SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP’li Yüksel Çiftçi, Kartal Belediyesini yönetmeye talibim!

Yayınlanma:
ABONE OL

2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Kartal İlçe eski Başkanı Yüksel Çiftçi, Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 2009 ruhuyla yeniden Kartal’ı 2019’da kazanacaklarını ifade eden Çiftçi, Kartal halkının yüreğine girmek için göreve talip olduğunu belirtti.

2008 -2009 yıllarında partiyi adeta küllerinden doğmasını sağlayarak yeniden ayağa kaldıran o dönemki İlçe Başkanlığı yapan tecrübeli siyasetçi Yüksel Çiftçi, önümüzdeki günlerde Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına gideceğini ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık başvurusu yapacağını söyledi ve Resmi açıklamamı Kartal CHP İlçe Başkanlığında Yapacağım CHP’nin Bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz ve daha da ileriye taşıyacağız. Ben doğma büyüme Kartallıyım çocukluğum, gençliğim Kartal’da geçti ve bildiğiniz üzere çok genç yaşta siyasete girdim ve benim İlçe Başkanlığım dönemimde uzun yıllar ara verdiğimiz Belediye iktidarını tekrar kazandık.

O dönemde yakaladığımız ruha hala sahibim ve o dönemden bugüne ara verdiğim zaman içerisinde hiç bir yere aday olmadım, talep açmadım bu dönem hazır olduğumu hissettim ve Kartal Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim.

Çiftçi, şöyle devam etti: ”Kendimi partime adamış bir kardeşinizim Kartal’da iyi bir başarı elde edeceğiz, etmek zorundayız. Ben tüm Kartallıları kucaklıyorum. Kartallı Kartallılarla birlikte yöneteceğiz Kartal’ın sorunlarını biliyorum ve bu sorunları yine Kartal halkı ile birlikte çözeceğiz. Sonuçta Kartal halkı ve Kartal’ın güzel insanları kazanacak.” Yorumunu yaptı. Bu arada gazetecilerin kendisine yönettiği soruları içtenlikle ve samimiyetle cevapladı.
Çiftçi, Aday Adaylığı resmileştikten sonra projelerini açıklayacağını ve akabinde ekibiyle sahaya inerek seçim çalışmalarını süratlen başlatacağını sözlerine ekledi. çiftçi, toplantı sonrasında gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YÜKSEL ÇİFTÇİ KİMDİR?

1975 yılında Kartal’da doğdu. Dr. Azra TANRI KULU ÇİFTÇİ ile evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. Orta ve Lise öğrenimini kartal Ahmet ŞİMŞEK Kolejinde, yükseköğrenimini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Daü Eastern Mediterranean Üniversitesi Business Administation and Management bölümünde tamamladı. Hayatı boyu toplumsal mücadelenin öznesi olmuş, siyasal mücadelenin her alanında omuzdaşlık yapmış biri olarak tanınır. Partisinin verdiği görevleri layıkıyla yerine getirmiş, verilen her görevi sorunsuz bir şekilde sonlandırıp mücadeleyi başka zeminlerde yürütmüştür.

TECRÜBELERLE DOLU BİR ADAY

1999 Gençlik Kolu Sekreterliği, 2006-2011 Kartal İlçe Başkanlığı, 2006 İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2010-2016 Maltepe Belediye Başkanı Danışmanlığı,2015 Maltepe spor Asbaşkanlığı ve Fener bahçe Kongre Üyesidir. Yılların partilisi Yüksel ÇİFTÇİ görev aldığı dönemlerde halkın çıkarına uygun tüm işlerin başat sorumlusu olarak dikkat çekmiştir. Partisi dışındaki herkese de ulaşmaya çalışan ÇİFTÇİ yerel demokrasi kültürünü ilçenin genel anlayışı haline getirmeye çalışmış, icracısı olduğu bütün çalışmaları da bu ilke üzerinden yürütmüştür. Cumhuriyet Halk Partisi içindeki sorumluluklarını naif bir dil üzerinden inşa etmiş, parti nezaketini büyük küçük herkesle beraber yaşamaya çabalamıştır. Sorumluluk aldığı yıllar içinde partisinin iktidar olması için yürütülen bütün çalışmaların özverili savunucusu olmuş. İlçe yönetimi ve üyelerini bu motivasyon üzerinden örgütlemiştir. Partili olma onurunu sürdüren Yüksel ÇİFTÇİ Kartal CHP ilçesinin demokrasi kültürünü ileri seviyelere taşımak adına hala çalışmalarını aksatmadan sürdürmektedir.


“Seçimleri kazandırdık”
CHP’nin Kartal’da 17 yıl sonra seçimleri kazandığı 2009 yerel seçimlerinde ilçe başkanlığı görevinde bulunan Yüksel Çiftçi, belediye Başkan aday adayı oldu.  Önümüzdeki hafta başvurusunu gerçekleştirecek olan Çiftçi, genç bir kadroyla Kartal’ı yönetmeye talip olduğunu kaydetti.
Basın toplantısı düzenleyen ve vefayı ön planda tutacaklarını dile getiren Çiftçi,  2009 yılında seçimleri kazanarak bir tarih yazdıklarının da altını çizerek,  “17 yıl sonra belediye başkan adayımızla üyesinden ilçe yönetimiyle ve CHP gönüldaşlarıyla birlikte Kartal halkına kendimizi teslim ederek gerçek bir başarı elde ettik.  Bu süreç içinde yerelde sosyal demokrasinin, sosyal belediyeciliği, adaletin nasıl olacağını ilçe halkına  göstermeye çalıştık. Eksiklikleri gördüğümüz ve bunları tamamlamak için göreve talip olduk” dedi.

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]