SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Hesaplı alışveriş için Türkçe Broşürler’i seçin

Yayınlanma:
ABONE OL

Ekonomide son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından hane halklarının en önemli gündem maddelerinden biri son zamanlarda ev geçimi haline geldi. Tasarruf etmek ve evin ekonomisine bir şekilde katkıda bulunmak her geçen gün daha da önemli bir hal almaya başladı.

Bu tasarruf tedbirlerinden biri de; her zaman alışveriş yaptığımız büyük zincir marketlerin indirim kampanyalarını takip etmektir.

Bu kampanyalar, internetin gelişmesi ile birlikte pek çok market tarafından internet üzerinden duyurulsa da; eski yöntemlerden biri olan kataloglar ve broşürler ile duyurma hala pek çok marka tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen bir yöntemdir.

Bugün sizlere, her gün alışveriş yaptığımız zincir marketler ve diğer büyük markalardan satın aldığımız ürünleri daha ucuza almak için bu marketler tarafından düzenlenen kampanyaları takip etmenin pratik bir yolundan bahsetmek istiyoruz.

Türkçe Broşürler internet sitesini kullanarak bu markalarda satılan ürünlere ait kampanyaları ürünleri pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.

Sitenin en önemli özelliği ise kullanıcı deneyimi açısından oldukça pratik olmasıdır.

Bu pratikliği sağlayan en önemli şey ise, sitede yayınlanan broşürlerin kategoriler halinde yayınlanmasıdır.

Kategorilere göre broşürler

Türkçe Broşürler sitesinde yayınlanan broşürler, sitenin takipçileri tarafından daha kolay bulunmaları amacıyla kategoriler halinde yayınlanmıştır.

Bu kategorilerden birkaçını burada belirtelim.

Sitenin en çok ilgi çeken ve kullanıcılara en büyük kolaylığı sağlayan kategorisi “En Popüler Kataloglar” kategorisidir.

Burada kategorinin adından da anlaşılacağı gibi sitede yayınlanan broşürler, siteye giriş yapan kullanıcılar tarafından en çok ilgi görenleri ve en güncel olanları şeklinde sınıflandırılmıştır.

Burada yer alan broşürlerden ilginizi çeken herhangi birine tıkladığınızda aynı markanın sitede yer alan bütün broşürlerinin bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.

Bu sayfada ilgili markanın broşürlerinin tamamını göreceksiniz. Bu broşürlerin bir kısmı renkli, bir kısmı ise siyah-beyaz bir şekilde görülecektir.

Renkli olarak görülen broşürler, halihazırda yürürlükte olan broşürler iken; siyah-beyaz broşürler ise yürürlük tarihi geçmiş olan broşürleri göstermektedir.

Türkçe Broşürler sitesinde yer alan bir diğer kategori “Ürünler” kategorisidir. Ürünler kategorisinde de sitede yer alan broşürlerde yer alan bütün broşürler, içeriğinde bulunan ürünler bazında sınıflandırılmıştır. Buradaki ürünleri alfabetik bir şekilde arama imkanının yanı sıra en çok sayıdaki ürünler de bu sekmeye tıkladığınızda karşınıza toplamda kaç adet olduğu ile birlikte gelmektedir.

Görüldüğü üzere; oldukça pratik bir kullanım deneyimi sunan Türkçe Broşürler sitesini kullanarak evinizin ekonomisine ciddi bir katkı sunabilirsiniz. Son zamanlarda ürünlere gelen zamların ardından artık eve giren gelirin her bir lirası ayrı bir değerli olmaya başlamıştır. Hal böyle olunca aynı ürünün daha ucuza satıldığı kampanyaları kullanarak ucuza ürün satın almak için Türkçe Broşürler sitesi güvenle kullanılabilir.

Türkçe Broşürler sitesini kullanarak pratik bir şekilde indirimli ürün takip edin ve evinizin ekonomisine katkıda bulunun.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]

Belediye
04 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi Gezegen Kafe Sosyal Tesisi açıldı

Kartal Belediyesi, kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle ilçeye değer katmaya, Kartal’ı modern ve yaşanabilir bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisleşme atılımının adımları arasında yer alan Hürriyet Mahallesi Uranüs Gezegen Kafe’nin açılışı, düzenlenen törenle ve komşu buluşmasıyla gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel, ilçedeki 11’inci sosyal tesisin açılışının yapılmasının […]