SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Taşyürek, Kartal için hazırlanan 44 projeyi tanıttı

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek’in Kartal Projeleri ve Meclis Üyesi Adayları tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti Kartal Belediyesi Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek’in Kartal Hasan Doğan Spor Salonunda düzenlenen 44 Proje tanıtım töreninde Kartal’ın 20 Mahallesinden Hasan Doğan Spor Salonuna gelen partililer salona sığmadı.

Toplantıya Cumhur ittifakı ortağı MHP Kartal İlçe teşkilatı ve İlçe Başkanı Metin Özüpek, salona coşkulu bir giriş ile katılarak, salondaki yerlerini aldılar.

Poje tanıtım toplantısına yoğun katılım oldu!

Mega projelerin tanıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Fatma Betül Sayan Kaya ve Vedat Demiröz, İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan, Manisa Milletvekili Recai Berber, İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Metin Özüpek, Ülkü Ocakları Başkanı Ersin UZUNKAYA, Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol gerçekleştirdi. İzleyicilerin büyük coşku ile dinledikleri ve konuşmasını sık sık sloganlarla ile kestikleri Akyol konuşmasının sonunda sarf ettiği cümle, salonda adeta yer yerinden oynattı.

Akyol, Dedik ki: “Biz bu Kartal’ı alacağız!

Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol, “Göreve geldiğimiz 7 Nisan’dan beri aradan geçen 11 ay boyunca Kartal’a verdiğimiz bu sözü tutmak için çok çalıştık. Birlik ve beraberlikten taviz vermeden elele vererek başarılı bir aday adaylığı süreci geçirdik. Bu süreçte parti aidiyetiyle ve vakur duruşlarıyla elimizi güçlendiren 16 Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşımıza ve 120 civarındaki Belediye Meclis Üyesi Aday Adayımıza çok teşekkür ediyorum.

29 Aralık’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kartal’a emaneti olan Belediye Başkan Adayımız Ebubekir Taşyürek abimizle birlikte Teşkilatımız tek vücut olup seçim startını verdik. Gece gündüz demeden Kartal’ın her mahallesini dolaşıp, herkesi ve her kesimi dinleyerek sorunlarını ve taleplerini not ettik. Kahvedeki vatandaşımızdan cami cemaatine, derneklerden sivil toplum kuruluşlarına kadar herkese ulaşarak dersimizi çalıştık ve bugün Kartal’ın aydınlık yarınları için hazırladığımız projelerimizi açıklamak üzere huzurunuza geldik.

“Ne yazık ki Kartal’ın son 10 yılı kayıptır”

Kartal ve Kartallılar Belediyecilik hizmetlerine hasret kalmıştır.

Belediye yönetilemez, çözüm üretemez ve iş göremez hale gelmiştir.

İçi boş söylemler ve sahicilikten uzak yapmacık samimiyetle Belediyecilik tiyatrosuna Kartal sevdalıları 31 Mart’ta “ARTIK YETER” diyecek ve Kartal’ın geleceğine el koyacaktır.

Buna tüm samimiyetimle inanıyorum.

Kartal Sevdalısı ve Kartal’ın abisi Belediye Başkan Adayımız Ebubekir Taşyürek ve hepsi birbirinden değerli ve donanımlı Meclis Üyesi adaylarımızla Kartal’ın makus talihini değiştirecek ve Kartal’ı AK Belediyeciliğin yanı sıra Gönül Belediyeciliği ile buluşturacağız.

Şimdiden kutlu olsun.

Bugün yine bu salondan tekrar tüm Kartal’a sesleniyorum:

Önümüzde 30 gün var.

Bu 30 günde tüm adaylarımız ve Cumhur İttifakı Teşkilatlarımızla birlikte durmadan dinlenmeden kapı kapı dolaşıp, kendimizi ve projelerimizi anlatıp gönüllere girerek

BİZ BU KARTAL’I ALACAĞIZ! “ dedi.

Taşyürek, Kartal projelerini slayt eşliğinde sundu

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, konuşmasında; “Kartal’ın sosyal ve ekonomik hayatını, çağın talep ettiği yeni nesil meslek kurslarıyla, nitelikli kültür sanat hizmetleriyle, tarihi ve doğal mirasımızı katma değere dönüştürmek suretiyle; hep canlı, hep diri tutacağız.

