SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

AK Kadınlar, Kartal’da başarılı işlere imza atıyorlar

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal Kadın Kollarının düzenlediği  “Demokrasi Kahramanları Türkiye’nin Kadınları” programı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe bölge milletvekilleri, il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol’da katıldı. Yazar Abdurrahman Dilipak ile sosyal medya fenomeni Abdurrahman Uzun’un konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, AK Parti kadınlar seçim startını da verdi.

Programda 24 Haziran seçimlerinde çalışan AK Partili kadınlara teşekkür edildi. Yaklaşan yerel seçimler içinde gövde gösterine dönüştü, katılan kadınlara Türk bayrağı verildi. Program boyunca çalan müziklerle AK Parti Kadın Kolları, seçime hazırız mesajı verdi. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kartal Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, “Kartal’da güzel şeyler oluyor.

Kartal’da kadınlar daha güzel işler başaracaklar. Programımızın amacı 24 Haziran seçimlerinde tarih yazan AK kadınlarımız için teşekkür içindi ve yerel seçimde Kartal’ın AK belediyeciliğe hizmete Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ufkumuzu açan kadınlarımıza teşekkür içindir. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yapamaz dediler yaptık. İnsanın inancı olduğu sürece yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Kartal’da da bunu AK belediyecilikle göstereceğiz” dedi.

Akyol: “Hep beraber çalışarak Kartal’ı alacağız”

Şimşek’ten sonra konuşan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, Kartal’ı almak için söz verdiklerini ifade ederek, “Gerçekten salonlara sığmıyoruz. Ne Bülent Ecevit, ne Kartal Meydanı, ne Ahmet Şimşek’in karşısındaki meydan.

24 Haziran’da nasıl sandıkları patlattıysak, nasıl reisi Kartal’da karşıladıysak, nasıl meydanları coşkuyla doldurduysak hakikaten şu salonu görünce insanın heyecanlanmaması elde değil. İnanın ki gözleriniz ışıl ışıl Allah sizden razı olsun. Biz göreve geldiğimizde dedik ki biz bu Kartal’ı ne olursa olsun alacağız. Her kim ne söylerse söylesin genel seçim bu işin yarı finaliydi. Finali 30 Mart 2019 tarihinde Kartal Belediyesi’ni alarak bu işi gerçekten hak ettiği belediyeciliği Kartal’da vermeye yemin ettik.

Biz bunu sadece Kartal AK Parti teşkilatı değil, sadece ana kademenin yapacağı iş olmadığını hakikaten genel seçimlerde gördük. Biz öyle günler, öyle anlar gördük ki maalesef gece gündüz demedik koştuk ama bir baktık ki çocuklarımız koltuklarda uyuyor. Bir baktık ki çocuklarımız salonlarda, iftarlarda, sahurlarda yanlarımızda, kadınlarımız her zaman yanımızdaydı. Allah sizden razı olsun. Çok ama çok teşekkür ediyorum. Biz böyle bir programı daha erken yapmamız gerekiyordu, bunun farkındaydık.

Araya yaz tatilinin girmesi, arkadaşlarımızın memleketlerine gidip gelmesi dolayısıyla baktık ki en uygun vakit bu vakittir. Biz bugün bu tarihte meşaleyi yakmak istiyoruz arkadaşlar. Meşalemiz artık Kartal Belediyesi için yerel seçimler için çalışmanın hep beraber Kartal’ı almak için hazır mıyız? Çok teşekkür ediyorum. Reisimizle, il başkanımızla, milletvekillerimizle, meclis üyelerimizle tüm kademelerimizle biz buna hazırız. Artık Kartal 10 yıldır bu özleme, bu hasrete giderme vaktinin geldiğinin farkında.

