SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Hırsızlar, Örümcek adam gibi tırmanıp, çamaşır suyuyla yerleri yıkadılar

Yayınlanma:
ABONE OL

Zeytinburnu’nda tekstil dükkanının alarmını, örümcek adam gibi kepenge tırmanarak söktükten sonra levyeyle açarak içeriye giren yüzleri maskeli ve kapüşonlu 4 hırsız, çelik kasayı açarak 70 bin lira çaldı. Hırsızlık anları kameralara yansırken, hırsızlar kasayı parmak izi kalmasın diye maşrapayla su dökerek temizledi.

 

Olay, geçtiğimiz 6 Mayıs günü saat 06.00 sıralarında Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi G-38 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yüzleri kapüşonlu ve maskeli 4 hırsız, sabaha karşı bir tekstil dükkanına geldi. Hırsızlar önce birbirinin omzuna çıktıktan sonra örümcek adam gibi kepenge tırmanarak işyerinin alarmını söktü. Ardından levye ile kepengi açan hırsızlar içeriye girerek çelik kasayı buldu. Kasayı özel cihazlarla açan hırsızlar içerisindeki 70 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı.

 

Çelik kasayı maşrapayla temizlediler

 

Görüntülerde, hırsızlar işyerine gelerek birbirini omuzlarına basıp kepenge tırmanıyor. Şahıslar ardından alarmı yerinden söküyor. Kepengi levye ile açan hırsızlar altından sürünerek içeriye giriyor. İçeride bir süre araştırma yapan hırsızlar, çelik kasayı bulup ortaya çıkarıyor. Kasayı açan hırsızlar paraları çalıyor. Şahıslar ardından parmak izi kalmaması için maşrapayla kasaya su dökerek etrafı temizliyor.

 

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda şahısların eşkalini belirleyen polis, kimliklerinin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan R.T., M.A., yaşları küçük S.A. ve M.T. olduklarını belirledi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucu hırsızlar yakalanarak gözaltına alındı.

 

Şubedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.T. ve M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]