SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Malatyalılar Kartal Belediye meclisinde Necmettin Gültekin’i görmek istiyor

Yayınlanma:
ABONE OL

MASTÖB’den AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi aday adayı Necmettin Gültekin’e tam destek..

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Anadolu Yakası Başkanlığı Kartal Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek ve AK Parti İlçe yönetimini dernek üyeleri ile buluşturdu.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Anadolu Yakası Başkanlığı Kartal Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek ve AK Parti İlçe yönetimini dernek üyeleri ile buluşturdu.

Programa katılım yoğun olurken, AK Parti Adayı Ebubekir Taşyürek’e de ilgi büyük oldu. Açılış konuşmasını Meclis Üyesi Aday Adayı Necmettin Gültekin Yaptı.

Gültekin: “Kayıtsız şartsız AK Parti’nin yanındayız”

Gazeteci ve siyasetçi Necmettin Gültekin: “Bizler yaşanılan bu son süreçten sonrasını, devletini, milletini seven, bu konuda kayıtsız şartsız canını adamış insanlar ve Zühreler olarak AK Parti’ye yaklaşmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte de daha da AK Parti’ye yaklaşacağız, Ebubekir Başkanımızı da inşallah 31 Mart Seçimlerinde Kartal’a belediye Başkanı yapacağız.

Gültekin: Yolunuz açık olsun”

“Bütün bunlar için çalışıp, çaba harcarken asla kişisel beklentiler içerinde olmayacağız. Küresel, toplumsal aynı zamanda ülküsel olarak yaklaşıyoruz olaylara. Çünkü bizim bir ülkümüz ve amacımız var. Siyaset sadece araçtır. Bu hedeflerimize ulaşabilmek için, doğru kişilerin yanında yer almak gerekir. İşte bizlerde o yüzden Sayın Adayımız Ebubekir Taşyürek’in etrafında, ilçe başkanımız ile birlikte AK Parti saflarında yerimizi aldık. İnşallah, Kartal’da bunu başaracağız. Çünkü Kartal’ın buna ihtiyacı ve özlemi var. Son olarak şöyle diyorum; “Ebubekir Başkanım, siz ışığı önünüze alın. Arkanızı düşünmeyin. Geride gelenler gelir, gelmeyenler kendi bilir. Yolunuz açık olsun başkanım” diyerek sözlerini noktaladı. Gültekin’in konuşması salondan büyük alkış aldı.

Akyol: “Gönül Belediyeciliği yapacağız”

AK Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol, Malatyalılara seslendi. Akyol: “Biz 29 Aralık’ta Sayın Başkanımız ile yola çıktığımızda şöyle bir söz verdik. Reisimizin emanetisin. Biz Kartal’da gece gündüz demeden,  sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmadan Kartal’ı karış karış dolaşacağız. Kartal’ın on yıllık makûs talihini değiştirecek, ilçemizi AK belediyecilik ile yöneteceğiz. Sizlerin de desteği ile Kartal’ı güzel günler bekliyor. 37 meclis üyesi adayı çıkaracağız. Az evvel en az üç aday istiyoruz dedi, Malatyalılar. Ben şöyle bir hesap yapıyorum da, o hesap belki tutmaz ama ona yakın bir hesap çıkabilir. Değinmek istediğim bir diğer önemli konuda ülkece, milletçe ve ümmetçe çok önemli bir sınavdan geçiyoruz. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu mantık ile çalışıyoruz. Bu bilinçteyiz. Reisimizin emaneti Ebubekir Taşyürek, Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı Kartal Belediyesi’nin burçlarına AK Parti bayrağını dikecek. Buna inanıyoruz. Hep birlikte Kartal’da gönül belediyeciliği yapacağız” dedi.

Taşyürek: “Milletimiz en doğru kararı verecektir”

İlçe Başkanı Gürkan Akyol’un ardından kürsüye AK Parti Adayı Ebubekir Taşyürek geldi.  Taşyürek; Malatyalılar bu zamana kadar önemli devlet adamları çıkarmış, her daim ülkesinin ve milletinin yanında olan bir kentimizdir. Malatyalıları ne kadar çok sevdiğimizi az önce konuşmacı arkadaşım değindi. Bizler ülkemizin her karış toprağını sever, her şehrini kucaklarız. Bildiğiniz gibi 31 Mart’ta Yerel Seçimler olacak. Ben şunu belirtmek isterim ki, milletimizin en doğru kararı vereceğine inancım tamdır. Ben Ebubekir Taşyürek olarak; Sayın Cumhurbaşkanımızın, genel merkezimizin ve il teşkilatımızın onayı ile Kartal teşkilatımıza ve Kartallılara emanet edildim. İnşallah biz üzerimize düşeni yaparak, Kartal’da ki bütün dostlarımız ile gönül birliği ederek Kartal Belediyemizin burçlarına AK Parti bayrağını dikeceğiz.

