SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Adidas mont modelleri ile sıcacık bir kış

Yayınlanma:
ABONE OL

            Adidas mont modelleri; dayanıklı, estetik ve adidas’ın marka gücünü yansıtan enerjik ve sportif tasarım çizgileriyle ön plana çıkıyor.

 

adidas mont modellerinin; sağlam kumaş yapısı, terletmeyen ve üşütmeyen termal donanımı, zarif dolgu ve benzersiz dikiş özellikleri sayesinde, hem mevsim soğuklarını hissetmeyeceksiniz, hem de konforlu ve şık bir kış sezonuna imza atmış olacaksınız. adidas mont modelleri; hafif ve yumuşak dokuları, onlarca renk seçeneği ve tercihinize uygun tasarım çizgileriyle soğuk havalarda içinizi ve bedeninizi sıcacık tutacak.

Beden, renk ve tasarım çeşitliliği ile her zevke uygun

adidas mont modellerinin kışa damgasını vuran beden çeşitliliği ve tasarım özellikleri, tüketicisine her zevke uygun geniş bir seçenek özgürlüğü sunuyor. adidas mont kadın ve adidas mont erkek modelleri; vücudu rahatlatan kesimleri ile aktif sportif ya da günlük kullanım performansınızı kısıtlamadan, size konforlu bir kış vadediyor. Klasik tasarım gücünü ve sportif enerjiyi çarpıcı bir formatla harmanlayan adidas mont modelleri; kadın, erkek ve çocuk stilleri ile portmantoların vazgeçilmezi olmaya aday gibi görünüyor. Siz de zevkinize, bedeninize ve yaşınıza uygun bir modeli, barcin.com‘un zengin adidas mont modelleri reyonundan seçebilir ve  ihtiyacınıza uygun parçayı çabucak elde edebilirsiniz. Ayrıca, tüm seçenekler için Barçın mağazalarına da uğrayabilirsiniz.

Günlük şehir hayatı ya da hafta sonu outdoor etkinlikleriniz için üzerinizden çıkaramayacağınız adidas mont modelleri; bol kesim, dolgulu, şişme ya da fit kesim opsiyonlarıyla zengin bir tercih yelpazesi sunuyor. Kapüşonlu ve kapüşonsuz seçenekleri ve çoğunda bulunan yüksek yaka donanımı, sizi sürpriz hava koşullarında güvence altına alarak, mevsimin olumsuzluklarından minimum düzeyde etkilenmenizi sağlıyor. adidas mont modellerinin yüksek kalitedeki dolgu malzemesi; yağmura, kire ve uygun sıcaklıktaki yıkama koşullarına karşı direnç gösteriyor. Su geçirmez özelliği ve başınıza rahatça oturan kapüşonlu modelleri, şemsiyeye ihtiyaç duymaksızın sokaklarda rahatça ve özgürce yürümenize olanak tanıyor. adidas mont modelleri; size, eşinize ve çocuğunuza konforlu bir kış keyfi yaşatma vaadi sunarken, özellikle çocuklarınızı karlı havaların eğlencesinden mahrum bırakmıyor. adidas mont modellerini gönül rahatlığı ile üzerinizde taşıyabilir, üstelik sevdiklerinize de bu mont modellerinden dilediğinizi armağan edebilirsiniz.

 

Şıklığı Gölgelemeyen Fonksiyonellik

Şıklığın ve hareket özgürlüğünün aynı çizgide buluştuğu adidas mont modelleri, göz alıcı tasarım özelliklerine gölge düşürmeden fonksiyonelliği de ön plana çıkarıyor. adidas’ın kumaş ve üretim teknolojisi, adidas mont modellerinde ve tüm tekstil ürünlerinde hava geçirgen yapıyı destekliyor. Giyerken hücrelerin hava alması, terletmeyen ve üşütmeyen nano teknolojik iç dizayn ve rüzgarın geçişini engelleyen rüzgar geçirmez yapı, en soğuk havalarda bile size üst düzey konfor ve koruma sağlıyor. Tasarım ile bütünlük sergileyen fermuarlı ya da fermuarsız cepler, derin iç hacimleri sayesinde ellerinizi sıcacık tutarken, iç cepler yanınızda bulundurmanız gereken küçük çaplı eşyalarınızı taşımaya olanak sağlıyor. Kol uçlarındaki mini donanımlar ise rüzgarın bedeninize temasını engelliyor. adidas mont modellerinin çoğunda tercih edilen sentetik kumaş yapısı, ürünün hafifliğine vurgu yaparken, hem esnekliğe hem de ışıltılı ve kusursuz renk görünümüne katkı sağlıyor.

Sporcuların ve günlük kullanımda sportif şıklığı gözetenlerin bir numaralı tercihi olan adidas mont modelleri, içerdiği üretim teknolojisi, kumaş kalitesi ve dolgu malzemeleri sayesinde, uzun yıllar boyunca sağlamlığını ve ilk günkü halini koruyor.

Yaratıcı Modellerle Geçmişten Bugüne Kalite

Dünyanın en yüksek ayakkabı ve tekstil ürünleri satışına sahip olan adidas, özellikle spor profesyonellerine yönelik sponsorluk ve destek yatırımlarıyla markasını global pazarda sağlamlaştırıyor. Tarihten gelen bilgi birikimi ve yenilikçi girişimlerle markasını global ölçekte güçlendiren adidas, 1920’lerden bugüne uzanan köklü geçmişini adidas mont modelleri dahil, her segmentteki ürününe başarıyla yansıtıyor. Almanya’nın Bavyera eyaletindeki küçük bir kasabada, bir ayakkabı atölyesinde ortaya çıkan marka, zaman içerisindeki isabetli yatırımları ve ihtiyaca uygun aksesuar ve tekstil ürünleriyle ürün segmentini zenginleştirdi ve bugünkü marka değerine ulaştı. Başlangıçta ayakkabı olan üretim çizgisi, zamanla alanını genişleterek tekstil grubunu ve aksesuar grubunu da içine aldı. adidas, gerek montları, gerek ayakkabıları, gerek forma sponsorlukları ve her çeşit spor aksesuarları sayesinde, geniş ürün gamında, dünyanın en büyük spor malzemeleri üreticisi konumuna geldi.

Spor giyim ve aksesuar alanındaki başarılı ve üst düzey ürünleriyle, kaliteyi ödün vermeksizin yükselten adidas, adidas mont modelleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahip bulunuyor. Tüketicilerine sunduğu en büyük garanti ise ürülerindeki sağlamlık, şıklık, ergonomi, kalite ve güven olarak öne çıkıyor.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]