SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal’da AK Parti’den MHP’ye ittifak ziyareti

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti – MHP 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde ittifak ruhunu teşkilatlar arası ziyaretlerle hayata geçirdi.

Cumhur İttifakı Kartal’da hayat buldu!

İstanbul genelinde eş zamanlı olarak AK Parti il ve ilçe teşkilatları 04 Ocak 2019 Cuma günü MHP Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarını ziyaret ederken, Kartal’da İlçe Başkanı Gürkan Akyol ve Yönetim Kurulu da MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ve yönetimini ziyaret ettiler.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, yanında ilçe yönetimiyle birlikte MHP Kartal İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanı Metin Özüpek ile görüştü.

Gürkan Akyol, Kartal’ın 10 yıldır çok kötü yönetildiğini, kendi çocuklarının bile gezmek için Kartal’a gelmek istemediklerini belirterek “10 yıllık kötü yönetime bu dönem son vereceğiz. Devlet Bahçeli’nin tam bir devlet adamı olduğunu göstererek yerel seçimlerde Cumhur İttifakını devam ettirmesi bizim için çok anlamlıdır. Bu dönem MHP ile güçlerimizi birleştirerek Kartal’ı kazanacağız ve AK belediyecilik ile yeniden tanıştıracağız” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol’a teşekkür eden Metin Özüpek ise şunları söyledi: “Kartal’ın kötü yönetildiği hepimizin bildiği bir şey, hatta son dönemde çalışanlarına sadece tavuk döner ayran alabilecek bir yemek parası verdiklerini öğrendik. Liderlerimizin tercihi ve halkımızın teveccühü ile bu seçimi mutlaka kazanacağız. Ebubekir Taşyürek bizim de gönlümüze hitap eden bir aday. Sonuna kadar yanında olacağız ve bu seçimden alnımızın AK’ıyla çıkacağız.”

Daha sonra AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ve İlçe Başkanı Gürkan Akyol, MHP’li mevkidaşlarına birer zeytin fidanı hediye etti.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]