Biz Kartal Belediyesi şunu yapmış, bunlar olmuş demiyoruz ama sadece şunu söylüyoruz arkadaşlar. 10 yıl oldu eşimle çocuğumla birlikte gezmeye gidelim, sosyal aktivite yapalım dediğimizde maalesef arkadaşlar ya Tuzla’ya, Pendik’e, Maltepe’ye, Kadıköy’e gidiyoruz. Kartal’ımız gerçekten köy statüsüne geldi. Ne şehirleşebildik, ne köylüleşebildik. Ortada kalmış durumda ama Allah’ın izniyle birlikte hep beraber gece gündüz demeden hep beraber çalışarak Kartal’ı alacağız” dedi.

Dilipak, “Bu üç barış, insanı Allah’la barışa götürür”

Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak ise kadınların öneminden bahsetti. Dilipak, şunları söyledi: “Kadınlar sadece çocuk doğurmazlar, toplumu doğururlar. Her kadın ve erkek bir başka kadının eseridir. Kadınlar, kadınlık görevini yapmazlarsa erkekler adam olmazlar. Onun için kadınlar hayatın merkezinde yer alırlar. Kadınlar en büyük görev olarak insanı insan yapmakla görevlendirilmişlerdir. Hiçbir komutan hiçbir kadını savaşmaya zorlayamaz. Kadın savaşmak isterse hiç kimse bunu engelleyemez. Hiç kimse kadını para kazanmak için çalışmaya zorlayamaz. Kadın çalışmak isterse eğer kocasına söz vermemişse onu kimse engelleyemez. Kadın muhayyardır.

Cuma namazı kadına da farzdır ama gitmezse hesap sorulmaz. Kadın siyaset yapmak için meydana çıkmak zorunda değil ama yapmak isterse engelleyemezsiniz. Madem bu görevi seçtiniz o zaman görevinizi eksiksiz yapın. Göreviniz maslahatı sağlamaktır. İnsanın aklıyla vicdanını barıştırmaktır. Bırakın belediye seçimlerini, siyaset günde 24 saat yılda 365 gündür. Bırakın Kartal’ı, bırakın Türkiye’yi, bırakın İslam dünyasını yeryüzüdür. Biz yeryüzünde Allah’ın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, haykıran sesiyiz. İnsanın aklıyla vicdanını barıştıracaksınız. İnsanı insanla barıştıracaksınız. İnsanı tabiatla, havayla, suyla, toprakla barıştıracaksınız. Bu üç barış, insanı Allah’la barışa götürür” dedi.

Uzun “Çocuklarımız Çanakkale’ye gitmeden ümmetin ne olduğunu anlamazlar“

Dilipak’tan sonra konuşan Araştırmacı Gazeteci Abdurrahman Uzun, anne ve babalara çocuklarınızı gezdirin uyarısında bulundu. Uzun, “Benim anam okuma yazma bilmez, ümmi bir kadın ve babamda ilkokul mezunu hafız bir adam. Ben bir Mayıs ayında dünyaya geldim. Babam demiş ismi ne olacak. İzmir’deki küçük teyzem elinde bir kitap var. dedi ki enişte bu kitap çok güzel bu kitabı yazan kişinin adı Abdurrahman Dilipak, o yüzden benim adım Abdurrahman oldu. Benim ismim oradan geliyor.

Benim anam okuma yazma bilmez, ümmi bir kadın. 10 kardeşin 7 numarasıyım. Allah resulünün evlenin, çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla iftihar ederim hadisini bizimkiler biraz almış yürümüşler. Bosna’daki Mostar Köprüsü’nü bilir misiniz? Bu topraklardaki bütün anneler, babalar çocuklarınızı belli noktalara götürmek ve gezdirmekle yükümlüsünüz. Bu yıllardır atıl gibi kullanılan ama sayın cumhurbaşkanımızla beraber onun maneviyatını yaşadığımız, gördüğümüz Çanakkale. Çocuklarımız Çanakkale’ye gitmeden ümmetin ne olduğunu anlamazlar.  O zaman bize derler ki bizim ne işimiz var Suriye’de? Ne işimiz var bizim Sudan’da der bize. Çünkü o çocuk bilmez Sudan’lı zenci Musa’yı ve yahut ta da Fas’tan gelen Ahmet’in mezarını Çanakkale’de görmesi lazım” dedi.

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]