SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Hangi Bölgelerde Lazer Etkisi Hızlı Görülür?

Yayınlanma:
ABONE OL
Hangi Bölgelerde Lazer Etkisi Hızlı Görülür?

Giderek gelişen teknoloji sayesinde istenmeyen tüylerden kurtulmak daha hızlı olabilmektedir. Kadın ve erkeklerin rahatlıkla uygulayabileceği lazer işlemi uzman kişi tarafından yapılmalıdır. Bunun içinde klinik ve hijyenik bir ortamın olması gerekmektedir. İnsan doğası gereği çıkan tüy ve kıllar doğru lazer epilasyon ile giderilebilmektedir. Erkelerde lazer epilasyon Ankara olarak yapılan aramalarda kıl kökü ve kıl tipine uygun yöntem yapılmalıdır. Bu durumda lazer konusunda uzman kişiler tarafından belirlenmektedir.
Erkeklerinde kullanmasında sakınca bulunmayan lazer uygulaması vücudun çeşitli yerlerinde yapılabilmektedir. Bunlar arasında;
– Koltukaltı
– Göğüs
– Sırt bölgesi
– Kol ve bacaklar
– Göbek şeklinde olabilmektedir.
Hassas ciltler için uygulama yöntemi farklı olan lazer seçim uzman kişi tarafından belirlenmelidir. Çünkü cilt tipinin zarar görmemesi ilk olarak ön planda tutulan aşamadır. Bu işlem Botoks Ankara uygulamasında da aynı şekilde geçerli olmaktadır. Her cilt tipine göre yapılan uygulamada farklılık gösterebilmektedir. Bu yüzden cilt tipinin belirlenmesi önemlidir.
Erkeklerde Lazer Uygulaması Nasıl Yapılır?
Cilt tipinin belirlenmesinin ardından uygulanan lazerde kadın erkek ayrımı yapılmamaktadır. Oldukça acısız şekilde tercih edilen lazer uygulaması cildin işlemi alması ile ilk seanstan itibaren sonuç verebilmektedir. Erkeklerde lazer epilasyon Ankara bu alanda oldukça ilerlemektedir. Hem teknolojik hem de uygulama yöntemi olarak klinikte çalışma giderek gelişmektedir. Tüylü olan bölgenin temiz ve kuru olması da bu alanda yapılan uygulamasının etkisini hızlandıracaktır. Özellikle hijyenik ortamda yapılan bu uygulama ile kıl kökleri giderek incelme gösterecektir. Belirlenen bölge lazer ışınları ile atışlara başlamaktadır.
Her atış belirli oranda kıl köküne ulaşmaktadır. Bu yüzden tek atışta birçok kıl köküne ulaşmak mümkündür. Belirli aralıklar ile yapılan her seans uygulama yapılacak bölgeye göre en fazla 15 dakika sürmektedir. Koltukaltı ya da ince tüylü bölgeler ortalama 5 dakika içerisinde giderilmektedir. Bu durum diğer cilt ve vücut bakımlarında da aynı şekilde olmaktadır. Botoks Ankara içinde uygulama yapılacak bölgenin genişliği ve cildin yapısı işlem zamanını belirlemektedir. Her iki işlemde belirli zaman aralıkları ile seans yapılmaktadır. Uzmanlar tarafından belirlenen bu durum ile ortalama 7 8 seans gitmektedir.
Lazer Epilasyon Uygulaması Sonrasında Tüyler Geri Çıkar Mı?
Hormonal bir değişim ya da büyük cilt sorunları olmadığı sürece kıl köklerinde değişim görülmemektedir. Bu yüzden de lazer epilasyon uygulaması yapan kişiler 7 8 seans sonrasında kalıcı olarak istenmeyen tüylerden kurtulmuş olacaktır. Acısız olarak tüylerden kalıcı kurutuluş olan lazer uygulamasının da çeşitleri vardır. Buz lazer uygulaması da çokça tercih edilen çeşitlerden olmaktadır. Erkeklerde lazer epilasyon Ankara araştırmaları içinde online site bildirimi vardır. Aşağıda bulunan link üzerinden lazer epilasyon hakkında gelişmiş olarak bilgi almak mümkündür.
Kısa süreli olarak yapılan bakım uygulamalarında botoks işlemi için kalıcılık söz konusu değildir. Ortalama 6 ay kadar süren botoks işlemi yenilenebilir bir durumdur. Aşağıda bulunan link üzerinden de Botoks Ankara hakkında detaylı bilgi almanız söz konusudur. Böylece hem bilgi almak hem de muayene için randevu almak online şekilde yapılabilmektedir.
Lazer Uygulaması Her Cilt Tipine Uygun Mudur?
Hassas ciltler içinde başlığı bulunan lazer uygulamasında kişiler öncelikle cilt tipini belirlemelidir. Uzman kişi tarafından yapılan cilt tipi kontrolü sonrasında lazer uygulamaya geçilmelidir. Bu durum hem kadın hem de erkeklerde aynı olabilmektedir. Standart cilt tipine sahip olan kadınların yanı sıra hassas cilde sahip erkeklerde bulunmaktadır. Bu yüzden lazer çeşidi için öncelik cilt tipi belirlemesidir.
Buz lazer uygulamasında da bilinmesi gerekenler detaylı olarak https://www.drbuketyildirim.comsayfasında vardır. Öyle ki sayfa üzerinden bulunan iletişim alanları ile doktora soru sorma imkanı da vardır. Bu şekilde hangi lazer yöntemini tercih edeceğinize de karar verebilirsiniz. Sonuç olarak teknolojik bir gelişme olan lazer ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak da mümkün olacaktır.

İlgili Haberler

Sağlık
17 Mart 2024
D vitamini eksikliği belirtileri

D vitamini eksikliği, vücutta çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir ve belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. D vitamini, kemik sağlığı, bağışıklık sistemi fonksiyonu ve hücre büyümesi gibi önemli süreçlerde rol oynar. İşte D vitamini eksikliğinin bazı yaygın belirtileri… KEMİK VE KAS AĞRISI D vitamini, kalsiyumun emiliminde önemli bir role sahiptir ve eksikliği, kemiklerde zayıflama ve ağrıya […]

Sağlık
16 Mart 2024
Artan sigara kullanımı kadınlarda akciğer kanseri vakalarını tetikliyor

Kadınlarda akciğer kanseri her geçen gün artıyor. Uzmanlar, artan sigara kullanımı nedeniyle son yıllarda hastalığın kadınlarda görülme oranının yükseldiğini vurguladı. Kadınlarda sigara kullanımındaki artış, akciğer kanseri vakalarının sayısında önemli bir yükselişe yol açıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nin başhekimi ve Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celal Tekinbaş, konuya ilişkin endişe […]

Sağlık
15 Mart 2024
Tükenmişlik sendromu nedir? Belirtileri nelerdir?

Tükenmişlik sendromu, özellikle iş ve günlük yaşamın stresli koşulları altında sürekli olarak aşırı stres yaşayan bireylerde görülen bir durumdur. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından, “iş yerinde kronik iş stresi sonucu yönetilemeyen” bir durum olarak tanımlanır. Bu sendrom, genellikle işle ilgili aşırı stres ve talepler karşısında kişinin kendisini bitkin, enerjisiz ve işine karşı ilgisiz hissetmesiyle karakterize […]

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?
Eğitim
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek oruç tutmanın mümkün olacağını dile […]