SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Uysal şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile iftar yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Yenikapı’daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları İftar Programı’nda konuşan Başkan Uysal, “15 Temmuz’da nasıl el ele verip canımız pahasına sokağa çıkıp ülkemize sahip çıktıysak, 24 Haziran’da da hep beraber ülkemize sahip çıkalım” dedi.

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Yenikapı’daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde “Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları İftar Programı” düzenlendi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın da katıldığı iftar programına şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları katıldı.

 

İftar sonrasında, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Uysal, “Biz burada huzur içerisinde orucumuzu tutup, ibadetimizi yapıyoruz. Ama bazı Müslüman ülkelerde kendi ibadetini yapamaz, orucunu tutamaz ondan da öte hayatını devam ettiremez durumda olan kardeşlerimiz var. Allah diğer Müslümanlara da huzur içerisinde oruçlarını tutup, ibadetlerini yapabildikleri günleri nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Ülke olarak huzur içinde yaşıyor olmamızda bütün şehitlerimizin büyük katkısı olduğunu ifade eden Uysal, “Allah’tan şehitlerimize rahmet diliyorum. Siz gazilerimize de sağlık diliyorum. Millet olarak sizlere minnettarız” dedi.

-GÜVENLİ LİMAN TÜRKİYE-

Yıllar boyunca komşu ülkeler tarafından Türkiye’nin hep güvenli liman olarak görüldüğünü ve canını kurtarmak isteyenlere ülke kapılarının sonuna kadar açıldığını vurgulayan Başkan Uysal konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kafkaslarda bir sıkıntı olsa, Balkanlarda bir sıkıntı olsa ve şimdilerde de Ortadoğu’da olan sıkıntılardan dolayı insanlar canını kurtarmak için hep ülkemize sığınmıştır. Türkiye hep güvenli bir liman olarak görülmüştür. O zaman ülkemize geçmişte sahip çıkan ecdadımız gibi, sizin aileleriniz gibi sahip çıkmak ve canı gönülden sarılmak zorundayız.

Çağlar boyunca bu topraklarda herkesin gözü olmuştur. Bu şehitlerimiz, bu gazilerimiz ve bu milletimizdeki cesaret olduğu müddetçe Türkiye güvenli bir liman olarak kalmaya devam edecektir.”

-BİZİM TEŞEKKÜRÜMÜZ, HİZMETLERİMİZDİR-

AK Parti’ye ve AK Parti’nin belediyecilik anlayışına milletin teveccühünün 2002 yılından beri katlanarak arttığını kaydeden Başkan Uysal, “Bu desteğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizim teşekkürümüz sadece sözle olmaz. Bizim teşekkürümüz sizlere getirdiğimiz hizmetle olur. AK Parti’ye destek verdiniz, omur verdiniz iktidara taşıdınız. Bizlere destek verdiniz, omuz verdiniz belediye başkanı seçtiniz. Daha önceki iktidarlarla kıyaslandığında 16 yıllık AK Parti iktidarından daha fazla hizmet eden başka iktidar olmamıştır. 24 Haziran’da da bu desteğinizi bekliyoruz. Çünkü bu sefer iş çok daha ciddi” dedi.

-24 HAZİRAN’DAN SONRA ÇOK DAHA İYİ HİZMET ETME İMKANIMIZ OLACAK-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’nin bazı ülkeler tarafından hedefe konulduğunu ve değişik oyunlarla birlik ve beraberliğimizin bozulmaya çalışıldığını belirten Uysal konuşmasına şöyle devam etti: “İçimizde düşman yetiştirip beslediler ve 15 Temmuz yaşandı. Bununla başaramayınca başka oyunlar peşine düştüler. Ekonomik kriz çıkarmaya çalıştırlar. Sahur vaktinde döviz kuruyla oynadılar. Bu açıdan bakıldığında 24 Haziran’ın önemi daha iyi anlaşılıyor.

24 Haziran’la birlikte yeni bir dönem başlayacak. Bu döneme Cumhurbaşkanlığı Sistemi diyoruz. Bu sistemle birlikte işler daha hızlanacak, sizlere hizmet daha çabuk ulaşacak. Bu ülke şaha kalkacak. 16 yıl önce AK Parti iktidara geldiğinde Cumhurbaşkanlığı Sistemi olsaydı bu kadar çok yapılan hizmetin en az iki veya üç katı hizmet yapılacaktı. 24 Haziran’da bu millet yine omuz verir AK Parti’yi iktidara getirirse bilin ki eskiye nazaran çok daha iyi hizmet etme imkanımız olacak.

Geçmişte yaşayan atalarımızdan daha iyi bir ülkede yaşıyoruz. Çocuklarımızın da bizim yaşadığımız ülkeden daha huzurlu bir ülkede yaşamasını istiyorum. 15 Temmuz’da nasıl el ele verip canımız pahasına sokağa çıkıp ülkemize sahip çıktıysak, 24 Haziran’da da hep beraber ülkemize sahip çıkalım.”

BAKAN KAYA: “ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Programda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da, peygamberlikten sonraki en yüce makamın şehitlik makamı olduğunu ifade ederek, bu vatanı korumak ve yüceltmekle mükellef olduklarını anlattı.

“Bu ülkenin üzerinde hesap yapanların hesabını 24 Haziran’da bozacağız” diyen Bakan Kaya konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün Mehmetçiğimiz Kandil’e doğru ilerliyor. Allah’ın izniyle tüm terör odaklarını bu ülkeden yok edeceğiz. Kandil’i de o terör örgütünün başına yıkacağız.

Afrin’deki tünelleri onlara mezar yaptık, bugün Kandil’i de onlara mezar yapacağız. Biz 81 milyonu kucaklayarak ülkemizin 81 iline eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmeye devam edeceğiz. Biz şehit ve gazi yakınlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gün, yeniden bir şahlanış dönemi için bu ülkeyi büyüten ve güçlenmesine vesile olan Cumhurbaşkanımız ardında dimdik durma günüdür. Biz bu vatanı her bir karış toprağına daha fazla hizmet götürüp büyüteceğiz”


ŞENOCAK: “TÜM DARBELERE KARŞI DURACAĞIZ”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek; “Dünyadaki tüm güçler bir araya gelip Türkiye’ye saldırmaya çalışıyorlar. Bugüne kadar nasıl birlik beraberlik içerisinde olduysak bundan sonraki süreçte de hep beraber bu birlik beraberlik içerisinde olup gelecek tüm darbelere karşı duracağız” diye konuştu.

Başkan Uysal konuşmaların ardından masaları gezerek misafirleriyle ayrı ayrı ilgilenerek sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]