SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Alası bizde var!

Yayınlanma:
ABONE OL

Oyaladılarda oyaladılar etmen eylemen Suriye’ye girmen. Söz istedik verdiler güvence dedik he bizde var dediler, dostmuyuz dedik alasından, müttefikmiyiz ne demek dahada iyisi stratejiğinden hemde velhasıl yalan dolan 2-3 yıl oyaladılar peki sonuç; Şanlı Türk Ordusu ne derse o.

 

Sana Almanların 105 uçağı uçamıyor demiyom oğluummm,

İngilizler yaşlandı savaşacak kimsede yok hiç demiyom,

Koskoca Avrupa’nın Türklere karşı duracak gücü yok da demiyom.

 

CIA eski Başkanı Orgeneral David Petraeusa ne deyyo ;

“Türklerden bahsediyoruz, kontrolümüzdeki Araplardan değil. Düzenli taktik ve biz de bile olmayan disiplinli bir orduya sahipler.

Geri çekilme gibi bir huyları yok ve bu olasılığı hiç düşünmüyorlar. Top yekün savaşan bir millet. Olasılık hesapları yapmıyorlar, akıllarında toprakları ve dinleri varsa kaygılanıp sonlarını düşünmüyorlar.

3-5 Patriot için Avrupa’nın kapısını çaldığımız zamanları unutmayalım.

Size bir Kızılderili hikayesi anlatayım bu Coniler amerika keşfinden sonra buralara yerleşince bakıyolarki Kızılderiler var beyazların sayısıda az bunları nasıl yok ederiz diye plan yaparlar.Sonra Ciyu kabilesine derlerki size tabanca verelim içki alalım hem daha kolay avlanırsız, tabancayı satarlar, Apache’lere giderler Ciyular tabanca almış yarın oburgün size sıkmasın bunlar deyip onlara tüfek satarlar. Cayen’lere gidip bu iki kabile çok güçlendi sende zayıf kaldın der onuda silahlandırır. Silahın olduğu yere bide fitne iş tamam kabileler birbirini yer durur.Sonra bunlar otomatik tüfeklerle gelir kalanları temizler gerisinide esir alıp topraklarına el koyar. Demem oki oğlummm oyun belli, sen ordunu sağlam tutki yarın obürgün bunların oyununa gelme.

 

 

Bakalım Türk Ordusunun Savaşma kabiliyetini arttıracak hangi silahlar envanterine girmiş girecek.

Nisa Suresi 71.Ayet:

Ey iman edenler! Düşmana karşı her türlü savunma tedbirinizi alınız. Onlara karşı ya küçük birlikler halinde hareket ediniz veya top yekün seferber olunuz.

 

 

Aşağıdakilere bile ihtiyacımız yok ama 🙂

 

Tcg Anadolu :Amfibi Hücum Uçak Gemisi Alanında Tek


Hürjet : Jet Motorlu Savaş Uçağı

Kaan (Bora) Füzeleri : 280 Km Menzil (600 Km yolda)

Altay Tankı


Bayraktar Siha : Silahlı İnsansız Hava Aracı

Korkut : Alçak İrtifa Hava Savunma Sistemi

Hisar : Alçak ve Orta İrtifa Hava Savunma Sistemi


Koral : Radar Sistemi (Düşman Sistemlerini de Karıştırır haa)

Daha Onlarca yeni Teknolojik Ürün ve Silah Hava Kara ve Deniz Kuvvetlerimizde hizmete girdi ve girmeye devam edicek. Milletin İradesiyle Türk Ordusunun gücü birleşti mi değmen keyfimize, demem odur ki Türkiye artık o eski rutinlerinden kurtuldu.

Roketsan F16 larda kullanmak için füze üretimine başlayınca eskiden parayla bile bize satmak için kırk dereden kırk su getirttikleri füzelerin fiyatını 10/1 fiyatına düşürdüler ki biz üretmeyelim.

Yemezler Coni geçti o günler…

 

 

author avatar
Ümit CANBOLAT

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]