SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Adem Gökçe, Kartal halkının arzuladığı belediyecilik hizmeti yapacağız

Yayınlanma:
ABONE OL

Mütevazi kişiliğiyle tanınan AK Partinin kuruluşundan beri aralıksız 17 yıldır aktif siyaset yapan ve çok farklı dikkat çeken belediyecilik anlayışı sergileyeceğini iddia eden işadamı Adem Gökçe Ak Parti’den Kartal Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ak Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını 4 yaşındaki torunu Aslı Naz Gökçe ile birlikte İlçe Başkanı Gürkan Akyol’a teslim etti.

Adem Gökçe, Kartal Belediye Başkanlığı’na seçilmesi halinde belediyeden maaş almayacağını, makam aracı kullanmayacağını ve öğle yemeği parasını bile kendi cebinden ödeyeceğini, belediyenin hiçbir imkanlarından kendisi  için kullanmayacağını söyledi. Başvuru işlemlerinin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Gökçe, çalışma arkadaşları Kartal AK Parti Meclis Üyesi Metin Bektaş, Av. Hüseyin Öztürk, Ahmet Tosunoğlu ve Selçuk Gökbayrak ile beraber 2019 Mart sonrası Kartal Belediyesi hizmetleri hakkındaki düşüncelerini aktardılar.


AK Parti kuruluşundan beri 17 yıldır aralıksız aktif siyasetteyim

47 yıldır Kartal’da yaşayan ve iş adamı olan Adem Gökçe siyasi hayatına 1987 yılında genel başkan Recep Tayyip Erdoğanın il başkanlığı döneminde topselvi mahallesi gençlik kollarında mahalle başkanlığı ve kurucu MGV başkanlığı yaparak başladı. Akabinde 28 şubat süreci sonrası kapatılan MGV lerin yerine kurulan Anadolu gençlik dergisinde Kartal Ilçe Yöneticiliği yaptı. 2002 yılında AK Partinin kurulmasıyla  Ak Parti Kartal Teşkilatı’nda kurucu Mahalle Başkanı olarak başladı. İki dönem Kartal Belediye Meclis üyeliği yapan Adem Gökçe sırasıyla İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde birçok görev üstlendi. AK Parti kuruluşundan beri 17 yıldır aralıksız aktif siyaset yapmaktadır.

Ak Parti’den Aday Adaylığını basın toplantısıyla açıklayan Adem Gökçe, on yıldır CHP’li Belediye Başkanı tarafından yönetilen fakat on yılda adeta köy haline gelen Kartal’a hizmet ve eser belediyeciliği anlayışını yeniden kazandıracaklarını ifade etti.

CHP’li Kartal Belediye yönetimi sınıfta kalmıştır

“Kartal İstanbul’un yıldız ilçelerinden biri olmasına rağmen diğer ilçelerin aksine hem şehircilik hem de yatırım olarak geri kalmıştır. Özellikle 10 yıldır ülkemizin ve şehirlerimizin gelişimine ayak uyduramamıştır. Uzaktan bakıldığında modern yapılarıyla gelişmiş şehre benzeyen Kartal, sokaklarına ve caddelerine girildiği zaman 3. Dünya ülkelerini anımsatan arabesk ve ucube bir kent havasındadır. AK Parti döneminde yapılan yatırımların bakımlarını dahi yapamayan Kartal belediye yönetimi sınıfta kalmıştır. Kartal halkı bunu hak etmemektedir. AK Parti  döneminde yapılıp bitirilen huzurevinin açılışını bile 8 yıl sonra yapabilmiş, granit doğal taş yolların üzerine bile asfalt döken, sokakları kaldırımları bakımsızlıktan dökülen,vizyonsuz bir belediye yönetimi sergilenmektedir. yönetim Kartalın sorunlarıyla dertlenmeyen günü kurtarmaya çalışmaktadır. Kartalda spor bitmiştir, kültür sanat yoktur, sosyal belediyecilik yandaş belediyeciliğe dönüşmüştür.kısacası Kartal Belediyesi halkımızın ihtiyaçlarına cevap verememiştir” diyen Adem Gökçe, Kartal’ı tekrar Ak Parti Belediye anlayışı ile buluşturmak ve yeni hedeflere koşmak için aday adayı olduğunu açıkladı.

