SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Öz hangi iki sebepten dolayı devam dedi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, üçüncü dönem için Aday Adaylığını açıkladı. 

Daha önce adaylık başvurusu yapmayacağını açıklayan CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, İlçe Başkanlığında Adaylık başvurusunu yaptı. Öz, parti yetkililerinin emri ve çok önemli iki sebepten dolayı aday adaylık başvurusu yaptığını söyledi.

 

Aday Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra konuşma yapan Altınok Öz şunları söyledi. “Örgütümüzün, halkımızın teveccühüyle 2009  yılında belediye başkanı oldum. 2014 yılında gece yarısı aday değilsin dendiğinde, saat 23.46 da bir twit attım. Beş yıl partimin ilkelerine ters düşmeden ve rahmetli babamın kemiklerini sızlatmadan görev yaptım, Kartal hakkınızı helal edin dedim.

Eğer Partim görev verirse dedim

Aradan on yıl geçmesine rağmen twit’in canlılığını koruyor. On yıl partimin ilkelerine ters düşmeden ve babamın kemiklerini sızlatmadan görev yaptım. Ve o dönemde 2009 yılında aile olarak karı koca olarak iki dönem Kartal’ın dönüşmesi için yeteceğini, ondan sonra emeklilik yaşantımızı sürdüreceğimize karar vermiş ve bunu da halka beyan etmiştik. İki dönem siyasette varım diye. Ve bunu açıklarken de iki dönüm müracaat ettim. Üçüncü dönem müracaat ettiğim taktirde ‘özü de bir sözü de bir’ Altınok Öz’e ters düşeceğim için adaylık müracaatımı yapmayacağım, eğer partim bana görev verirse, ve bu görev hangi noktada olursa o yolda yürüyeceğimi söyledim”

Bir algı oluşturulduğunu ifade eden Öz “Altınok hizmetten kaçıyor mu, aday olmayacak mı. Bu algı insanlar üzerine karabulut çöker gibi bir durum yarattı.

Emeğe saygı duyduk, kimseyi işinden etmedik. Kimsenin kıyafetiyle uğraşmadık. Liyakati öne çıkardık ve şunu söyledik, başı önemli değil, beyni açık olsun. İnsanların başı kapalı olabilir ama beyni açıktır. Başı açıktır, beyni kapılıdır. Onun bizimle yol yürümesi mümkün değildir dedik. AKP iktidarının söylediği gibi CHP’nin insanların kılığı kıyafetiyle değil, Atatürk sevgisiyle gönül bağı olan herkesle yola çıkmaya varız dedik.

Parti yetkililerinin verdiği emirle adaylık başvurumu yapıyorum

Öz sözlerini şöyle sürdürdü “Bugün Parti yetkililerinin verdiği emirle Aday Adaylığı başvurumu yapıyorum. Buraya gelmemde en önemli etkenlerden birisi de biz kimseyi 1994’te yaptıkları gibi kapı dışarı koymadık. Emeğe saygı duyduk, çalışana iş garantisi verdik.

Anneler bizim önemli dedik, çocuklarımız önemli dedik, kadın dostu belediye dedik. Kaldırım taşlarında topuğu kırılan kadınlara karşı asfaltı yaptık. Kendileri maarif camiinin etrafına aynı taşların üstüne asfalt dökmelerine rağmen, yüzsüzlükle Atalar caddesinde ki asfalta takıldılar. Takıldıkları aslında asfalt falan değil, CHP ve Altınok Öz korkuları onları oraya getirdi.

Öz “Bizden yerel iktidarı alma şansları yok”

Üçüncü dönem için Belediye Başkanlığı için, CHP’nin yereldeki iktidarı için huzurlarınızdayım. Kendimi size emanet ediyorum. Biz birlikte olduğumuz zaman, bu örgütün 20014’te sandığa nasıl sahip çıktığını bilen Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ne nasıl sahip çıktığını bilen biri olarak söylüyorum. Bizden yerel iktidarı alma şansları hiç yoktur. Yolumuz açık olsun diyorum.

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]