SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ten Makyajının Püf Noktaları

Yayınlanma:
ABONE OL

Neden makyaj uygularken fondötene ihtiyaç duyulur?

Her cilt maalesef ki pürüzsüz olmuyor. Birçoğumuz sivilce, akne, leke, gözenek gibi çeşitli cilt problemleriyle savaşıyor. Kimi kişiler bu cilt problemleriyle barışık yaşarken, kimi kişiler günlük hayatında veya özel günlerinde hep bir gizleme cabasına giriyor. İşte tamda bu yüzden cilt kusurlarını gizlemek, pürüzsüz görünüm kazandırmak ve psikolojik olarak cildi iyi hissetmek için fondöten sürmeye ihtiyaç duyuluyor. Fondötenin cildinizde güzel durmasını sağlayacak 5 püf noktayı sizler için derledik.

  • Cildinizi temizleyin ve mutlaka tonik uygulayın.
  • Haftada 2 kez peeling yapın. Peeling cildinizdeki ölü derileri temizleyerek fondötenin daha pürüzsüz görünmesini sağlayacaktır.
  • Nemlendirici uygulayın, birkaç dakika emilmesini bekleyin.
  • Daha kalıcı olması için makyaj bazı kullanın.
  • Fırça veya sünger yardımıyla uygulayın.

Fondöten Çeşitleri

Likit: En yaygın ve sık kullanılan likit fondöten, akışkan ve ince yapısıyla cilde homojen bir görünüm kazandırır. Tüp, cam şişe tasarıma sahiptir. Fırça veya sünger yardımıyla cilde uygulanır.

Köpük:Karma ve yağlı ciltler için kullanıma uygun olan köpük fondöten cilt kusurlarını yüksek oranda kapatarak gözenekleri küçültür ve cilde mat bir görünüm kazandırır. Cam kavanoz tasarıma sahip bu ürün sık kıllı fondöten fırçasıyla cilde uygulanır.

Toz:Tüm ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği toz fondöten, pudra yapısına sahiptir. Cilt kusurlarını kapatır ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar. Diğer fondötenlerden farkı pudra veya sabitleyici sürmeye gerek kalmamasıdır.

Stick: Pratik uygulama sağlayan stick fondöten özel tasarımı sayesinde makyaj çantasında kolay taşıma imkanısunar. Normal ve karma ciltler için kullanıma uygun bu fondöten çeşidi kendi ambalajıyla cilde sürülür, parmaklarla cilde dağıtılır.

Dünyaca ünlü markaların fondöten çeşitlerini www.dermokozmetika.com.tr/fondoten adresi üzerinden inceleyebilir, cildinize en uygun fondötene tek tıkla sahip olabilirsiniz.

FlormarFondöten ile Pürüzsüz Bir Ten!

Yüksek kapatıcı etkisiylekusursuz görünüm kazandıran Flormar Perfect Coverage fondöten, SPF koruması ile cildi çevresel faktörlere ve güneş ışınlarına karşı korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki zeytinyağı ekstresi cildi nemlendirir ve daha canlı bir görünüm kazandırır. Serinin öne çıkan renkleri arasında 101, 102 numarası yer almaktadır. 12 saat kalıcılık sağlayan formülü ile gün boyu kalıcılık sağlar.

Ten makyajında porselen cilt görünümü seviyorsanız Flormar mat fondöten tercih edebilirsiniz. Kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilen bu ürün kusurları kapatarak cilde mat bir görünüm kazandırır.

Tüm Flormar fondöten ve renk çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/flormar-fondoten sayfası üzerinden inceleyebilir, uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla sahip olabilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]