SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

MS hastası gencin hikayesi filmleri aratmıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Multiple skleroz (MS) hastası olan ve kollarını kullanamayan Serdar Erol’un aşk hikayesi adeta filmlere taş çıkarttı.

Multiple skleroz (MS) hastası olan ve kollarını kullanamayan Serdar Erol’un aşk hikayesi adeta filmlere taş çıkarttı. Eşinden 15 yıl önce boşanan Erol, beyin kanaması geçiren eski eşi Sevgi Yılmaz ile yeniden nikah masasına oturdu. Evinden güçlükle çıktığı için Serdar Erol ve eşi Sevgi Yılmaz’ın nikahı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından evlerinden kıyılırken, Başkan Kılıç gence iş ve tatil sözü verdi.

1995 yılında MS hastalığına yakalanan Serdar Erol ile Sevgi Yılmaz çifti bir süre sonra boşandı. Çocukları da olan çift uzun süre ayrı kaldı. Bu sırada Sevgi Yılmaz da beyin kanaması geçirdi. Erol ve Yılmaz’ın geçirdiği zor günlerde çocukları da tekrar birleşmeleri için mücadele verdi. Sonunda aşk galip geldi ve MS hastası Serdar Erol ve Sevgi Yılmaz tekrar evlenme kararı aldı. Erol’un evden çıkması güç olduğu için çift nikah kıyılması için Maltepe Belediyesine başvurdu. Film gibi aşk hikayesini duyan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, nikahın evde kıyılması için harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonrası çiftin nikahları Maltepe Belediye Başkanı Kılıç tarafından evlerinde kıyıldı. Alican isimli 22 yaşında çocukları olan çift, 15 yıl sonra tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Yıllar sonra gelinliğini giyen Sevgi Yılmaz’ın ve MS hastası Serdar Erol’un mutlulukları yüzlerine yansırken,ç iftin nikahını kıyan Başkan Kılıç imzalar atıldıktan sonra evlilik cüzdanını Sevgi Yılmaz’a verdi. Nazım Hikmet’in şiir kitabı ile hediyelerini takdim eden Kılıç, çifte bir de sürpriz yaparak Kuşadası’nda balayına gönderdi ve belediyede işe başlama müjdesi verdi.

 

Yaşadıkları sıkıntılı süreci anlatan Serdar Erol, ”Daha önce evlendik, bir boşanmamız oldu. 15 sene geçti aradan. Tekrar bazı olaylar, çocuğumuzun da etkisi ile bir araya gelmeye karar verdik. İnşallah bundan sonra birlikte götürürüz” dedi.

 

Eşinin beyin kanaması geçirdiğini ve kendisinin de MS hastası olduğunu ifade eden Erol, “İşte yoldaş olacağız birbirimize, o bana arkadaş ben ona arkadaş bundan sonra. Sırtımızı dayayacağız birbirimize, böyle yürümeye çalışacağız. Hayatta ayakta durmak için ihtiyaç var birine” diye konuştu.

 

MS hastalığına 1995 yılında yakalandığını ve tedavi olduktan sonra 8 yıl boyunca iyi olduğunu ancak tekrar hastalığın ortaya çıktığını dile getiren Erol, “2000 yılında tekrar hastalığın belirtileri başladı. Sonra seyir halinde ataklar ortaya çıktı. Bir sene önce biraz daha iyiydim ama şimdi kolumu kullanamıyorum. ATV aracım vardı şimdi onu kullanamıyorum. Onu artık birine hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Eşinden ayrıldıktan bir süre sonra beyin kanaması geçirdiğini anlatan Sevgi Yılmaz, “İlk defa evleniyormuş gibi heyecanlıyım. Bu süreçte Serdar’ın MS rahatsızlığı, boşanmamız, sonra benim beyin kanaması geçirmem. Bu süreçte çok şey yaşadık. Tabii bu yaşadıklarımızın sıkıntısını başta oğlumuz olmak üzere hep beraber çektik. Herkesi incittik. Tabi baktık olacak gibi değil, birbirimizi en iyi birbirimiz anlıyoruz. En iyi destek de birbirimizden alacağız” dedi.

 

Nikahın ardından duygularını aktaran Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Gerçekten çok önemli bir nikah töreniydi. Gerçekten çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Benim için bu nikah çok çok anlamlı. Bizim Maltepe Belediyesinde kullandığımız ve Maltepe’de yaygınlaştırdığımız koşullar ne olursa olsun daima sevgi kazanacağın en belirgin örneğini bugün Maltepe’de yaşıyoruz. Bu güzel mutluluğa karar verdiğiniz için her ikinizi de ayrı ayrı yürekten tebrik ediyor,kutluyorum. Koşullar ne olursa olsun biz sizin her zaman yanınızda yer alacağız” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]