SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Işık Dolgusu Fiyatları& Lazer Epilasyon Nişantaşı

Yayınlanma:
ABONE OL
Işık Dolgusu Fiyatları& Lazer Epilasyon Nişantaşı

Yapılan ışık dolguları her zaman için hyalüronik asit içermektedir. Bu anlamdaışık dolgusu fiyatları değişmekle birlikte, çok özel işlemlerde geçirilerip dolgu maddesinin çapraz bağlarının revize edilmesi ile göz çevresineuygun bir hale getirilir. Bu sayede de göz çevresine uygulanması için dizayn edilen dolgular göz altı dolgusu olarak kullanılır. Bu mekanizmaya redensity etkisi denilir ve derinin doğal bir elemanı olan hyalüronik asitlerin aktif hale gelmesi adına kolajen yapısı uyarmaktadır. Böylece deri altındaki elastik yapıda deri pigmentlerine ışıltı etki vermesi için mücadele eder.
Bir kere yapılan seanstan sonra etkisini hemen göstermeye başlar. Bu anlamda göz çevresi daha pürüzsüz ve aydınlık gözükmeye başlar. Bu sayede şikayet edilen bütün sorunla da gizlenmiş olur. Bazı hastalarda ise tek bir seans yeterli olmamaktadır. Bu tür durumlarda da ilk seanstan sonra biraz daha rötuş gerektirebilir.
Göz Altı Işık Dolgusu ile Hangi Problemler Çözülür?
Göz altı ışık dolgusu ile aşağıdaki pek çok probleme çare bulunabilmektedir.
• Göz altındaki gri ve karanlık izler
• Yorgun bir ifade
• Çökmeler
• Morluklar

Göz altıışık dolgusu sadece bir dolgu tedavisi olarak geçer. Yani amacı sadece morluk değil pek çok probleme d çare olmaktır. Böylelikle göz çevresine yer alan ince çizgiler de aynı işlemle ortadan kaldırılabilmektedir.
Kimler Göz Altı Işık Dolgusu Yaptırabilir?
Bu tedavi şeklinde önemli olan çözülebilecek bir sınırda problemin var olmasıdır. Kriterler ise kısaca şöyle belirtilebilir.
• Gelişim çağını tamamlamış tüm kadın ve erkekler
• Bebek emzirmeyenler
• Hamile olmayanlar

Ortaya çıkan sonuçlar ise ömür boyu kalıcı olmamaktadır. Zaten her hastanın gerek deri yapısı, gerek ten rengi gibi farklı özellikleri ile kalıcılık süresi farklılık gösterebilmektedir. Ortalama olarak ise 9 ay denebilir. Yapılan bu tedaviden sonra ise göz çevresinde çok hafif kızarıklıklar olabilmektedir. Bu kızarıklıklar geçtikten sonra kesin sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Öncesinde iki göze de lokal anestezi sürülür ve işlem süresi ortalama 35 dakikadır.Işık dolgusu fiyatlarıda yerine göre değişebilmektedir.
Lazer Epilasyon Nişantaşı
Son zamanların artık kalıcı yöntemi buz lazer yani Soprano Ice ile kıl köklerini dondurarak etkili ve rahat bir sistem elde edilmektedir.Lazer epilasyon Nişantaşı bölgesinde, ten renginizin ya da tüy renginizin ne olduğu hiç fark etmemektedir. Her türlü mükemmel sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Buz lazer soğutucu özelliği ile hem acısız hem de ağrısızdır. Eskiden esmerlik bir dezavantaj iken artık yeni sistem ile bu ortadan kalkmıştır. Yaz mevsiminde bile ne kadar bronz olursanız olun lazerepilasyon yaptırmanızmümkündür. Bu anlamda mevsim ve ten rengi gözetmeksizin uygulanabilen tek lazer sistemi olma özelliği taşır.
İnce Tüylere Çözüm
Eski yapılan uygulamalar açık renkli ve ince olan tüyler üzerinde etki göstermemekteydi. Bu da ince kıllara sahip olan bireyler üzerinde lazer tedavilerinin başarısız olmasına sebep oluyordu. Bu sebeple jilet ya da ağda gibi yöntemlere mecbur kalıyorlardı. Özellikle kızıl tüyleri olanlar bu sistemden yararlanamıyordu.
Küçük Alanlarda da Etkili
İnce ve açık olan kıllar için tedavi sağlayan Lazer epilasyon Nişantaşı için bir başka iyi özelik de ergonomik olmasıdır. Böylece küçük bölgeler için de uygulanma fırsatı olmaktadır. Eskiden kaşların üzerinde bir işlem yapmakmümkün değildi. Ancak günümüzde buz lazer sayesinde artık kaşların orta bölümüne kadar tüyleri yok etmek mümkünolmaktadır. Bu sayede özellikle erkeklerin şikayetçi olduğu kulak içi ve burun kıllarına da çare olunmakt6aır.
Daha Hızlı Teknik
Buz lazer epilasyon tekniği ile her bir atış ile büyük bölgelere müdahale edilmektedir. Lazer sistemlerindeki eski yöntemler ise saatlerce sürerken artık bütün bacaklarda buz Lazer epilasyon Nişantaşıyani soprano iceplatinium ile yarım saatte bitmektedir. Ayrıca gereken seans sayısı da büyük ölçüde azalmıştır. Yapılan araştırmalara göre 6 hafta aralıklar ile 6 seans, doğru ve sağlıklı bir sonuç alabilmek için yeterli olabilmektedir.
Ayrıntılı bilgi için https://www.drmustafakaratas.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Sağlık
17 Mart 2024
D vitamini eksikliği belirtileri

D vitamini eksikliği, vücutta çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir ve belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. D vitamini, kemik sağlığı, bağışıklık sistemi fonksiyonu ve hücre büyümesi gibi önemli süreçlerde rol oynar. İşte D vitamini eksikliğinin bazı yaygın belirtileri… KEMİK VE KAS AĞRISI D vitamini, kalsiyumun emiliminde önemli bir role sahiptir ve eksikliği, kemiklerde zayıflama ve ağrıya […]

Sağlık
16 Mart 2024
Artan sigara kullanımı kadınlarda akciğer kanseri vakalarını tetikliyor

Kadınlarda akciğer kanseri her geçen gün artıyor. Uzmanlar, artan sigara kullanımı nedeniyle son yıllarda hastalığın kadınlarda görülme oranının yükseldiğini vurguladı. Kadınlarda sigara kullanımındaki artış, akciğer kanseri vakalarının sayısında önemli bir yükselişe yol açıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nin başhekimi ve Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celal Tekinbaş, konuya ilişkin endişe […]

Sağlık
15 Mart 2024
Tükenmişlik sendromu nedir? Belirtileri nelerdir?

Tükenmişlik sendromu, özellikle iş ve günlük yaşamın stresli koşulları altında sürekli olarak aşırı stres yaşayan bireylerde görülen bir durumdur. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından, “iş yerinde kronik iş stresi sonucu yönetilemeyen” bir durum olarak tanımlanır. Bu sendrom, genellikle işle ilgili aşırı stres ve talepler karşısında kişinin kendisini bitkin, enerjisiz ve işine karşı ilgisiz hissetmesiyle karakterize […]

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?
Eğitim
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek oruç tutmanın mümkün olacağını dile […]