Herkese adaletli davranan, sosyal ve şeffaf belediyecilik

Yeni dönemde hedeflerini açıklayan Adem Gökçe nasıl bir belediye başkanı olacağını şu sözlerle açıkladı. Gökçe “Halkına hesap veren, toplumun tüm kesimlerine dokunan, herkese adaletli davranan, mütevazi olan, parti ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede duran, yeniliklere açık,sosyal ve şeffaf belediye başkanı olacağım” dedi. Ayrıca başkanlığı sürecinde asla maaş almayacağını, maaşını sosyal yardımlaşma kurumuna devredeceğini, belediye makam araçlarının tamamını kaldıracağını, kendi makam aracının bile olmayacağını ve belediyenin hiçbir olanaklarından şahsının ailesinin ve çevresinin faydalanmayacağını belirtti.

Belediyenin tüm hesaplarını internetten sürekli yayınlayacağını ve belediyenin önünde dev ekranda sürekli takip edilebilir hale getireceğini söyledi. Belediyelerin siyasilerin mekanları olmadığını halkın mekanları olduğunu belirtti. Kendisinin yıllarca ticaretle uğraşmasından dolayı belediyeyi şirket yönetir gibi yöneteceğini, bürokrat gibi yönetmeyeceğini belirtti. Çok büyük yurtdışı tecrübesi olduğunu belirten Gökçe şimdiye kadar 50 nin üzerinde ülkeyi gezdiğini ve bu gezilerden kazanmış olduğu belediyecilik tecrübesini kartalda uygulayacağını belirtti.

Başkanlık konutunu millet kıraathanesi yapacağız

Şu anda başkanlık lojmanı olarak kullanılan konutun down sedrumlu çocukların topluma kazandırılması için millet kıraathanesi konseptinde sendromlu kardeşlerimizin işlettiği mekan haline dönüştüreceğini beyan etti..

Ak Parti’nin Türkiye’ye kazandırdığı hizmet belediyeciliğini Kartal’da yeninden hayata geçirmeye kararlı olan Adem Gökçe, başkan olduğunda hedeflediği projeleri çalışmasını yaptığını çok liyakatlı bir ekibinin olduğunu adaylığı kesinleştiği halde projelerini basınla paylaşacağını belirtti.

Adem Gökçe kimdir?

Adem Gökçe 1971 yılında Giresun ili Alucra ilçesinde doğmuş 1972 yılından beri 47 yıldır Kartal’da ikamet etmektedir. İlk Okulu Topselvide, Orta Okulu Pendik İmam Hatip Lisesinde liseyi Kartal meslek lisesinde okumuş ve üniversite eğitimini askerlik sonrasında New Port üniversitesini uzaktan eğitimle bitirmiştir.

1992 yılında ticarete atılmış ve 26 yıldır sektörde söz sahibi olan elektrik malzemeleri ithalatı yapan ve toptan elekrik malzemeleri satışı yapan kendisine ait firmada genel müdürdür.

47 yıldır Kartal’da yaşayan ve iş adamı olan Adem Gökçe siyasi hayatına 1987 yılında genel başkan Recep Tayyip Erdoğanın il başkanlığı döneminde Topselvi mahallesi gençlik kollarında mahalle başkanlığı ve kurucu MGV başkanlığı yaparak başladı. Akabinde 28 Şubat süreci sonrası kapatılan MGV lerin yerine kurulan Anadolu gençlik dergisinde kartal ilçe yöneticiliği yaptı. 2002 yılında AK Partinin kurulmasıyla  Ak Parti Kartal Teşkilatında kurucu Mahalle Başkanı olarak başladı. İki dönem Kartal Belediye Meclis üyeliği yapan Adem Gökçe sırasıyla İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde birçok görev üstlendi. AK Parti kuruluşundan beri 17 yıldır aralıksız aktif siyaset yapmaktadır.

Ayrıca evli ve 2 çocuk babasıdır

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 1 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ adıyla kutlanan özel bir gündür. İLGİLİ HABER Kartal’da […]