SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Pompalı tüfekli soyguncuların üzerine atladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Esenyurt’ta bir kuyumcu, pompalı tüfekle dükkanını soymaya gelen iki soyguncunun üzerine atlayarak soygunu engelledi. Kahraman kuyumcu darp edilmesine rağmen yakaladığı soyguncuyu polise teslim etti. Polis ekipleri ise kaçan diğer soyguncuyu yakalamak için çalışma başlatırken,yaşanan o dehşet anları kameraya yansıdı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Esenyurt’ta bir kuyumcu dükkanında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokak içerisindeki kuyumcuyu gün boyu takip eden şüpheliler akşam saatlerinde havanın kararmasıyla yüzlerine maske takıp ellerindeki pompalı tüfekle kuyumcuya girdi. Soyguncular kuyumcunun üzerine doğrulttukları pompalı tüfeği bir an olsun indirmeyerek altınları almak istedi.

 

Kuyumcu konuşarak soyguncuları ikna etmeye çalıştı

 

Pompalı tüfekli soyguncuları gören kuyumcu neye uğradığını şaşırırken, ellerini yukarıya kaldırarak soyguncularla konuşmaya çalıştı. Dükkan içerisindeki tezgahın arkasından konuşarak önüne geçen kahraman kuyumcu soygunculardan kurtulmak için uzun süre uğraştı.

 

Kahraman kuyumcu pompalı tüfeğin üzerine atlayarak soygunu engelledi

 

Kahraman kuyumcu konuşarak elleri havada bir şekilde soyguncuların üzerine doğru yürümeye devam etti. İkna çalışmaları sırasında soyguncuların bir anlık dalgınlığından faydalanan kuyumcu canını hiçe sayarak pompalı tüfeğin üzerine atladı. Soyguncularla uzun süre boğuşan kuyumcu dükkanın dışına doğru çıkartarak soygunu engelledi. Bu sırada esnaf da kuyumcunun yardımına yetişti. Bir esnaf soygunculara tabure fırlatarak şahısları yakalamaya çalıştı.

 

Yakaladığı soyguncuyu polis teslim etti

 

Kahraman kuyumcunun elinden kurtulamayacaklarını anlayan soyguncular iş yeri dışında kuyumcuyu darp ederek olay yerinden kaçmaya çalıştı. Darp edilmesine rağmen kahraman kuyumcu yaka paça yakaladığı soyguncunun birini bırakmayarak polisin gelmesini beklerken, diğer soyguncu ise kayıplara karıştı. Yaşanan olay sonrası kuyumcunun yardımına gelen vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler kuyumcunun yakaladığı soyguncuyu gözaltına alırken, kaçan şüpheli yakalamak için çalışma başlattı.

 

Kuyumcunun pompalı tüfekli soyguncuları alt ettiği anlar kamerada

 

Kahraman kuyumcunun pompalı tüfeğin üzerine atlayarak soygunu engellediği o dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, soyguncuların iş yerine girerek pompalı tüfeği kuyumcuya doğrulttuğu, sonrasında ise kuyumcunun üzerine yürüyerek pompalı tüfeğin üzerine atladığı sonrasında ise kuyumcu ve soyguncular arasında boğuşma yaşandığı görülüyor.Bu sırada dışarıda bekleyen esnaf da şahıslara tabure fırlatıyor.

 

Öte yandan kuyumcunun seslerini duyduktan sonra kapıdaki tabure ile soyguncuların üzerine atlayan erkek kuaförü Vedat Doğanay ise o anları anlatarak, “Kuyumcuyu soymaya çalıştı iki şüpheli hırsız. Kaçmaya çalıştılar birini yakaladı polis. Biz komşumuz olduğu için biz seslerden sonra dışarı çıktık. Sonradan duyduk ki uğraşmışlar içeride. Biz dışarı çıkınca ilk elime gelen tabure ile yardımcı olmaya çalıştım bir anlık refleks oldu. Biri kaçtı yakalayamadık ama diğerini yakaladık. Sonra polisler geldi onu aldı götürdü” dedi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]