SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Osmanbey İngilizce Kurslarımız

Yayınlanma:
ABONE OL

Türk Amerikan derneği Bakırköy İngilizce kursu nda sizler için hazırladığımız programlar sayesinde, anında öğrenmeye başlayacaksınız. Uzun yıllar vermiş olduğumuz eğitimler, eğitimcilerimizi özenle seçmemiz bizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerimiz arasındadır. Ayrıca öğrencilerimize değer vermemiz, öğretme odaklı vizyonumuz, başarılı olmamızdaki en önemli etkenler arasındadır. İngilizceyi en iyi şekilde öğrenmek ve konuşmak isterseniz, Bakırköy İngilizce kurslarımızı tercih ederek, başlangıç yapabilirsiniz.

Titizlikle Hareket Ediyoruz

 Amacımız pratik öğretme olduğundan, ülkemizde oluşan İngilizceye karşı ön yargıları öğrencilerimizle birlikte aşıyoruz. Öğrencilerimize İngilizce öğrenmenin hayal olmadığını, basit bir öğrenme süreci olduğunu, kullandığımız metotlarla gösteriyoruz. Aramıza katılan öğrenciler, bir süre sonra işimize gösterdiğimiz ciddiyetin farkına vararak doğru tercih yaptıklarını anlayabiliyorlar.

 İşimizi ciddiye aldığımız gibi öğrenimde eğlenceyi asla eksik etmiyoruz. Sıkıcı İngilizce kurslarından en önemli farkımız işte tam bu noktada başlıyor. Öğrencilerimiz öğrenirken eğleniyor, eğlenirken konuşma becerileri kazanıyorlar. Kurs bitiminde en doğru tercihi yaptıklarını, İngilizceyi profesyonel şekilde konuşabildiklerini görebiliyorlar.

Kaliteye Önem Veriyoruz

 Eğitimlerimizi sürdürdüğümüz sınıflarımız, Avrupa Birliği standartlarında ve son teknolojiyle donatılmıştır. Ayrıca eğitimcilerimizin kalitesi tartışılmaz seviyelerdedir. İşimize amatör bir bakış açısıyla değil, profesyonel bir gözle bakıyoruz. Çünkü Türk Amerikan derneği Beşiktaş İngilizce kursu olarak, yıllardır konuşturma odalı çalışmalar yürütüyoruz.

İşimizi Biliyoruz

 Kurs başlangıcında yaptığımız seviye tespit sınavıyla birlikte öncelikli olarak öğrencilerimize neler verebileceğimizi çözümlüyoruz. Daha sonra bize müracaat eden öğrencilerimizin İngilizce dilini hangi şartlarda rahatça öğrenebildiklerini anlıyoruz. Son aşamada ise kursumuzu başlatıyor ve adımlarımızı en iyi şekilde atıyoruz. İşimizi bildiğimiz için öğrencilerimiz öğrenme konusunda herhangi bir zorlukla karşılaşmadan, son aşamaya geldiklerinde İngilizceyi sökmüş oluyorlar.

Ön Yargılara Son Veriyoruz

 Kurslarımızda kullandığımız metotların tümü profesyonel olarak yürütülüyor. Hiçbir aşamada öğrencilerimizi kalıplaşmış ön yargıların içine sürüklemiyoruz. İngilizce diline karşı ülkemizde oluşan ön yargılara son vererek, uluslararası standartlarda dil becerileri sağlıyoruz. Öğrencilerimiz bizleri tercih ederek, en kaliteli İngilizce eğitimini alabiliyor.

Avrupa Birliği Standartlarında Sınıflar

 Dünyanın hızla geliştiğini farkındayız. Her alanda olduğu gibi öğretme ve öğrenme alanlarında da değişimler olduğunu biliyoruz. Buna göre dizayn etmiş olduğumuz Avrupa Birliği standartlarındaki sınıflarımız ve alanında profesyonelleşmiş eğitimcilerimiz sayesinde, öğrencilerimize İngilizceyi öğretiyoruz.

Yeniliğe Açığız

 Uzun yıllar vermiş olduğumuz eğitimler sayesinde kazandığımız tecrübeleri yeterli bulmuyoruz, kendimizi her alanda daimi olarak yeniliyoruz. Bu açıdan sistemden bağımsız olarak verdiğimiz İngilizce kurslarıyla öğrencilerimizi eğitim alanından en seviyelere çıkarabiliyoruz. Kursumuzdan eğitim alan öğrencilerin uluslararası İngilizce dil becerilerine sahip olduklarının garantisini sunuyoruz.

Uygun Fiyatlı Kurslarımız

 Türk Amerikan Derneği markası olarak sağlamış olduğumuz Beşiktaş İngilizce kurslarımız, en üst seviye kaliteli eğitimine rağmen, çok uygun fiyatlarla İngilizce eğitimleri verebilmektedir. Siz de bu uygun maliyetli kurslarımızı tercih ederek, İngilizceyi hem kalıpların dışında en iyi şekilde öğrenebilir hem bütçenize zarar vermeden öğrenim sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Basında Kartal
30 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nden İlçedeki Okullara İçme Suyu İstasyonları

Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi iş birliği ile ilçedeki eğitim kurumlarına yönelik önemli bir projeye imza atıldı. “Temiz Su İstasyonları Projesi” adını taşıyan girişimle, öğrencilerin temiz ve sağlıklı içme suyuna erişimleri kolaylaştırılarak, ilçedeki okullara modern su istasyonları kuruluyor. Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi’nin birlikte gerçekleştirdiği proje, öğrencilere gün boyunca temiz ve taze su […]