SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal sahilde balıkçılar içinde güzel bir mekan açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Balıkçılar Çarsısı’nda Dicle Fırat adıyla 20 yıllık deneyimi ile hizmet veren, yeni konsept ve yeni adıyla aynı yerde, Balık Restaurant ve canlı balık çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kartalima Balık Restaurant’ın sahibi Baran Akar, 21 Eylül’de yapacağı resmi açılış öncesi, bölgede yayım yapan gazetecileri Kartalima da ağırladı.

ADALAR MANZARALI

İşletme Sahibi Baran Akar; “Yeni devir aldığımız işletmemizde aynı aşçı kadrosu ve 25 personelimiz ile hizmet veriyoruz.

İşletmecilik anlayışımıza yenilikler ilave ederek, müşterilerimizin açık mutfağımızı yerinde görmesini ve günlük taze balık çeşitlerimizi müşterilerimizin memnuniyetini ve beğenisine sunuyoruz.

Müşterilerimizin Adalar manzarası eşliğinde lezzet, kaliteli hizmetin yanında kendimize özgü görselliğimiz ile hizmet vermekten son derece mutluyuz.

Balık sezonu ile birlikte yeni işletmecilik anlayışımızı daha iyi anlatmak amacıyla geçtiğimiz hafta yaklaşık 30 tona yakın hamsiyi kilosu 1 liradan halkımıza verdik, benzer sürpriz hizmetlerimiz devam edecek. Bu vesileyle siz değerli basın mensuplarımızı açılış öncesinde Kartalima’da ağırlamak, balık meze, salata ve tatlı çeşitlerimizi yerinde görerek tatmanızı istedim. Katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

HER ÇEŞİT BALIK, 20 ÇEŞİT MEZE

Levrek, Çupra, Tekir, Barbunya, Karides,Kırlangıç,Kalamar, İstavrit, Hamsi ve Sardalya gibi bir çok balık çeşidi ile hizmet veren Kartalima; Balık Izgara, buğlama ve tava’da kızartma çeşitlerinin dışında 20 çeşit günlük hazırlanan mezelerinin yanı sıra zengin menüsüyle ve alkolsüz ortamıyla müşterine hizmet veriyor.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]