SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

AH YALAN DÜNYA

Yayınlanma:
ABONE OL

Son 3 yıldır ayyuka çıktı ama bizde yeni yeni tartışılır oldu Amerikada binlerce youtube kanalı Düz Dünya videoları atıyor deneyler testler görseller mantıksal kuramlar tezler,Avrupa derseniz ordada durum karıştı tabiri caizse çarşı karıştı çünkü bu Düz Dünya deneylerini yapan kişiler Mühendis Fizikçi Doktora yapmış kişiler sonuç mu Dünya Düz…Eee iyide gemiler ufukta kayboluyodu hani Dünyanın eğimine girince kayboluyodu daha neyi düşüncez sonuç ortada işte.Türkiye’de de geçen Doğukan Özkan demiştide bi hoca onu fırçalamıştı hani evladım senin aklın kesiyomu falan sonra başka programda ağır sözler mahkeme vesaire.

Hemen Discovery Channel açalım onlar ne demiş ne yapmış onlarda boş durmamış hemen bi kaç deney yapmışlar bakın gördünüzmü Dünya Yuvarlak demişler.Ee kime inancaz biz şimdi Nasa var ona soralım koskoca NASA adamlar yalanmı sölicek hemen soralım hatta Obama bile artık o kadar sıkılmışki bir konuşmasında Ey Amerikalılar dünya yuvarlak demiş bilime inanın demiş

https://www.youtube.com/watch?v=vvMLnFWioP8

Nasa’da kaldık ne dicek acaba onlar baştan beri yuvarlak diyordu zaten,hatta dünyanın 100 lerce fotoğrafını koymuşlar sitelerine en meşhuruda Blue Marble.Eee tamam işte neyin peşindesin Ümit sen sonuç belli.Ama ortada bi sorun var Nasa diyor ki biz fotoğrafları Photoshopladık..Nasıl yani!!


Niye montajladın abi ne gerek var dedim diğer türlü çok belirgin olmazmış Dünya, naptınız abi sorması ayıp dedim; biraz oraya bulut biraz buraya bulut aralara ”Sex” yazan subliminal mesajlar ekledik dedi.Heryılda kıtaların boylarıyla oynuyoruz zaten hiçbiri birbirini tutmaz.Nasa.gov sitesindeki fotoların hepsi montajdır gerçek tek bir fotoğraf bulamazsın..
İnanmayanlar için link aşağıda resmi ters çevirip bakın Orjinal Nasa Sitesi.. (https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/187_1003705_americas_dxm.png)

Heryıl Şekil Değiştiren bi dünyada yaşıyoruz,kıtalar ve okyanuslar sürekli değişiyor bu fotoğraflarda geoit yapı nerede gösterebilecek uzman varmı acaba ey bilim adamları!!!!

Abi neden yaptınız böyle bir şey.
Nasa Abi : Biz Allah’a inanmıyozki evladım o senin inancın biz Kabala denen bişeye inanıyoruz bu fotoğrafları montajlamazsak insanları nasıl kandırcaz.
Abi yıl 2018 siz kabalayamı inanıyorsunuz
Nasa Abi: Bizim inancımız zaten buyduki hep Firavunlar zamanından beri bu böyle

Fotoğraflara inanmayan olursa bide Uluslararası Uzay Üssümüz var ordan Dünyayı gösteriyoruz inanmayanlarıda burdan yakalıyoruz 24 Saat Canlı Yayın yapıyoz hemde.
Hee biliyom Nasa abi şu Uzaya çıkan mühendisleri diyon
Nasa Abi : ” Evet evet onlar..Onları sirkten aldık çok iyi akrobatlar ama değilmi nasıl yutturuyoz insanlara bellerine ip bağladık hoplayıp zıplayıp duruyolar hani milletde bunları Uzay’da sanıyo.
Abi bide 30 Yıl sonra ortaya çıkan astranotlar varmış ben gördüm..

https://www.youtube.com/watch?v=S2g4pRg-Oa0

Valla güzel tezgah abi Şeytanın aklına gelmez..
Nasa abi : Bizede o söylediki zaten.

Fizik kuralarını mevsimleri bir çok Coğrafik olayları nasıl tanımladınız abi
Nasa Abi : Kardeşliğimiz var Galileo,Cophernic bir ton fizikçi bilimadamı adına Mason Kardeşliği diyoruz onlar bize çalışıyor.Sizin kitabınızda açık açık yazar aslında ama siz açıpda bakmazsınız.

Enbiya 33.Ayet : Geceyi ve gündüzü, Güneş’i ve Ay’ı yaratan O’dur. Hepsi feleklerinde (yörüngelerinde) yüzerler.

Evet abi aslında bu Ayetde Allah bildirmiş Ay dönüyor bunu kabul ediyoruz sıkıntı yok ama orda bi yanlışlık var galiba Güneş’te dönüyor diyor bir felekte,Allah’mı yanlış yazdı acaba.Güneş Dönmezki biz güneşin etrafında döneriz

Nasa Abi : ”Yasin 40.Ayet” : Ne güneşin Aya (yetişip) çatması kendisine (çarpması) yaraşır, ne de gece gündüzü geçer; herbiri birer felekte (yörüngede) yüzerler.
Bu ayetde Sizin kitabınızdan siz kendi kitabınıza inanmıyorsunuz daha işte bu yüzden kolay kanıyorsunuz gözlerinizi bir sihirle perdeleyip aklınız ile gördüklerinizi birbirine ters düşürüyoruz.90 doğru söyleyip 10 tanede yalan katıyoz içine hoopp işte bu.Abrakadabra.

