SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Fabo Konkasör Tesisi

Yayınlanma:
ABONE OL

İnşaat sektöründe ve yol yapımlarında kullanılmak üzere büyük taş ve kayaların kırılması ve elenmesi işlemleri konkasör sayesinde yapılmaktadır. Yeni bir tesis kurmak istediğinizde Fabo firması satılık konkasör hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Firma tüm tesis kurulum ve ekipmanlarının sağlanmasında ülke geneline hizmet veriyor. Çeşitli maden ve taşların istenilen ölçülerde kırılması profesyonellik isteyen bir çalışmadır. Bu işlemleri yapabilmeniz için Fabo istediğiniz yere konkasör tesisleri kurulumunu gerçekleştiriyor.

Nerelerde Kullanılır?

Konkasör tesisleri kaya ve taşların yoğun olduğu bölgelere kurulur. Maden alanlarından inşaattaki kullanım aşamasına kadar kullanım alanları bulunmaktadır. konkasörlerin kullanım alanları olarak, taş ocakları, maden sahaları, maden zenginleştirme tesisleri gibi alanlardaki çok büyük taşların kırılması ve elenmesi için kullanılmaktadır. Kullanım yerlerine göre sabit konkasör ya da mobil konkasör tesisleri kullanılmaktadır. Firma kullanım alanına ve yapılan talebe göre tesis kurulumunu gerçekleştiriyor. Taşlar belirli ölçülerde kırıldıktan sonra taş kırma eleme tesisi sayesinde farklı ölçülerde ayrıştırılmaktadır. Karayolları, organize sanayi, alt yapı çalışmaları gibi inşaat alanlarında mobil konkasör hizmetlerini veriyorlar.

Mobil Tesisler

Fabo tarafından kurulumu yapılan konkasör tesisleri arasında mobil konkasör daha çok tercih edilmektedir. Bunların kullanım alanları daha geniştir. Ülkemizde hidroelektrik santralleri, metro inşaatları, alt yapı çalışmaları, karayolları, doğalgaz boru hattı, organize sanayi bölgelerinde taşların küçük parçalar şeklinde kırılması ve elenmesi için mobil kırma eleme konkasörü kullanılmaktadır. Bu iş alanlarında yapılan çalışmalar süreli çalışmalardır ve belirli bir süre sonunda farklı bir çalışma alanına rahatlıkla taşınılabilmektedir. Fabo firması geniş ekip imkanları ile firmalara tesis kurulumu ve çalıştırılmasında yardımcı oluyorlar. Çalışma yapılan inşaat alanlarında çoğu zaman atık maddelerin temizlenebilmesi için küçük parçalara ayrılması gerekir.

Konkasör Seçimi

Konkasör farklı sektörlerde sıklıkla kullanılabilen bir makinedir. Ülkemizde bu hizmetleri Fabo firması sağlıyor. Firma ile görüştüğünüzde yapacağınız işin büyülüğü, kullanım yerine göre sabit ya da mobil konkasörlerden hangisinin sizin işinize yarayacağını belirliyorlar. Konkasör seçimi yapılırken kullanılacağı sektöre göre seçim yapmak gerekir. Taş kırma ve eleme işlemleri konkasör ile yapıldığı için kırılacak kayaların büyüklüğüne göre hangi performansa sahip konkasör kullanılacağı tespit edilmelidir. Tesisin kurulumu için Fabo firmasından yardım aldığınızda, sizlere hangi makinenin kullanılması gerektiği konusu bildiriyorlar. Satılık konkasör aradığınızda sizlere en uygun makine seçeneklerini Fabo satış elemanları sunuyorlar.

