SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

15 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle vuruldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Bahçelievler’de 15 yaşındaki E.C.K. isimli çocuk, sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise kayıplara karıştı. Polisin zanlıyı yakalama çalışması sürüyor.

Edinilen bilgilere göre olay, Siyavuşpaşa Mahallesi Mine Sokak’ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. 18 yaşından küçük olduğu belirtilen bir şahıs, E.C.K. isimli çocuğu pompalı tüfekle vurdu. Saldırgan olayın ardından kaçarken, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralı E.C.K. özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı çocuğun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayı görerek yaralı çocuğa müdahale eden Aydın Akdağ isimli eski sağlık çalışanı, “Olayı görür görmek yaralıya müdahale ettim, arkadan üç mermi girişi vardı, tampon yaptım. Ambulans geldi, yaralıyı hastaneye kaldırdı” ifadelerini kullandı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, 18 yaşından küçük olduğu belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

Bahçelievler’de sokak ortasında pompalı tüfekle vurulan 15 yaşındaki Mertcan Karagöz, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Mine Sokak’ta saat 14.00 sıralarında 15 yaşındaki Mertcan Karagöz, kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralı olan Mertcan Karagöz tedavi altına alınırken, polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatmıştı. Sokak ortasında vurulan Mertcan Karagöz hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

15 yaşındaki çocuğu vahşice öldüren şahıs yakalandı

İstanbul Bahçelievler’de sokak ortasında 15 yaşındaki çocuğu pompalı tüfekle vurarak öldüren şahıs, polis ekiplerinin başarılı çalışması sonucu kısa sürede yakalandı.

Olay, Siyavuşpaşa Mahallesi Mine Sokak’ta saat 14.00 sıralarında meydana gelmişti. 15 yaşındaki Mertcan Karagöz, arkadaşlarıyla yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle 3 el ateş edilerek vurulmuştu. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan Mertcan Karagöz, hayatını kaybetmişti. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, katil zanlısını kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]