SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Binali Yıldırım: ‘Önümüzdeki 3 ay bize durmak yok’

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Süreç resmen başladı önümüzdeki 3 ay bize durmak, yorulmak, dinlenmek yok. Gece gündüz demeden her kapıyı çalacağız, her insanla mümkünse kucaklaşacağız. Daha çok konuşmaktan ziyade dinleyeceğiz, İstanbul’u dinleyeceğiz. Gözümüz kapalı değil, kulağımız kapalı değil, açık dinleyeceğiz. İstanbul’un gören gözü işiten kulağı olacağız. Dinleyen kalbi olacağız. Görevi aldık sefere çıkıyoruz’ dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen Teşkilat Toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı ve AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldı. 

Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada, “Evimizde ailemizle eşimizle dostumuzla bir arada olacakken heyecanla hevesle buraya gelmemizi sağlayan duyu nedir. İşte AK Parti farkı burada, bir başka parti böyle bir partiyi 25 yıldırı ne kadar çok iş yaptık diye bir böbürlendirme toplantısına dönüştürür. Bizim için böyle bir şey olmaz. İşimiz bunları yapmaktı. Bir insan işini yaptığı için böbürlenebilir mi? Bizim derdimiz başka, bundan sonra ne kadar çok iş yapacağız diye konuşmak daha çok nasıl hizmet diye üretiriz diye kafa yormak için buradayız. AK Parti’yi milletin gönüllerine yerleştiren ruh budur. 27 Mart 1994 ruhudur bu. O gün İstanbullu Türk milletinin eşi bulunmaz feraseti ülkemizin kaderini değiştirdi, kirli havadan çöp dağlarından akmayan sulardan rüşvetten, ikinci sınıf muameleden bıkıp, İstanbul’da işi ehline vermeye karar verdi. O gün tarihin akışı değişti. O gün İstanbul kendisine belediye başkanı seçmedi. O gün Türkiye kendisine bir lider seçti. Liderimizin öncülüğünden hepimiz kenetlendik. Aynı davaya baş koyanlar olarak çalıştık. Evimizden çok parti merkezinde, sahada, işimizin başında vakit geçirdik. Çocuğumuzdan çok yol arkadaşlarımızla beraber olduk, ekmeğimizi suyumuz onlarla paylaştık. Bugün ne mutlu ki koskoca aile olarak buradayız” diye konuştu.

