SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP Kartal aday adayları partililerin huzuruna çıktı

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan 9 isim ile yaklaşık 100 meclis üyesi adayı partililere tanıtıldı.

 

 

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adayları Tanıtım Toplantısı’na Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal Belediye Başkanı Aday Adayları ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

 

 

Toplantıda öncelikle meclis üyeleri alfabetik sıraya göre tanıtıldı..

 

Daha sonra Belediye Başkan Aday adaylarının alfabetik sıraya göre isimleri ve özgeçmişleri okundu.

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi toplantının açılış konuşması yaparak yerel seçimlerde iktidar olmanın önemine değindi. Çelebi aday olacak isimlere yeni bir salon yapılması talebinde bulunarak, “Bugün burada bir coşku yaşıyoruz. Meclis üyesi ve belediye başkanı aday adaylarımızın bu coşkusunu, şölenini buraya gelerek bizimle paylaştığınız için yüreğinize ayağınıza sağlık diyorum.  Bu şöleni kutsamak lazım, iktidarla buluşturmak lazım.  Burada bulunan bu kadar ayakta bekleyen cefakar arkadaşlarımız, partililerimiz hepiniz burada bu coşkuyu yaşamak için geldiniz.  Ben meclis üyesi ve belediye başkanı olacak olan arkadaşlarımızın mutlaka bize daha büyük bir salon kazandırma arzusuyla ve talebimle aday adaylarımdan talep ediyorum. Artık bize 480 kişilik salon değil 1000-1500 kişilik bir salon lazım. Gelecekte belki biz bunun üç dört katı olacağız. İktidar olduğumuzda inşallah bunları hep birlikte yaşamış olacağız” dedi.

“İstanbul’da iktidar olmamızın şartlarını ve koşullarını yaratmak zorundayız”

Çelebi şöyle devam etti: “Belediye meclis üyesi aday adaylarımız 100 kişi, belediye başkanı aday adayı arkadaşlarımız 9’dur. Bu süreçte tekrar iktidar olduğumuz yerleri kazanmakla birlikte İstanbul’da iktidar olmamızın şartlarını ve koşullarını yaratmak zorundayız. Aday adayı olan arkadaşlarımızın bu süreçte daha aktif ve yoğun çalışma temposu içinde olacaklarını biliyorum ama bunu iktidarla buluşturmanın yolu da bu süreçte azimle, parti hiyerarşisiyle, terbiyesiyle birlikte hareket edeceklerine inandığım için bunu sokakta örgütümüzle birlikte buluştururken partimize zarar verecek veya eleştirecek yani kaybettirecek argümanlardan, yöntemlerden ve çalışmalardan sakınacaklarını düşünerek ve buna mümkün olduğu ölçüde üst perdeden önem gösterecekleri inancımla birkaç konuya daha değinerek sözlerimi sonlandıracağım”

 

CHP aday toplantısında sırayla Ali Turabi Artuç, halen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Ercan Güvenç, Erol Altunoğlu, Gökhan Yüksel, Harun Özdemir, Hüsnü Süslü, Oğuz Aykan ve Yüksel Çiftçi kürsüye gelerek projelerini anlattı.

Aday tanıtımında en uzun konuşmayı Ali Turabi Artuç, en kısa konuşmayı ise Altınok Öz yaptı.

Altınok Öz ile Hüsnü Süslü’nün konuşmaları sırasında birbirlerine gönderme yapmaları dikkatlerden kaçmadı.

 

Başkan Öz, Kartal hakkını helal et dedim!

Belediye Başkanı Altınok Öz etkinlikte yaptığı konuşmada; Kartal hakkını helal et dedim. Bugüne geldik, aynı şeyi bir daha söylemeye hazırım. 10 yıl partimin ilkelerine ters düşmeden ve rahmetli babamın kemiklerini sızlatmadan görev yaptım, arkamdan hiçbir leke bırakmadan…” ifadelerini kullandı.

En samimi aday adayı!

Mali Müşavir Erol Altunoğlu’da konuşmasındaki samimi ve sakin tarzıyla halk tarafından oldukça takdir gördü. Hayata donunan projelerle kent yönetimine talip olan Altunoğlu’nun özellikle samimiyeti  daha çok ilgi çekti.

 

En centilmen aday adayı!

Kürsüye son olarak gelen Yüksel Çiftçi ise iki gün önce doğan kızının müjdesini verdikten sonra kısa bir konuşma yaptı, ardından ilçe başkanı Muammer Çelebi ile diğer başkan adaylarını sahneye çağırdı.

 

 

Tüm aday adayları ve ilçe yönetimi el ele tutuşarak birlik beraberlik mesajı verdi..

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]