SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Uyuşturucu partisinde vurulan genç kız hayatını kaybetti

Yayınlanma:
ABONE OL

Bahçelievler’de iddiaya göre dört çocuğun uyuşturucu partisi yaptığı bir evde vurulan kız çocuğu, ablasının gözünün önünde bir saat boyunca can çekişip, yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, 6 kişiyi gözaltına aldı.

Olay geçtiğimiz Salı günü saat 11.00 sıralarında Bahçelievler Kocasinan Mahallesi Gündoğan sokakta meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki B.Ç. isimli genç kız 14 yaşındaki kız kardeşi Fatma Ç.’yi de yanına alarak sevgilisi Y.A.’nın Kocasinan Merkez Mahallesi’ndeki evine gitti. Gittikleri evde Y.A.’nın kardeşi B.A. (16) ile birlikte arkadaşları E.T. (15) ve A.A. (16) da bulunuyordu. Bir süre sonra Fatma Ç. evde ateşlenen bir tabancadan çıkan kurşunla karnından yaralandı.

 

Ablasının gözü önünde bir saat can çekişerek hayatını kaybetti

 

Fatma Ç., karnından yaralandığı esnada evde bulunan abla B.Ç. ve diğer çocuklar evde uyuşturucu madde ve silahlar olduğu için polise ve sağlık ekiplerine haber vermedi. Genç kız yaklaşık bir saat boyunca ablasının ve arkadaşlarının gözü önünde can çekişti. Evdeki pompalı tüfekleri ve uyuşturucu maddeleri başka eve taşıyan E.T. ve abla B.A. daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Polis konuyla ilgili inceleme başlattı

 

Sağlık ekiplerinin bilgilendirmesi üzerine Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında bilgilerine başvurulan abla B.Ç. ve diğer çocuklar Fatma Ç.’nin intihar ettiğini söyledi. İfadeleri gerçekçi bulmayan polis çocukları gözaltına alarak olayın yaşandığı evde titiz bir inceleme başlattı. Yapılan incelemeler sonucu evde temizlik yapıldığını gözlemleyen ekipler bir adet de boş kovan bulunca gözaltındaki çocukları çapraz sorguya aldı. Yapılan çapraz sorguda Fatma Ç.’nin nasıl vurulduğunu görmediğini belirten E.T., evde bulunan uyuşturucu maddeleri ve silahları taşımak için sağlık ekiplerine haber vermediklerini söyledi. Devam eden sorgulamalarda E.T., “Biz olayı B.A.’nın annesi Aysun K.’ya da ilettik. Daha sonra evde bulunan uyuşturucu maddeleri ve silahları Sevgi Ü.’nün evine götürdük” dedi.

 

Uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi

 

Çapraz sorgunun ardından harekete geçen polis B.A.’nın annesi Aysun K. ile erkek kardeşini gözaltına aldıktan sonra uyuşturucu ve silahların götürüldüğü eve baskın düzenledi. Yapılan baskında 1 buçuk kilogram skunk, 22 adet taş kokain, 3 adet tüfek ve mermi ile birlikte iki adet tabanca ele geçirilirken, Sevgi Ü. de gözaltına alındı.

 

Şüpheliler tutuklandı

 

Genç kızın ölüm sebebini araştırmayı sürdüren polis ekipleri elde ettiği bazı materyalleri incelenmesi için kriminal polis laboratuvarına gönderdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan abla B.Ç. ile birlikte E.T., A.A. ve B.A. adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan dört kişi de tutuklandı. Gözaltına alınan Aysun K. ve kardeşi ile birlikte Sevgi Ü.’nün ise emniyetteki devam ediyor.

 

“Burada bir kız çocuğunu öldürmüşler”

 

Olay sonrasını anlatan Mehmet Demirci, “Ben geldiğimde polisler, ambulanslar vardı. Polislerin elinde eldivenler vardı. Araştırma yapıyorlardı. Burada bir kız çocuğunu öldürmüşler. Bir tek bildiğim bu. Ses duymadım. Ses duysam bilirdim. Vuranları da bilmiyorum” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 1 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ adıyla kutlanan özel bir gündür. İLGİLİ HABER Kartal’da […]

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Basında Kartal
29 Nisan 2024
Kartal’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası’nda Hamleler Yarıştı

Kartal Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği Satranç Turnuvası’nda hamleler yarıştı. Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile İstanbul Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve 2 gün süren turnuvaya farklı kategorilerde 270 satranç sporcusu katıldı. Kartal Belediyesi Makine Hangar Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi’nde başlayan turnuvanın açılış hamlesini Kartal Belediyesi Başkan […]