Kartal’ı ayağa kaldıracağız”

Ebubekir Taşyürek, Malatyalıları kısaca özgeçmişinden bahsetti. Şöyle devam etti: Ben Erzurum kökenli, Kartallı bir kardeşinizim. Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşı olmak ile onur ve gurur duyuyorum. Ben burada MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yapılmış olan Cumhur İttifakı’nın da adayı olarak karşınızdayım.  Kartal’a hizmet etmek, Kartal’ı ayağa kaldırmak için huzurlarınızdayım. Rabbim mahcup etmesin. Kısaca Kartal’ın durumunu da özetlemek isterim. Kartal’da biliyorsunuz iki dönemdir CHP’li yönetim var. Baktığımız zaman bir iki prefabrik kreşlerin dışında dikili ağaçları yok.  Bir yerel gazetede çıkan habere göre, belediye çalışma yapıp, Kartallı kadınlara belediyenin yaptığı hizmetleri ring turu ile gezdirmişler. Söz de yerinde göstermişler. Burada göze çarpan sadece huzurevi var. O da biliyorsunuz, yapımı Arif Dağlar zamanında bitmiş, açılışı seçimler sonrasına bırakılmıştı.  Kartal’ın durumu budur.

Okul ve dini tesislerin yakınında bildiğim kadarı ile 500 metre mesafe uzaklığına kadar alkollü mekân ruhsatı verilmiyor.  Bir arkadaşımız bahsetti, okulun arka kapısına denk gelecek bir yerde alkollü mekân ruhsatı verilmiş.  Kartal’ın merkezinde Hamam Sokak var. Burada bulunan esnaf ciddi bir şekilde rahatsız bu durumdan. Hanımlar, saat beşten sonra apar topar o bölgeden kaçıyorlar.  Bütün bu olumsuzlukları çoğaltabiliriz. Kartal’da bir dikili ağacı olmayan, bu zihniyeti, Kartallıların da iradesi ile el çektireceğiz”

“Binali Yıldırım İstanbul’umuz için şanstır”

Binali Yıldırım gibi bir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız var. Yıldırım, şehrimiz için büyük şanstır.  Türkiye’de çok önemli makamlarda bulunmuş, nitelikli görev adamı, analitik düşünen önemli bir insandır.  Binali Yıldırım Başkanımıza da sahip olacağınıza eminim”

“Her kesimden oy alacağız”

Kartalımızda Cumhur İttifakı ile Milliyetçi kardeşlerimiz ile el ele yürek yüreğe yol alacağız. Ama bildiğiniz gibi bu bir yerel seçimdir. Devletini, milletini, ezanını seven refah partili, saadet partili, CHP’li ve HDP’li kardeşlerimizin de oylarına talibim.  Daha yaşanabilir bir kent için, yol, donatı alanı gibi sorunların daha iyi bir şekilde, İstanbul’a yakışır bir halde çözümlenmesi için o kardeşlerimizin de bizleri tercih edeceğine inanıyorum.

“Kentin emin insanı olacağız”

Bizim ecdadımız belediye başkanı dememiş. Şehri-emin demiş.  Yani şehrin emanet edildiği insan. Biz inşallah, bu kentlerin emin insanı olmaya talibiz. Öncelikle sizlerin gönüllerine girmeye, ondan sonrada inşallah onlardan gelecek oylara talibiz. Ama asla ve asla kimseyi aldatmadık, aldatmayacağız. Yapacaklarımızı söyleyip, sözlerimizin arkasında duracağız.

“Gültekin sevdiğimiz bir kardeşimizdir”

Meclis üyeleri belediye başkanları kadar önemli bir görevleri vardır. Bizler ile birlikte seçilirler. Yüreklerini bu demokrasi yarışında ortaya koyarlar. İşte bunlardan bir tanesi de Malatya’nın güzel evladı, benim de çok sevdiğim bir kardeşim Necmettin Gültekin’dir.  Necmettin kardeşim, ister meclis üyesi olsun ister olmasın sonuna kadar onunla birlikte çalışacağız. Bizim için önemli olan Kartal’ın yeniden hizmet ile buluşturulmasıdır” dedi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]