzem.

“Zira Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir. Gözlerinde de perde vardır ve büyük azap onlar içindir.”(Bakara, 2/7)

Senin torunların müthiş şeyler icat edecekler Ayşe Teyzem artık torunlarının aklı bu millete hizmet edecek onların korkusu budur boşunamı Şehit ettiler onca mühendisimizi. Gör sen ne teknolojiler ne silahlar ne ilaçlar üreteceğiz dünyaya nasıl yeniden şekil vereceğiz.

 

Bunlar demokraside bilmiyor Ayşe Teyzem önce sandık oy diyorlar ,sonra saymam banane diyorlar, globalleşelim diyorlar işlerine gelmeyince yeter çok globalleştin ben daha globalim diyorlar. Bunların lafları hep şeytan ağzı Ayşe Teyzem, insan hakları deyip bir devleti yerle bir edip yüz binlerce insanı katledip çocukları anasız bırakıyorlar.

Bunları hiç Allah inancı olan yaparmı Ayşe Teyzem bunların İsa’ya da Musa’ya da inancı yok bunlar şeytanı Tanrı edinmişler yoksa Kiliseye Havra’ya giden bilmez mi haksız yere insan öldürülmez..

 

Altıncı buyrukta, Rab şöyle dedi:“Adam öldürmeyeceksin.”(Mısır’dan Çıkış 20:13)

Tevrat 6.Emir  ” Adam Öldürmeyeceksin”

Bunlar milletide uyutuyor Ayşe Teyzem yalandan Kiliselere, Havralara gidiyorlar halkta bunlar ne güzel Hristiyan ne güzel Yahudi diyor ama uyanmıyorlar bir türlü. İncil’in üstünü kaplayıp Kuranı Kerim diye okutunca bu ne barbarlık bu nasıl din müslümanlar böyle zaten diyenlere ama bu İncil’den ayetler denince şaşırıyorlar Ayşe Teyzem.

https://www.youtube.com/watch?v=XZcbY5E7cwo

Biz yalnızca Tüm Dünya’da barış istiyoruz ”Yurtta Sulh Cihanda Sulh” Ayşe Teyzem kimseler ölmesin kimselerin malına halel gelmesin kimsenin çocukları ilaçsız kalmasın yeterki hep beraber Yeryüzünde beraber yaşayalım çünkü Savaş Şeytan işidir. Hangi ülkeye demokrasi getirmişler Ayşe Teyzem sen gördün mü Afganistan mı Irak mı Suriye mi Libya mı ben sadece kan gözyaşı ve ağlayan mazlum bebekler gördüm sen başka bişi gördün mü Ayşe Teyzem.

 

Şimdi onlar son oyunlarını oynuyorlar Ayşe Teyzem bende diyorum ki, uyanık olalım Ayşe Teyzem bunlar yarın obür gün bizede demokrasi getirmeye çalışmasınlar, millet olarak uyanık olalım oyuna gelmeyelim bir karınca ancak önündeki ve arkasındakini bilir diğer karıncaları hiç bilmez. Kendi sırasında ilerler durur arada bir kuyruktan çıkıp diğer karıncalara da bakalım ki geleni gideni görelim resmin geneline bakalım Ayşe Teyzem, hep kötüyü değil iyi şeyleri de görelim. En fakir sokak aralarındaki ufak marketlerde bile lüks tüketim ürünleri satılır olmuş nimetler çoğalmış şükredelim Ayşe Teyzem..

Bizden çok korkuyorlar ya biz ”Tek Devlet Tek Millet Tek Bayrak Tek Vatan” olursak Ayşe Teyzem ….

Sende benle Dua Et Ayşe Teyzem

Biz gür sesleriz mazlumları bizsiz bırakma Allah’ım..

 

E-ticaret uzmanı Ümit Canbolat

twitter : #canbolatumit

author avatar
Ümit CANBOLAT

İlgili Haberler

Genel
18 Mart 2024
Migros indirimleri SIRA SIRA dizdi! 9 GÜN SÜRECEK dev kampanya

Migros’tan 9 gün sürecek dev indirim kampanyası geldi. Her şey yüzde 40 indirimde… Migros, müşterilerinin Ramazan ayını daha ekonomik geçirebilmesi için bir dizi indirim kampanyası başlattı. Haftalık indirimlerin yanı sıra, mart ayı sonuna kadar sürecek olan özel indirimlerle dikkat çeken Migros, pek çok üründe yüzde 40’a varan indirimler sunuyor. İşte 27 Mart’a kadar devam edecek […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]

Genel
17 Mart 2024
Emeklilik Yolunda Büyük Fırsat: Primsiz Emeklilik İmkanı

Türkiye’de erken emeklilik hayali Kuran Milyonlarca kişi var. Bazı özel durumu olanlar için SGK tarafından primsiz emeklilik fırsatı sunuluyor. Peki kimler primsiz emekli olabilir? Erken emeklilik, SSK ve bağ-kur fark etmez çalışma hayatının içinde olan her birey için çok önemli. Daha erken yaşta emekli olmak isteyen vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen koşulları ve yeni […]