Kartal’ı yaşam liginde, süper lige taşıyacağız.

Demokrasi meydanlarda yaşar değerli arkadaşlar!

Meydanlar şehrin nefes alma, toplanma merkezleridir.

Kartal Kent Meydanını yeniden düzenleyeceğiz.

Şehrimizin marka kimliğine büyük katkı sağlayacak,

Dört dörtlük bir Meydanımız olacak inşallah.

Sahillerimiz yeniden göz kamaştıracak.

Aydos’umuzda, İstanbul’un en güzel seyir terası yükselecek.

Eski taş ocağı, İstanbul’un yeni bir destinasyonu olacak.

Kültür Merkezleri kuracağız.

Genç Yaşam Merkezleri kuracağız.

Köprüler kuracak, gönülden gönüle yeni yollar açacağız.

Kartal, Allah’ın izniyle göz kamaştıracak.

Kartal’ın tıkanan damarlarını açacağız.

Kartal’ı bir tablo gibi, bir resim gibi çalışacağız inşallah…

Eser ve hizmet siyasetiyle,

Kartal’a sembol eserler kazandıracağız.

SEVDAMIZ KARTAL’DIR
Sevdamız millettir, memlekettir. Sevdamız Kartal’dır. Derdimiz, muradımız, davamız… Hizmet etmek, hizmet etmek, hizmet etmektir. Gönül Belediyeciliği şiarıyla, Tevazu, samimiyet ve gayret ile hep birlikte çalışmaya söz veriyorum. Kartal’ı hak ettiği eserlerle donatmaya söz veriyorum. Kartal yeniden göz kamaştıracak” dedi.


44 Vizyon proje dikkat çekti
Özellikle uzman ekip tarafından hazırlanan ve vatandaşlara sunulan 44 Vizyon Proje dikkat çekti. Stat, Sosyal Tesisler, Gezi alanları, Sağlık ve Spor alanlarının yanı sıra Taş ocağı alan ve Gölet’in bulunduğu geniş arazide yapımı gerçekleştirilecek Göl Projesi, İstanbul’un balkonu konumundaki Aydos’un en yüksek tepesinde inşası gerçekleştirilecek olan Sosyal Tesisler, Anadolu Yakasının bir ilki olacağı belirtildi.


Tezahüratlar konuşmaları kesti
AK parti Genel Başkan yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaya birer konuşma yaptılar ve Kartal’ın on yıl sonra da olsa AK Parti Belediyesine yeniden kavuşacağına vurgu yaptılar. Son konuşmacı olarak kürsüye davet edilen AK Parti Kartal Belediyesi Başkan Adayı İktisatçı Ebubekir TAŞYÜREK, Hasan Doğan Spor Salonunu hınca hınç dolduran partililere kısa öz geçmişini sunduktan sonra 44 MEGA PROJESİNİ geniş ekrana yansıtarak sundu. Bu arada partililer ve Cumhur İttifakı ortağı MHP’lilerin adata salonu titreten sloganları nedeniyle Taşyürek konuşmasına yer yer ara vermek zorunda kaldı.


MHP’lilerin salona sancaklarla nizami girişi çok beğeni topladı
Salona Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları Grup düzeninde, ellerin de Türk Bayrakları ve Üç Hilalli Bayraklar ile salona girişleri esnasında yapılan tezahürat adeta salonu salladı. Daha sonra beraberinde AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan AKYOL ve Meclis Üyesi Adayları ile salona giriş yapan AK Parti Kartal Belediyesi Başkan Adayı Ebubekir TAŞYÜREK ve beraberindekiler her iki partinin gençlik kollarınca üzerlerine kırmızı karanfiller atılarak karşılandı. Bu ara da Çırpınırdı Karadeniz ve Mehter Marşı salonu dolduran partilileri coşturdu.

Proje tanıtım programının sonunda AK Parti Kartal Belediyesi Başkan Adayı Ebubekir TAŞYÜREK ve Meclis Üyesi Adayları sahneye davet edilerek tanıtımları ile program sonuçlandı.

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]