SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Altınok Öz, makamı da mühür de Gökhan Yüksel’e verdi

Yayınlanma:
ABONE OL

İlçe seçim kurulundan mazbatasını alan Gökhan Yüksel, Kartal’ı on yıl boyunca yöneten Altınok Öz’den mührü aldı.

İlginin yoğun olduğu devir teslim töreninde Altınok Öz, her zaman Gökhan Yüksel’in yanında olacağını belirtti. Öz, şunları söyledi;  Sayın mesai arkadaşlarım, Sayın İlçe Başkanım; “Bugün 2009’da başlayan Kartal’da Sosyal Demokrat Belediyeciliğin devamı olarak yeni ve genç bir arkadaşa devretmek üzere buradayım. On yıl boyunca çok alışık olunmayan bir metod ile belediyecilik yaptık. Sosyal demokrat ilkeleri tamamen ön plana çıkararak hizmet ettik.  Bu toplumsal barışa, endişelere rağmen genç bir arkadaşımız bu bayrağı seçim sürecinde çok güzel bir şekilde götürmüştür.  Seçimin sonunda da bayrağı göndere çekmeyi başarmıştır.

“Gökhan Yüksel’i tebrik ediyorum”

Her şeyden önce Gökhan Yüksel başkanımıza hem teşekkür ediyorum. Hem de başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Hiç kimse aramızda bir ayrışma var diye görmesin. Gökhan Yüksel ile Kartal üzerinde hiçbir ayrışmamız yoktur. Partinin ideolojik yapısı ile ilgili sorunlar nedeni ile ayrışmış gibi göstermeye de kimsenin hakkı yoktur. Sosyal demokrat ilkelerde yürüyerek yolumuza devam edeceğiz. Benim için yerel yönetim süreci bitmiştir. Şunu da belirtmek istiyorum ki; CHP, Yeni CHP olarak değil, yeniden CHP olarak yoluna devam etmelidir. Bu benim fikrimdir. Ayrıştığımız noktada budur. Dolayısı ile seçim sürecinde bazen alanda görünürsünüz, bazen de gölgenizi hissettirirsiniz. Az evvel belirttiğim gibi süreci çok iyi yöneten Kartal İlçe örgütümüze ve belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Sayın Gökhan Yüksel’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Her zaman emrinde olduğumu belirtmek istiyorum.  

Altınok Öz, “Herkese teşekkür ederim”

İstanbul’da bulunduğum sürede, daha önceden muayenehane olarak kullandığım ofisimde olacağım. Çarşamba günü Boğazlıyan Kaymakamı anmasından sonra çiftliğime gideceğim. Şuanda Orman Bakanlığı orada denetleme yapıyor. Oradaki işlerimi bitirdikten sonra zaman zaman burada zaman zaman çiftlikte hayatımı devam ettireceğim. Belediye başkanlığım sırasında görev alan tüm arkadaşlarıma hepsine teşekkür ediyorum.  Benim için kullanılan bir laf vardır; “seven çok sever, sevmeyen de nefret eder.” Nefret edenleri de seviyorum, onlarla da sorunum yok. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar”

Yüksel:“Bu bir bayrak değişimidir”

Altınok Öz’ün ardından konuşma yapan Kartal Belediyesi’nin yeni Başkanı Gökhan Yüksel ise şunları söyledi; “Sayın başkanımın da belirttiği gibi bu bir bayrak değişimidir. Kartal’da 468 bin kişiyi kucaklamaya aynı şekilde devam edeceğiz. Bu yarışta daha fazla koşmaya, Kartal halkına daha fazla hizmet etmeye, devraldığım bayrağı daha yukarıya taşımak için belediyedeki arkadaşlarımız ile kadrolarımız ile yola devam edeceğiz.  On yıl boyunca bu mücadelenin önünde koşan Sevgili Altınok Başkanıma vermiş olduğu emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

İki yıl yanında başkan yardımcılığı yaptım.  Dolayısı ile ondan edindiğim bilgiyi, deneyimi, tecrübeyi de önümüz katarak daha fazla koşturacağız. Bütün arkadaşlarıma, aileme, ilçe başkanıma, parti büyüklerime ve Kartal’da bu sürece katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye’sinin resmi olarak başkanının açıklanmasını sabırsızlık ile bekliyoruz. Bizim için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’dur” Dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]