SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Tente ve Pergola Sistemleri İçin Konfor ve Kalite

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknolojik gelişmeler artık hayatın her alanında kendini göstermektedir. Yaşadığımız çağ teknolojik gelişmelerden fazlasıyla etkilenmektedir. İnsanların aldığı her nefes, attığı her adımda artık hissettikleri bu ilerleme hayatımızı kolaylaştırmıştır. İnsanın yaşam kalitesini yükselten, yaşamına konfor sağlayan ürünlerden birçoğunu endüstri ve otomasyon alanında görmekteyiz. Üretim sektörünün her alanında direkt hayatımıza etki edecek ürün ve teknolojiye ulaşmaktayız. Zira dünya küçülmüş, artık küresel iklim bilgiye ve ürünlere ulaşımımızı kolaylaştırmıştır. Artık günümüzde birkaç tıkla birlikte dünyanın diğer ucundaki teknolojik ürünleri elde edebiliyoruz. Üretim sektörü çok geniş alanda faaliyet göstermektedir. Bunlardan biri de özellikle dış ortamlarda sürekli karşılaştığımız tente ve pergola sistemleridir.

İlginizi Çekebilir : pergola sistemleri modelleri 

Günümüzün teknolojik gelişmeleri tente sistemlerini de geliştirmiş, hem otomasyon anlamında hem de tasarım alnlamında onları cazip hale getirmiştir.Açılır kapanır cam sistemleri modelleri ilk olarak mekânları güneşten veya yağıştan korusa da bunun dışında da sahip olduğu bazı meziyetler bulunmaktadır. Bunlardan biri mekânın özelliklerine göre renk seçimi yapılarak işletmenin dekorasyonuna artı bir katman katmaktır. Zira dekorasyon, işletmelerin dış dünyaya açılan kapılarıdır. Bu anlamda atacağınız sizin müşterileri tarafından nasıl görüneceğinizi ortaya koyar. Açılır kapanır cam sistemleri fiyatları üretimin diğer alanlarında olduğu gibi değişkenlik göstermektedir. Dış mekânlarınızın genişletilmesine yardımcı olur. Ve bu alanları yıl boyunca kullanabilmenizi sağlar. Tıpkı raylı tente sistemleri gibi kontrolü kolaydır. Katlanır branda sistemlerinde de zayıf hatlar mümkündür.

Açılır kapanır tavan sistemleri güneş, yağmur, karın olası olumsuz etkilerinden sizi korumaya yardım eder.Günlük hayatın getirdiği koşturma, yoğun iş temposu ve kalabalık ortam insanlarda bazı ihtiyaçlar ortaya çıkarmaktadır. Bu ihtiyaçlardan biri dış mekânlarda yaşam alanı oluşturulmasıdır. Bu noktada işletmelerin, özellikle restoran, bar, otel, cafe gibi işletmelerin çeşitli uygulamalara gittikleri görülür. Açılır kapanır cam tavansistemleri uygulamaları da işletmelerin tercih ettiği alanlardan biridir. Bu alanda tercih edilen birçok uygulamayı sayabiliriz. Pergola sistemleri, zip perde, anglestore, kasetli tente, mafsallı tente, giyotin cam, sürgü cam gibi sistemlerle işletmeler kendilerine en uygun modeli bulmakta zorlanmayacaktır.

Tente ve Pergola Sistemlerinin Günlük Konfora Uyumu

Dünya artık küreselleşmenin de etkisiyle avucumuzun içinde yer almaktadır. Özellikle teknolojik yenilikler ve endüstrideki atılımlar her anlamda insanoğlunun hayatını kolaylaştırmak için çalışmaktadır, yani büyük oranda. Teknolojinin bize sunduğu imkânları ürün bazlı düşünecek olursak bazı sonuçlara ulaşabiliriz. Bunlardan biri yaşam kalitesinin artışı diğeri de yaşam konforunun etkisi üzerinedir. İnsanlar bir ürün alacakları zaman söz konusu ürünün kendisine nasıl bir fayda sağlayacağı üzerine düşünmektedirler. Günümüzde dünyada mesafelerin azalması, dünyanın bir ucundaki bir ürüne ulaşımın kolaylaşması seçenekleri çoğaltmaktadır. Zira hangi ürünün yaşam kalitesine ve konfora artısı olacağını araştırmadan artık kimse bir tercih yapmamaktadır. Bu durum üretimin her sektöründe geçerlidir. Dolayısıyla tente ve pergola sistemlerinde de benzer koşullar söz konudur.

Zira pergola ve tente sistemleri yaşadığımız çağda hemen her yerde kendine uygulama alanı bulabilen sistemlerdir. Dolayısıyla günlük hayatımızın böylesine içinde oldukları için, tente ve pergola sistemlerinde de bir kalite ve konfor arayışı içinde olmamız son derece doğaldır. Pergola sistemler gölgelendirme ve dış mekân kullanımı açısından en çok tercih edilen yapılardan biridir. Pergolayı kısaca, sütunlar üzerinde yükselen, bir cephesi ana binaya bağlı ancak diğer üç kenarı açık olan yapılardır. Pergolalar yüksek sütunlar bulunur. Bu sütunlar üzerine yatay konumda kirişler yerleştirilmiştir. Kirişler üzerinde de isteğimize göre açılır kapanır tavan yer alır. Pergola sistemleri işletmelerde daha çok kullanıldığı gibi evlerde de tercih edilmektedir. Evlerin özellikle güneş gören cephelerinde tercih edilirler.

Burada pergola sistem ile bahçenizde keyifli bir oturma alanı yaratmanız mümkündür. Pergola sistemin sütunlarına dolanacak çiçekler, sarmaşıklar hoş bir görüntü yakalamanıza destek olacaktır. Gölgelendirme sistemleri günümüzde oldukça farklı yapılarla karşımıza çıkmaktadır. Hem kişisel kullanımlarda hem de işletmelerin tercihi olarak birçok tente, branda, cam ve pergola sistemleri öne çıkmaktadır. Gelişen teknolojiyle birlikte gölgelendirme ve dış mekân sistemlerinde yenilikler meydana gelmiştir. Özellikle otomasyon sistemlerinin günlük hayatın her alanında devreye girmesi tüm bu yeniliklerin hızlanmasını sağlamıştır. Bunun direk sonucu da yaşam konforu üzerinde gerçekleşmiştir.

Daha fazlası için : http://patellagrup.com/

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]