SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

EREDEF, Kadın Kolları Yönetim Üyelerini belirledi

Yayınlanma:
ABONE OL

EREDEF (Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu) EREDEF Kadin Kollari üyelerinin yönetim için görev paylaşımlarını ve yetkilendirmelerini belirlemek adına tüm Federasyona bağlı köy derneklerinin kadin kolları temsilcilerini biraraya getirerek bir basin toplantısı düzenledi.

EREDEF Genel Başkan Yardımcısı Hatice Sarıbal ve EREDEF Federasyon Kadın Kolları Başkanı Özlem Bulut’un düzenlediği basın toplantısında Federasyona bağlı köy derneklerinin kadın kolları temsilcileri de hazır bulundu. Katılımcı olan köyler ve kadın kolları temsilcileri ise sırasıyla:
1-Alapınar Köyu-Özlem Bulut
2-Akbağ Köyü-Aysel Büyükkahraman
3-Agmusa Köyü-Emine Kale
4-Arpayazı Köyü-Hülya Ateşoğlu
5-Bektaşlı Köyü- Saliha Kır
6-Çatalçam Köyü-Suzan Çil
7-Çukurçimen Köyü-Şehriban Şahin
8-Çaltı Köyü-Gulizar Orakçı
9-Derebaşı Köyü-Serpil Bal
10-Gazipınar Köyü-Aysel Saç
11-Gölköy-Zeynep Dağ
12-Gemecik Köyü-Şehriban İçen
13-Kadıköy-Neriman İzci
14-Kamberağa Köyü-Yasemin Duman
15-Körismail Köyü-Saadet Özmen
16-Keçegöz Köyü-Sezen Temel
17-Leventler Köyü-Çiçek Çelik
18-Mendebaşı Köyü-Nardane Piroğlu
19-Uludere Köyü1-Hasgül Yilmaz
20-Sıralı Köyü- Saliha Camekan
21-Yaylabeli Köyü-Hacer Boz
yapılan basın toplantısıda hazır bulundular.
EREDEF Federasyon Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Özlem Bulut yaptiğı konuşmasında;
 “Merhaba sevgili kadin kollari temsilcilerimiz ve sayın basın mensuplarımız. Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu Kadın Kolları yönetimi basın toplantısına hepiniz hoşgeldiniz.
Ben Özlem Bulut, Marmara Universitesi I.I.B.F İşletme Bölümü mezunuyum. Evliyim ve iki oğlum var.
Refahiye Dernekler Fedarasyonu 1. Olağan genel kurulu sonrası Kadın Kolları Başkanlığına görevlendirilmiş olmamdan  dolayı gurur duydum.”
“Kurul sonrasından bugüne kadar Federasyon Kadın Kolları yönetimimizi oluşturma çalışmalarına başladık. İlk yönetim kurulu toplantısını yapmak adına bugün toplanmış bulunuyoruz. Her köy derneğinden bir kadının temsil edildiği kadın kolları  yönetimimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Birbirinden değerli kadın kolları  yöneticilerimle çok güzel etkinlikler ve projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum.”
“Refahiye Dernekler Federasyonu  Kadın Kolları olarak birlik beraberlik içinde, Refahiye kadınına yakışır şekilde güzel projelere imza atacağız. Hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimiz  sevgi çemberinde  hem eğitici öğretici  kaynaştırıcı hem de sosyal sorumluluk bilincinde olacaktır. “
“Eredef Kadın Kolları olarak yardımlaşma ve dayanışma gücümüzle  sevgimizi çoğaltıp paylaştığımız, yaralarımızı sardığımız, dertlerimize  çözüm bulmaya çalışacağımız bir yönetim ortaya koyacağız. Refahiyeli kadınların becerisini, birleştirici gücünü içimizdeki renklerin güzelliğiyle birleştirerek  bize yakışan etkinlikler ve sosyal sorumluluk projelerimizle  her Refahiyeli  bizden haberdar ederek daha fazla büyümeyi hedefliyoruz.
Biz  Refahiyeli kadınlar istersek neler yapabileceğimizi nasıl güzel işlere imza atabilecegimizi, kadın  gücünü dayanışmasını herkese sergileyeceğiz. Bu bağlamda yönetimime güveniyor ve herkesin desteğini bekliyoruz.”
“EREDEF Kadın Kolları yönetimimizi oluşturma çalışmalarında bana yardımcı olan başta  EREDEF Genel Başkanımız Sn.Mahmut Kumbar’a , Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn Hatice Sarıbal’a, federasyonumuzun çok değerli Dernek Başkanlarıma çok teşekkür ederim.Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.”diye belirtti.
Toplantı sonunda Federasyon Kadın Kolları üyelerinin oy birliği ile yapılan görevlendirmelerde seçilenler basına tanıtıldı.
Görevlendirme ve yetkilendirmeler şu şekildedir:
*Suzan Çil- EREDEF Kadın Kolları Başkan Yardımcısı
*Yasemin Duman-EREDEF Kadın Kolları Saymanı
*Şehriban İçen – EREDEF Kadın Kolları Sekreteri
*Hacer Boz- EREDEF Kadin Kolları Basın Sorumlusu

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]