SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Akşener’den seçmenlerine uyarı; Asla sinirlenmeyin!

Yayınlanma:
ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kartal’da kahvaltılı toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Kartal Belediyesi’ne bağlı organik çadırda bir araya gelen İYİ Partili ve CHP’li vatandaşlara hitap eden Meral Akşener, AK Parti ve MHP’ye yüklendi. Toplantıya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Başkan Yardımcılarının yanı sıra, eski Başkan Altınok Öz, CHP ve İYİ  partililer, Muhtarlar ve STK Temsilcilerinin de katıldığı gözlendi.

İç İşleri Bakanı Soylu’ya Üsküdar’da konuşma tepkisi,

Akşener, 31 Mart seçim sürecine değinerek, “’1 Nisan’da  aynı komşularla mukabele edeceksiniz, birbirinizle kötü olmadan bu işi tamamlayın.’ diye gezdik. Cumhur ittifakının yöneticileri bizlere, bizim partimize oy veren seçmenlerimize, ‘illet’, ‘zillet’ ve ‘terörist’ dedi. İç İşleri Bakanlığını meşgul eden zat, ipin ucunu o kadar kaçırdı ki ikamet ettiğim Üsküdar’da; ” Temel Karamollaoğlu ile Meral Akşener, Kandil’le sözleşme imzaladı.” dedi. Siyasetin kendi içinde bir nezaketi vardır ve ona uyulmalıdır. Bu konuyu Meclis Araştırma Önergesiyle araştıralım dedik red edildi” dedi.

İYİ Parti lideri, Cumhur ittifakı yöneticilerinin birbirlerine  söylediklerini bildikleri halde hatırlatmayarak, seçmenlerini germeden bir seçim propagandası yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

İstanbullunun seçimde bir tutum belirleyerek Ekrem İmamoğlu’nu seçtiğini ifade eden Akşener, “31 Mart akşamı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı. Sadece AK Parti’nin cumhurbaşkanı olmaktan çıkarak, 81 milyonun cumhurbaşkanı olmaya yönelik bir fırsat çıktı ortaya ve bunu değerlendirecek zannettik. Bunun sonucunda Türkiye normalleşecek diye düşündük. Sonra ne oldu bilmiyoruz; 3 harfliler mi girdi, 5 harfliler mi bilemiyoruz. Sonuç, iptal ettirildi” ifadelerini kaydetti.

İYİ Parti lideri Akşener seçimin iptal ettirilmesiyle ilgili olarak,  “İBB’de her seçimde oy kullanıp bunlar ne yapıyor diye bakmamışız. Ortaya bir şey çıktı; İstanbul’un seçiminin iptalinin sebebi duygusal; yani para. Beş yandaş müteahhidin, on vakfın, bankamatik AK Parti yöneticilerini, altı bin araba kayıp…” sözlerini aktardı.

Akşener’den partililere; “sinirlerinizi aldırın”

Partililere telkinde bulunan Meral Akşener şu ifadeleri kullandı; “Sizden ricam şudur, Çok az bir zaman kaldı, 23 Nisan’a kadar bu süreci kavgasız gürültüsüz götüreceğiz. Her ilçede ve sandık başında CHP ve İYİ Parti’li Milletvekillerimizde bulunacak. Partimizin Genel İdare Kurulu, Milletvekillerimiz ve Başkanlık Divanımız ile beraber İstanbul’un 39 İlçesinde çalışıyoruz. Sokakta sizleri provake edecek asabiyetinizi bozacak bir sürü şeylerle karşılaşacaksınız. Büyük bir asabiyet var ve bu asabiyetin önüne geçmek için siz sinirlerinizi aldıracaksınız. Ben 1 Nisan’dan itibaren yemin ettim ‘asabileşmeyeceğim’ diye. Asabi bir insan olduğumu biliyorsunuz neticede. Siz de asla sinirlenmeyeceksiniz. Bu 10 günü büyük bir olgunluk içerisinde geçireceksiniz. Ben arkadaşlara ‘yanağınıza tokat atarlarsa öbürünü çevirin’ diyorum. Onlar “O kadar da değil” diyor ama o kadar uzun boylu. Asla ve asla kavgaya, gürültüye müsaade etmeyeceksiniz. ‘Hayırlısı olsun’ deyip geçeceksiniz. Sandıkların açılması esnasında çıkabilecek gerginliklere karşı yine sakin olacağız. Taaki saat 22:00 ye kadar sandıkların sayımı bitip kapanıncaya kadar sinirlerimize hakim olacağız. Olgun vakur bir tavırla seçilmiş belediye Başkanını makamına oturtacağız. Sayın İmamoğlu en az 3 puan farkla kazanmış olacak” dedi.

Daha sonra Neyzen Tevfik Meydanı’nda yapılması planlanan miting Akşener’in programının yoğun olması nedeniyle iptal edildi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]