SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal Belediyesinin asfalt uygulamasına AK Partililerden tepki geldi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi’nin Atalar Mahallesi’nde parke taşlarının üzerine asfalt dökülmesi mahalleli ikiye bölündü. Asfalt dökülen caddede muhtar ile mahalleli birbirine girerken, sert tartışmalar yaşandı.

Kartal Belediyesi tarafından önceki gün parke taşlarının üzerine asfaltın dökülmesi tepki almıştı. Bergama taşlarının üstüne asfaltın dökülmesine bazı vatandaşlar tepki gösterirken bazıları ise uygulanmanın doğru olduğunu savundu.

 

“CHP’li belediyesi milli serveti yerin altına gömmüştür”

 

Tartışmalara yol açan asfalt çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Kartal Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Temel Yaz: “Tasarruf tedbirlerini uyguladığımız bir dönemde dayanıklı ömrü yüz yıllara varan bu taşın maliyeti ve alt yapısı ile birlikte 1 milyon lira olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. CHP’li belediyesi bu sayede bu kadar değerdeki milli serveti yerin altına gömmüştür. Vatandaşımız ve esnafımız haklı olarak bu caddenin sıkıntılarını dile getirmiş düzeltilmesi konusunda belediyeden ricacı olmuştur. Hizmet etmeyi bilemeyen belediye yönetimi ise vatandaşın ve esnafın sıkıntısını gidermek adına büyük bir şehircilik katliamına neden olmuştur” dedi.

 

Bu caddedeki taş parçaları artık çocukların yararlanmasına neden oldu diyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ;”Bu caddedeki taş parçaları artık çocukların yararlanmasına neden oldu. Burada yağmur yağdığı zaman taşlar artık yerine oturmadığı için vatandaş hem yağmurdan mağdur oluyordu. Hem taşlar yerine oturmadığı için mahalle sakinleri çok fazla şikayetlerini dile getiriyordu. Biz buraya ekip olarak geldik, bu mahallede çalışmalar yaptık” ifadelerini kullandı.

 

Muhtar mahalleli ile tartıştı

 

Tartışmaların hedefi olan Atalar Mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş: “Atalar Mahallesi’nin oylarını yüzde 81 ile yapılmıştır. Biz en son muhtarlar toplantısında başkana şunu ilettik ki bu iki senedir var. Biz başkanımıza dedik ki, ‘başkanım bu taşlı yol artık bize çile oldu. Bu taşlı yolun 15 yıl önceki hali uygun olabilir. Ama artık bu yol işlek, bu yolu artık taşlı yoldan kurutulması lazım. Bu taşlı yolu ya onar ya da bu yoldan bizi kurtar dedim.’ Bu yolun asfaltlanması için zaten iki yıldır biz uğraşıyoruz” şeklinde konuştu. Muhtarın bu sözleri ise mahallelinin tepkisi ile karşılandı. Muhtar ve mahallelinin bir kısmı ile asfalt dökmesine karşı olan vatandaşlar birbirine girdi. Cadde üzerinde gerginlik yaşanırken, sözlü tartışma sağduyulu vatandaşların arasına girmesiyle büyümeden önlendi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]