Valla pes abi iyice şaştım kaldım bizim o kadar hocalar fizikçiler televizyonlarda anlatıyor okuyor hocalarımızda mı bilmiyor.Neden bize bunu yapıyorlar?
Nasa Abi : Çok safsın bilim artık bu böyle dedimi 7 Milyar insanda kabul ettimi hocada napcak Allah böyle demek istedi deyip ayeti aklınca bi yere otutturcak çünkü Allah yalan söylemiş oluyo o zaman yaratıcı yarattığını bilmezmi bu sefer kitap boşluğa düşer deve kuşu yumurtası falan deyip ister istemez çevirirler ayeti,Kuranı bilime uydurular anlıcan Güneşide galakside hareket ediyo diyip ayeti öyle uyarlarlar.Ortaya da biz bi ton teori atarız Bigbang,Karadelik,Karanlık madde,sicim teorisi,izafiyet,yerçekimi sonra açıklar dururuz yıldız bulduk fizik kanunlarına aykırı gezegen bulduk öyle böyle diye hep muallak sonuçlar anlıcan.

Nasıl yani onlarda mı yalan abi.
Nasa Abi : Adı üstünde teori zaten önce böyle olabilir der atarız ortaya yıllar içinde bu böyleymiş der çıkarsınız işin içinden.Bigbang kadar salakça bişi olabilirmi ama siz inandınız.

“Hem O’dur ki gökleri ve yeri altı günde yarattı. Bundan önce ise arş’ı su üstünde idi. Bu kâinatı yaratması sizden hanginizin daha güzel iş ortaya koyacağını imtihan etmek içindir. Böyle iken sen onlara “öldükten sonra elbette dirileceksiniz!” dersen, o kâfirler bunu haber veren Kur’ân’ı kasdederek“Bu, aldatıcı olma yönünden, besbelli bir büyüden başka bir şey değil!”derler.”(Hud, 11/7)

Bu ayet sizin kitabınızdan demekki öncesinde su varmış bigbange göre hiçlik bile yok bu ayetide inkar ettirdikmi size böylece yoldan çıkanlardan oldunuz iyice..Evrimide bizim kardeşlerimiz attı bak şimdi İnsanlar maymun sanıyo artık kendini 3-5 de film hoop oldu bitti..

Peki Formüller abi onları nasıl uydurdunuz bu sisteme
Nasa Abi : 1950’lerde başladık zaten Dünya Matematik Fizik Astronomi kurumlarını kurduk işimize gelmeyen Tüm Formül teori ve denklemleri saf dışı bıraktık

https://www.youtube.com/watch?v=8rZn1iwAFIs

Nasıl Yani bilmediğimiz başka formül denklem algoritma ve hesaplama çeşitlerimi var.
Nasa Abi : Kaçdır diyom çok safsın

Peki Vatikan ne diyo abi
Nasa Abi : Onlarda mecbur kaldılar artık Yuvarlak demeye 2008’e kadar onlarda düz dedi.

https://www.timeturk.com/tr/2008/11/27/vatikan-dunyanin-yuvarlakligini-kabul-etti.html

Vay be 2008’e kadar onlarda kabul etmemiş yani 40 yıl gecikmişler bi tuhaflık var ama 1970 başlarında zaten siz demiştiniz Yuvarlak diye fotolarını atmıştınız videolarını atmıştınız demekki onlarda çok inanmak istememiş.

https://www.youtube.com/watch?v=49IUv41LUCs

Kafam allak bullak valla tüm bunların altındaki amaç ney abi..

Nasa Abi : Dünya bigbang ile başlayıp sonsuz galakside bi yerlerde güneş etrafında dönüyor ise tesadüfü olarak insanların oluşma ihtimali oluşur.Ama dünya sabit dururda güneş ve ay dünyanın çevresinde dönerse ve hatta evren,o zaman insan kesin yaratılmış olur yaratıcı inkar edilemez tesadüflere yer kalmaz sizin kitabınızda anlatıldığı gibi..Tekrar söylüyorum tüm bunlar aramızda kimseye anlatma..
-Yok Abi kime anlatcam deli derler.Delimiyim ben.

Bilemiyorum ama bizden gizlenen bişiler olduğu açık ve net ortada

Şu videoyuda izleyin derim..

Daha ayrıntılı merak edenler için aşağıdaki linkten Ersan Juan Kardeşimin videolarına ulaşabilirsiniz diğer kanallarada göz atın derim derin bilgiler var..
https://www.youtube.com/user/TheErsanjuan/videos
https://www.youtube.com/channel/UC72Wv6hQoG5De2gZAmvNKbA/videos

author avatar
Ümit CANBOLAT

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]