SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Pendik Erzurumlular Derneği’nde İlhan Pasin dönemi

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Pendik Erzurumlular Derneği Başkanlığı’na İlhan Pasin seçildi.

Pendik Erzurumlular Derneği genel kurulu yapıldı. Genel kurul sonucunda başkanlığa işadamı İlhan Pasin seçildi. 

Pendik’te sevilen ve yardımseverliği ile bilenen işadamı Pasin’in dernek başkanı olarak seçilmesi Pendik’te yaşayan Erzurumlular tarafından büyük sevinçle karşılandı. Genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Pasin, “Dadaşların her zaman yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Dernek Başkanı seçilen İş Adamı İlhan Pasin, bu seçimin kaybedeninin olmadığını kazananın ise Erzurum ve Erzurumlu olduğu vurgusunu yaptı.Yoğun bir katılımla gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığını İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Ulusoy yaparken divan katipliğini Federasyonu başkan yardımcısı Tuzla Erzurumlular Dernek Başkanı Tahsin Durmaz ve Federasyon başkan yardımcısı Pendik Kaynarca Erzurumlular Dernek Başkanı Mesut Koçak Yaptı.

Divan Başkanı ve İstanbul Erzurum Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Ulusoy, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken daha güçlü olunması için telkinlerde bulundu. Ulusoy, “Önümüzdeki dönemde İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu çatısı altında birlik ve beraberliği tesis ederek gerçek gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.

İlhan Pasin: ben değil biz olmalıyız

Dernek Başkanlığına seçilen iş adamı İlhan Pasin Konuşmasında birlik mesajı vererek ‘Ben değil biz olmalıyız’ vurgusuna dikkat çekti. Pasin, “Bu derneği sizlerin desteğiyle yeni konumlara yükselteceğiz. Tek başımıza değil hep birlikte bunu başaracağız. Mensubu bulunmaktan gurur duyduğum Erzurum’un örfünü, adetini, gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde yaşamak ve yaşatmak için hep birlikte biz olmalıyız. Bütünleştirici olmak için 21 tane derneğimizle birlikte hareket edersek başarılı olacağımıza inanıyorum. Birleştirici biz olmak için bu şerefli göreve gelmiş bulunmaktayız. Sizlerin desteğiyle bu kutlu görevde hizmet etmeye çalışacağız. Burada kaybeden yoktur, kazanan Erzurum ve Erzurumludur. 3 il 2 ilçe derneği, 16 köy derneği bulunan Pendik’te hep birlikte bir bütün olarak hizmet için her türlü davete açığız. Davetlerimize de icabet etmelerini canı gönülden arzulayacağız.  Pendik Erzurumlular Derneğinin kuruluşundan bu güne hizmet etmiş tüm başkan ve yönetimlerine Turhan Demir ağabeyimize, Kemal Kulaçoğlu Başkanımıza, üyelerimize kadar hepsine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“Bu bir hizmet yarışıdır”

Pasin şöyle devam etti: “Bu gün bu kutlu görevi biz üstlendik Erzurum ve Erzurumluya hizmetin en iyisini yapmak için yola çıktık. Siz değerli üyelerimizin, İş adamlarımızın, siyasetçilerimizin kısacası kalbi Erzurum için atan herkesin desteğiyle teslim aldığımız bu bayrağı en yükseğe dikmek için çaba sarf edeceğiz Erzurum ve Erzurumluya layık olmaya çalışacağız.”

Erzurumlulara hizmet için varız”

 “Köy derneklerimiz olsun, ilçe dernekleri olsun 50 dolaylarında dernek var” diyen Pasin, “Birlik beraberlik içerisinde ben değil biz olmak için çalışacağız. Burada Erzurumlulara hizmet için varız. Bu hizmeti diğer bütün derneklerle beraber biz olarak yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Birleştirici ve bütünleştirici olmamız lazım”

Pasin sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul’daki Erzurum dernekleri aynı Pendik’teki Erzurum dernekleri gibi birlik beraberlik içerisinde, biz Erzurumluları yaşatarak var olmalıyız. Karadeniz olsun diğer bölgelerimiz olsun hepsini takdir ediyoruz, başarılı bir şekilde biz de onlar gibi birlik içerisinde olmalıyız. Bir hastamızdan tutun da öğrencimize varana kadar kurum-kuruluşa gittiğimizde arkamızda bir derneğimiz var demesi lazım, Dağ olarak görmesi lazım. Birleştirici ve bütünleştirici olmamız lazım bunu da el ele başarabiliriz. Federasyon ve vakıflar var dernekler arasındaki iletişimde önemli bir rol üstleniyorlar. Bizler de onlarla iletişim içinde görevimizi yürüteceğiz.  Yapmamız gereken, toparlamamız gereken işler var. Küçük bir program değil de büyük bir program ve projelerle olacağız. Bunun için de zaman gerekli. Son mesajım birlik ve beraberlik vurgusunu yinelemektir.”

Pendik Erzurum Kültür Derneği yönetim listesi

Yönetim Kurulu Asil: “İlhan Pasin (İş Adamı), Tuğrul Babaoğlu (İş Adamı), Fatih Gülmez (Müteahhit), Mehmet Seneger (İş Adamı), Yalçın Aka (İş Adamı), Metin Dumanlı (Doktor), Adem Şen (Serbest), Mustafa Çelik (Müteahhit), Şakir Bozan (Radyo TV Programcısı), Okan Aydın (İş Adamı), Abdullah Çelik (Müteahhit), Ömer Kalkan (Emekli Zabıta), Gökhan İgüs (İş Adamı), Yavuz Yıldırım (İş Adamı),

Yedek: “ Yalçın Karagülle (Serbest), Erdal Yavuz (Gazeteci), Elçin Türkoğlu (Grafik Tasarım Uz.) Volkan Seneger (Doktor), Yavuz Uysal (İş Adamı), Medeni Polat (Lokanta İşl.), Okan Özoğul (Tıbbi Mal Satışı), Recep Ali Özçelik (Kamu), Mecit Odabaşoğlu (Mali Müşavir), Mustafa Ağgül (İş Adamı) Sermin Topal (Serbest) Ahmet Kaya (Pilot)”

Denetleme Asil: “Hasan Aydın (Serbest), Muhammet Özyürek (Doktor), M. Temel Geçikli (Serbest)

Denetleme Yedek: “Adem Kaplan (İş Adamı), Abdurrehim Ağsu (Memur), Salih Zeki Koçak (Memur)

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]