SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Taşyürek, “Kartallı hemşehrilerimiz alışveriş için komşu ilçelere gitmeyecek!

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, Yunus Mahallesi’nde esnaflarla buluştu. 

Demokrasi, Çarşı ve Yavuz Caddelerinde esnaf ziyareti yaparak, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Ebubekir Taşyürek; özelde Yunus Mahallesi’nde, genelde ise Kartal’da ticaretin arttırılmasına yönelik çok yönlü çalışmalar yapılacağını, bu şekilde aynı zamanda yeni istihdam imkânlarının da oluşturulacağını vurguladı. 

Kartal’da ticaretin istenilen noktada gelişemediğini belirten Taşyürek, “Kartallı hemşehrilerimiz alışveriş için komşu ilçelere gidiyor. Bölgenin en eski ilçesi olmasına rağmen, Kartal’ın bir cazibe merkezi haline gelememesi en büyük eksikliktir. Bu konuda çok ciddi çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

Dernek ve STK ziyaretlerinin ardından, apartman ve ev ziyaretleri de yapan Ebubekir Taşyürek, bu ziyaretlerde dile getirilen imar ve kentsel dönüşüm sorunlarıyla ilgili olarak; “Yunus Mahallesi’nin 10 yıldır çözülemeyen özellikle imar sorununu çok iyi biliyoruz. Kentsel dönüşüm ise zaten Kartal’ın genel sorunu. Biz Yunus Mahallesi’nde şehrin estetiğine uygun imar planları konusunda, mahalle sakinlerinin de görüşlerini alarak mağduriyetleri gidereceğiz. Biz Yunus Mahallemize Yunus gibi sevgiyle bakacağız ve yıllardır hizmetten mahrum olan Yunus, Topselvi, Yalı bölgesine özel önem vereceğiz,” dedi.

“Her aman ulaşılabilir bir Başkan” taleplerine karşılık da; “Biz Kartal’ı sizin için sizinle birlikte yöneteceğiz. Biz makama değil, hizmete talibiz. Bu makamlar sizindir, bu nedenle her zaman ulaşılabilir olacağız” diye taahhütte bulundu.

Kubbeli Camii ve Nur Camii cemaati ile de bir araya gelen Taşyürek; burada da vatandaşların Kartal’la ilgili soru ve taleplerini cevapladı.

Ardından Turan Gönüllüleri tarafından Cevizli Doğu Karadenizliler Derneği’nde düzenlenen programa katılan Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, burada yaptığı konuşmada; “Modern tabirlerle vizyon, misyon gibi ifade edilmeye çalışılan, bizim medeniyetimizde Kızıl Elma olarak ifadesini bulan ülkünün gönüldaşlarıyla her zaman birlikte ve fikir alışverişi içerisinde olacağız. Tarihi derinliği olan Kartal’ı, bu yönüyle marka şehir haline getirecek çalışmalarımız olacak,” dedi.

Daha sonra Kordonboyu Mahallesi’nde Erzurumlularla buluşan Ebubekir Taşyürek, özellikle Orhantepe’de yıkılan binadan sonra artık kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğunu ve bu konuda göreve gelir gelmez ivedilikle çalışmalar yapılacağını ve konunun tüm muhataplarıyla birlikte kentsel dönüşüme hız verileceğini belirtti.

İlgili Haberler

Genel
18 Mart 2024
Migros indirimleri SIRA SIRA dizdi! 9 GÜN SÜRECEK dev kampanya

Migros’tan 9 gün sürecek dev indirim kampanyası geldi. Her şey yüzde 40 indirimde… Migros, müşterilerinin Ramazan ayını daha ekonomik geçirebilmesi için bir dizi indirim kampanyası başlattı. Haftalık indirimlerin yanı sıra, mart ayı sonuna kadar sürecek olan özel indirimlerle dikkat çeken Migros, pek çok üründe yüzde 40’a varan indirimler sunuyor. İşte 27 Mart’a kadar devam edecek […]

Politika
18 Mart 2024
CHP ve İYİ Parti Arasında “Emekli İttifakı” Vurgusu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Ankara’da siyasi bir ittifak kurulamasa da, emekliler konusunda Meral Akşener ile bir “emekli ittifakı” üzerinde mutabık kaldıklarını ifade etti. Her iki parti liderinin de emeklilerin hakları konusunda aynı dili konuştuğunu belirten Özel, bu konunun siyaset üstü bir ittifak alanı olduğunu […]

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]

Genel
17 Mart 2024
Emeklilik Yolunda Büyük Fırsat: Primsiz Emeklilik İmkanı

Türkiye’de erken emeklilik hayali Kuran Milyonlarca kişi var. Bazı özel durumu olanlar için SGK tarafından primsiz emeklilik fırsatı sunuluyor. Peki kimler primsiz emekli olabilir? Erken emeklilik, SSK ve bağ-kur fark etmez çalışma hayatının içinde olan her birey için çok önemli. Daha erken yaşta emekli olmak isteyen vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen koşulları ve yeni […]