Satın Alma İşlemleri

Konkasör satın alacağınız zaman, hangi firmadan alacağınıza dikkat etmelisiniz. Konkasör kurulumu ve çalıştırılması uzmanlık isteyen bir iştir. Bunun için Fabo hem kurulum hem de kurum sonrası sizinle ilişkisini devam ettiriyor ve her zaman destek veriyorlar. Firma ile görüşerek tesisin ne zaman nerede kurulacağını kararlaştırırsınız. Fabo ekipleri belirlenen yere belirlenen zamanda tesis kurulumunu yapıyorlar. Tüm işlemlerin garanti kapsamında yapıyorlar ve tesis ile ilgili yedek parça ve onarım işlemlerinde desteklerini sürekli veriyorlar. Satış sonrası firmalar arası ilişkinin devam etmesi iş verimliliği açısından önemlidir. Sabit konkasör kurulumları zaman alabilirken, mobil konkasör kurulumları aynı gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Sabit konkasör almaya karar verdiğinizde kurulum yerini hazırlamalısınız. Bu konuda hangi hazırlıkları yapmanız gerektiğini Fabo yetkilileri sizlere aktarıyorlar.

Taş Kırma ve Eleme

İnşaat sektöründe iş verimliliğini artırmak için kullanılan tesislerden birisi taş kırma eleme tesisi ve ekipmanlarıdır. Taş ocaklarından çıkartılan madenlerin kullanılabilir ölçülere getirilebilmesi ve küçük parçalara ayrılması işlemlerini yapmaktadır. Konkasörler ile kırılan taş parçaları eleme tesislerinden geçirilerek istenilen ölçülerdeki taş parçaları ayrıştırılır ve inşaatlarda kullanılır. Taş kırma tesislerinde makinenin besleyici haznesine konan kaya parçası önce küçük parçalar halinde kırılır. Kırılan parçalar taşıyıcı bantlar üzerinde elek bölümüne aktarılır ve taş parçaları farklı boyutlara ayrılır. Daha sonra yıkama bölümünden geçirilerek kullanılabilir duruma getirilir. Bu sistemin kurulmasını sizlere Fabo firması sağlıyor.

Yeni Tesisler

Farklı sektörlerdeki teknolojik gelişmeler, inşaat sektöründe de kendisini göstermiş ve yeni nesil taş kırma makinelerinin geliştirilmesini sağlamıştır. Mobil kırma eleme tesisleri yeni teknoloji ile birlikte daha ekonomik fiyatlara kurulmaya ve kullanılmaya başlanmıştır. Bilgisayar otomasyonlu sistemler sayesinde üretim kalitesi artmıştır. Fabo firması yeni ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine temin ediyor, istenilen yerlere kurulumlarını yapıyorlar. Tüm çalışma alanlarına kurulum yapabildikleri için sektörde güvenilir olarak tanınıyorlar.

İlgili Haberler

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Teknoloji
12 Mart 2024
Türkiye’den Savunma Sanayiinde Tarihi Başarı: Dışa Bağımlılık Sona Erdi

Türkiye savunma sanayiinde kritik bir başarıya imza attı. TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından son 10 yılda geliştirilen 13 motor, ülkenin dışa bağımlılığını tarihe karıştırdı. Türkiye’nin savunma sanayindeki gücü ve başarısı son yıllarda atılan adımlarla artmaya devam ediyor. Önce yerli helikopter, ardından yerli araba ve son olarak da milli savaş uçağı Türkiye’nin bu alanda başarısını gözler […]

Basında Kartal
06 Mart 2024
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın Zirvesinde: En Yoğun Havalimanı Unvanını Kazandı

İstanbul Havalimanı, Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu. 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında İstanbul Havalimanı’ndan 1321 uçuş gerçekleşti. İstanbul Havalimanı, 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında günlük ortalama 1321 uçuş ile Avrupa’nın en yoğun havalimanı olarak dikkat çekiyor. Eurocontrol tarafından yayınlanan Avrupa Havacılık Raporu, İstanbul Havalimanı’nın bu dönemdeki üstün performansını ortaya koydu. Avrupa’nın En Yoğun Havalimanları Sıralaması […]