SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Milli kick boksçu cinayetten tutuklandı

Yayınlanma:
ABONE OL
YAN BAKMA CİNAYETİ ZANLISI MİLLİ KİCK BOKSÇU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ ZEKİ İPEKİSTANBUL İHA Kadıköyde yan bakma nedeniyle çıkan kavgada bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan milli kick boksçu Berke Şahin adliyeye sevk edildi

Kadıköy’de laf atma nedeniyle çıkan kavgada Ömer Özdemir’i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan milli kick boksçu Berke Şahin ve 1 şüpheli “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahin’in arkadaşlarından olan 1 şüpheli ise yurt dışına çıkmama ve imza atma şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Milli kick boksçu Berke Şahin, kız arkadaşıyla birlikte Kadıköy’de bir eğlence mekanından çıktığı sırada kendilerine laf attığı gerekçesiyle yanlarından geçen 2 motosikletliyle kavga etmiş ve motosikletlileri feci şekilde dövmüştü. Bunun üzerine olay yerinden kaçan 2 kişiyi takip eden Şahin, 24 yaşındaki Ömer Özdemir’i yakalayıp bıçaklamış, hastaneye kaldırılan Özdemir hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından Berke Şahin ve 2 arkadaşı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, polis eşliğinde Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirildi.

“Psikolojim iyi değil”

Savcılık ifadesi alınan Berke Şahin, maktulün kendisine küfür ettiğini ve kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söyleyerek, “Psikolojim iyi değildir, kendimi iyi hissetmiyorum” dedi.
Savcılık sorgularının ardından şüpheli Berke Şahin ve Tevfik K. “kasten öldürme” suçundan tutuklama talebiyle, Okan C. ise adli kontrol istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

“Pişmanım”

Berke Şahin mahkeme sorgusunda, “Ben maktul Ömer Özdemir’i tanımıyorum. Tevfik K. benim arkadaşım olur. Olay gecesinde kız arkadaşımla Moda barlar sokağında yürüyorduk. Ben olayla ilgili ayrıntılı ifademi emniyette verdim. Şu anda kendimi psikolojik olarak iyi hissetmediğimden dolayı ifademi tekrar ediyorum. Böyle bir olaydan dolayı üzgün ve pişmanım” diye konuştu.
Şüpheli Tevfik K. ise, “Berke’yi 3 senedir tanıyorum. Olay günü iş çıkışı sokaktaydım. Bir barın güvenlik görevlisiyim. Bir şahsın küfür ederek gittiğini ve Berke’nin de peşinden gittiğini gördüm. Berke’nin yanlış bir şey yapmasından çekindiğim için peşlerinden gittim, sokağın oradan ilerleyip bekçi kulübüne giriş yaptı. Çıktığında elinde kesik olduğunu söyledi. Ben de ikisinin arasına girmeye çalıştım. Maktulü kendi arabama aldım. Engellemek amacıyla vücudumu araya soktum, ben maktule kesinlikle vurmadım ancak araya girmem vurma olarak gözükebilir. Suçlamaları kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Milli kick boksçu ve arkadaşı tutuklandı

Sorgu işleminin ardından Berke Şahin ve Tevfik K., “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli Okan C. ise hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve haftada 2 gün imza atma şeklinde adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]