SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP adayı Yüksel, Soğanlık’ta vatandaşlarla buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP’nin Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, yerel seçimler kapsamında Kartallı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yerel seçimler öncesi Kartal’da sıkmadık el, bakmadık göz bırakmak istemeyen Yüksel, Soğanlık’ta katıldığı etkinliklerde projelerini anlattı, seçimlerde destek istedi.

Güne Soğanlık Orta Mahalle’de bulunan CHP mahalle biriminde, kanaat önderleri ve muhtar adaylarıyla buluşarak başlayan Gökhan Yüksel, daha sonra Balkanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Yüksel’e bu ziyaretinde CHP’li Milletvekili Yüksel Özkan de eşlik ettik.  Burada bir konuşma yapan Gökhan Yüksel,  “Bizler Kartal için bu önemli göreve talip olduk ve Allah’ın izniyle bu sorumluluğun altından kalkabileceğimizi düşünüyoruz. Belediyecilikte bütün kademelerde görev aldım, yeterli bilgi ve birikime sahibim. Kartal’da doğup büyüyen bir kardeşiniz olarak Kartal’ı yönetmeye hazırım. Siz değerli hemşerilerimden bu anlamda destek istiyorum.” dedi.
 

Soğanlık’a Kapalı Pazar Müjdesi


Gökhan Yüksel, Siirt Şirvan Çeltikyolu Çeltikyolu Köyü Derneği’nin açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Yüksel, derneğin hayırlara vesile olmasını diledi. Yüksel, “Bizler görevlerin gelip geçici olduğu gerçeğinden hareketle, gönüllere girmenin her şeyden daha önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden atacağımız her adımda bunu gözeterek hareket edeceğiz. Kartal’ın tüm mahalleleri için projelerimiz var. Bu projeler hem doğrudan vatandaşlarımızın ihtiyacına yönelik, hem de gerçekleştirilebilir, yani yapılabilir işler. Projelerimizi hayata geçirme noktasında istişareye önem veriyoruz. Vatandaşlarımızla devamlı bir araya gelerek, sorunları tespit edip çözüm üretmeye gayret edeceğiz. Projelerimizi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ardından semt pazarına geçen  Gökhan Yüksel, pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Pazarcı esnafının yaşadığı sorunları dinleyen Yüksel, bölgeye kapalı bir pazar yapılacağını müjdeledi. Vatandaşlar semt pazarında Gökhan Yüksel’e yoğun ilgi gösterirken, Yüksel ile fotoğraf çekilenler oldu.

Gökhan Yüksel’in ziyaretleri; Güneydoğu Kültürleri Yaşatma Derneği, Erzincan Tercan Köyleri Derneği ve Erzurumlular Vakfı ile devam etti.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]