SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Fondöteni Yüzünüze Doğru Uygulamanın 7 Yöntemi

Yayınlanma:
ABONE OL

Makyaj malzemeleri seçerken cilt tipine uygun olan ürünleri seçmek ve seçilen ürünleri yüze doğru yöntemlerle uygulamak güzel makyaj yapmanın sırları arasında yer alıyor. Makyajın olmazsa olmazlarından biri de fondöten. Yanlış uygulanan bir fondöten bir kadını olduğundan daha yaşlı gösterebileceği gibi makyajın tüm havasını söndürmeye yetebilir.

Makyajın güzel ve etkili görünmesi için yüzde bulunan damar çatlamalarının, çillerin, lekelerin kapatılması ve cildin makyajı hazırlanması için zemin oluşturulması fondöten kullanarak sağlanabilir. 

Enndepo.com online kozmetik sitesini verdiği bilgiler doğrultusunda Fondöten’in yüze uygulanması tavsiyelerimiz şu şekilde;

1. Fondöten yüze uygulanmadan önce cildin iyice temizlenmiş, arındırılmış olması ve makyaja hazırlanmış olması gerekir. İyi bir temizleme cildi kirlerden ve her ne kadar bir gece önceden makyaj temizlenmiş olsa da bir önceki günden kalmış olabilen kalıntılardan uzaklaştırmayı sağlar.

2.   Fondöten sürmeden önce yüze bir primer (baz) uygulamak fondötenin daha kolay sürülmesini ve yüzde daha uzun süreli kalabilmesinde etkili olacaktır.

3.   Fondöteni bir fırça yardımıyla yüzün merkezinden başlayarak tüm yüze sürmek uygulanması gereken doğru yöntemdir. Fondöteni ince bir tabaka halinde sürmeye özen göstermek önemlidir çünkü kalın fondöten tabakası kişiyi olduğunuzdan daha yaşlı gösterir. Fondöten uygulanacak fırça ve süngerlerin daha sonra ciltte oluşabilecek problemler yaratmaması açısından temiz olmasına özen göstermeli.

4. Fırçayla sürülen fondöten bir fondöten süngeri yardımıyla yüze iyice dağıtılmalıdır.

5. Göz kapakları ve göz altları için fondöten ile aynı renkte tercih edilecek bir kapatıcı kullanılmalı, kapatıcı göz altlarına ve göz kapaklarına uygulanmalıdır.

6. Yumuşak ve küçük bir fırça ile fondöten üzerine pudra sürülmesi yüze fondöten uygulamadaki son aşamadır.

7.  Fondöten ve pudra fazla geldiyse, bu fazlalıklar yumuşak bir bez havluyu ya da küçük bir pamuk ile hafifçe dokundurularak temizlenebilir.

Cilt bakımı, vücut bakımı, saç bakımı, güneş bakımı, bebek bakımı, cinsel sağlık, vitamin, medikal ve makyaj kategorilerinde geniş marka ve ürün gamına sahip enndepo.com Türkiye’de sağlam bir yer edinmiş ve etkinliği kanıtlanmış ürünleri, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti önceliğinde sattığı %100 orjinal ürünleri çeşitli kampanyalarla hızlı ve güvenli şekilde müşterilerine ulaştırmayı hedefliyor.

Cerave, La Roche Posay, Zade Vital, Bio-Oil, Elancyl, Vichy, Bioderma gibi markalara ait pek çok farklı özellikte ürünü karşılaştırabilir, ihtiyacınıza en uygun olan dermokozmetik markasını %100 orjinal ürün garantisi ile online satın alabilirsiniz. Enndepo.com %100 ürün orjinal garantisi ile Türkiye’nin her yerine 150 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz ve aynı gün içinde kargo seçeneği sunuyor.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]