SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Esenyurt’ta vatandaşlar kültür sanat etkinlikleriyle buluşturuluyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro, konser, söyleşi gibi birçok alandaki farklı ve zengin kültür sanat etkinlikleri vatandaşın yoğun ilgisini görüyor.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından 14 ayrı kültür merkezinde gerçekleştirilen sinema, tiyatro, konser, seminer, söyleşi ve imza günü, sergi, sıra gecesi gibi farklı yelpazelerdeki etkinlikler zengin ve kaliteli sanatsal gösterimleriyle vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

Etkinliklerin neredeyse tamamında boş yer bulmak mümkün olmuyor. Esenyurtlular aileleriyle bir yandan aileleriyle hoşça vakit geçirirken, sanatsal etkinliklerle de kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyorlar. Diğer yandan kültür sanat faaliyetlerine önem veren Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, düzenlenen birçok etkinliğe Esenyurtlu vatandaşlarla birlikte katılıyor.

İBB’nin şehir tiyatroları Esenyurt’ta

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Klasik Türk Müziği gibi çeşitli müzik dallarındaki eserlerin yanı sıra unutulmaya yüz tutmuş ezgiler de düzenlenen konserlerle Esenyurtlu sanatseverlerle buluşuyor.

Esenyurt Belediyesi tüm bunların yanında geniş oyun yelpazesine sahip çocuk ve yetişkin tiyatrolarıyla neredeyse her akşam tiyatro severleri ağırlıyor. İBB Şehir Tiyatrolarının oyunları da ücretsiz olarak izleyicilerle buluşuyor. Sanatçı Ahmet Öncel eşliğinde söylenen yöresel türküler ve yapılan çiğ köfte ikramıyla sıra geceleri’nde vatandaşlar aileleriyle birlikte eğleniyor.

Esenyurtlular, seminer, söyleşi ve İmza günleri gibi programlarla birçok ünlü yazarın imza günü ve söyleşilerine ve seminerlere katılma fırsatı yakalıyor. Ünlü Ressamların resimlerinin sanatseverlerle buluştuğu sergilerde kültür sanat etkinlikleri içerisinde yer alıyor. Esenyurt Belediyesi’nin kültür merkezlerinde açılan sergileri binlerce kişi ziyaret ediyor.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]