Gözümüz hala hizmet aşkıyla parlıyor” 
“Gözümüz hala hizmet aşkıyla parlıyor” ifadelerini kullanan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımızın İBB Başkanı seçildiği o akşamı dün gibi hatırlıyorum. Ben dün gibi dedim ama dikkatinizi çekiyorum aslında çok uzun süre çeyrek asır geçti. Dünyanın başkentine şerefle hizmet verdiğimiz bir çeyrek asırımız var elimizde. O zamanlar internet bile yoktu. Elinizdeki akıllı telefonları hayal edemiyorduk. Cep telefonu görüşmesi yeni yapılmıştı. Sosyal medya arama motorları, böyle şeyler düşünülmezdi. O zaman Beylikdüzü Belediye Başkanımızı Mustafa Necati Işık o zaman 10 yaşındaydı. İşte o günlere bugünlere gümbür gümbür geldik. Eşsiz başarı öyküsü yazarak buralara geldik. Bunun devamını da bizden iyi daha kimse yazamadı. Milletimiz 25 yıldır, hem büyükşehri belediyesine hem de ilçelerimizin büyük çoğunluğuna bizi layık gördü. Demek ki iyi iş yapıyoruz. Zaten hepimiz şahidiz. Teşkilatlar, başkanlar, personellerimizim her zaman ellerinden gelenin en iyisin yaptı. Eksik olduğumuz geç kaldığımız yerler de oldu. o zaman bundan sonra o yetişemediklerimize, yetişeceğimiz bir dönemi başlatmaya hazır mısınız? Bundan sonra yürüyeceğimiz o uzun yolun ilk durağı 2023’e yürüyüşümüzü buradan başlatalım mı? Cumhurbaşkanımız İstanbul için belediye başkan adaylarımızı açıkladı. Sizin de huzurunuzda, şahsımı da bu göreve uygun bulduğu için kendisine şükranlarımızı sunuyorum. Beraber yol yürüyeceğiz ilçe başkan adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“Yine başımız dik olarak durmak yok yola devam” 
“Gönül belediyeciliğiyle ve büyük projelerle yine başımız dik olarak durmak yok yola devam” diyen Binali Yıldırım, şunları kaydetti:
“Bunun bir bayrak yarışı olduğunu hep söylüyorum. Ben İDO Genel Müdürlüğü, milletvekilliği, bakanlık, başbakanlık, TBMM Başkanlığı yaptım. Milletin iradesi, ihtiyacı neredeyse liderimiz nereye uygun gördüyse o işe koştuk, canla başla çalıştık. Şimdide İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bundan tek farkı daha fazla çalışmak gerektiğidir. AK Parti’yi rakiplerinden ayıran en önemli noktalardan biride budur. AK Parti’deki bayrak yarışı farklıdır, bayrağı alan daha hızlı koşar, bayrağı verende ondan daha hızlı koşar. Bayrağı illa ben taşıyacağım diye yarışmak değildir. Bayrağı taşıyanı desteklemek ve onun başarısı için çabalamak, nefesinin yetmediği yerde ona nefes vermek. Sıra sana geldiğinde o bayrağı en ileri taşımak için kendini zinde ve kuvvetli tutmaktır. Bayrak yarışı içimizde değil diğer koşanlara karşı yapılır. O bayrağı tutan elin kuvveti sadece o elin sahibinin değildir. Onu besleyen onun için dua eden herkes tek bir el olmuştur. Bayrağa sımsıkı sarılmıştır. AK Parti kadrolarını doğru insanı seçme konusunda en iyi sisteme sahip partidir. Bir AK Parti’liye görev verildiyse diğerlerinin yetersiz olduğundan değildir, onları yeni görevler beklediği içindir. Niye olmadım diye düşünen arkadaşlara sesleniyorum, çünkü sen başka yerde daha güzel işler yapacaksın. AK Parti kendine güvenen asla yolda bırakmayan bir partidir. Herkese değer verir, herkesin değerini bilen hiç kimseyi işin dışında koymayan partidir”. 

“Sayın genel başkanım geçmiş 25 yılın üzerine gelecek bir 25 yıl hedefi koymak suretiyle bu hedefin ilk etabı 2023 yürüyüşünü başlatırken, daha güçlü ve birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor” diyen Yıldırım, “Herkesten biraz alır götürür. İnsanın yüzünde kırışıklıklar başlar. Evin çatısı yenilemek ister. Zamanın hızlı aktığı her gün yeni teknoloji çıktığı bugünlerde hücreleri yenilemek kaçınılmaz hale gelir. Bizim tek vücut olup birlikte hareket etmeliyiz. İşimiz kolay değil, ama zorda değil. Çok çalışıp asla küsmemeliyiz. Her işi yapmalıyız. Sayın cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlığına başladığımız günden bu yana bu davaya yüreğini koyan arkadaşlarımın çalışmalarına şahidim. Bundan sonrada böyle olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Süreç resmen başladı” 
Sürecin resmen başladığını belirten Binali Yıldırım, “Önümüzdeki 3 ay bize durmak, yorulmak, dinlenmek yok. Gece gündüz demeden her kapıyı çalacağız, her insanla mümkünse kucaklaşacağız. Daha çok konuşmaktan ziyade dinleyeceğiz, İstanbul’u dinleyeceğiz. Gözümüz kapalı değil, kulağımız kapalı değil, açık dinleyeceğiz. İstanbul’un gören gözü işiten kulağı olacağız. Dinleyen kalbi olacağız. Görevi aldık sefere çıkıyoruz. İstanbul’un geleceği için göreve çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]