SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

OKULLAR AÇILDI

Yayınlanma:
ABONE OL

İlköğretim geleceğin temelidir. İlköğretim davası insan olma, ulus olma davasıdır diyen Kartal İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ilköğretim haftasını coşkuyla kutladı.

2019-2020 Eğitim öğretim yılı açılış programı 9 eylül 2019 pazartesi günü Kartal Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlkokulu’nda gerçekleşti.

Programa Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Kartal İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Baturalp Eliçevik,  Kartal İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Deniz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Engin Tercan ve Mine Hayta, çevre okul müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgüt temsilcileri, mahalle muhtarları, öğretmen öğrenci ve veliler katıldı.

Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlkokulu öğretmenleri Aslı Elmas ile Özgür Öztürk’ün sunduğu açılış programında; konuşmalar, şiir okumaları ve halk oyunları gösterileri yer aldı.

Başöğretmen Atatürk, Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenler adına yapılan saygı duruşu ile başlayan açılış programı, İstiklal marşımızın okunması ile devam etti.

Okul müdürü Zafer Mihmar, yaptığı kısa konuşmasında: programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci, veli ve katılımcılara teşekkür edip, başarılar diledi.

“Çocuklarımıza gösterilen şefkat, onlar için sarf edilen gayret ve fedakârlık, ülkeye ve millete sahip çıkma adına yapılan en kutsal, en anlamlı ve önemli çalışmadır.” Diyen Kartal ilçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ, yaptığı konuşmasında: Okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velilere ayrı ayrı hitap etti. Öğretmenin önemine, çalışmanın gereğine ve velilerin katkılarına değinen ilçe Milli Eğitim Müdürü Tüysüz,, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.  2019- 2020 eğitim ve öğretim yılının eğitim camiasına hayırlar getirmesini dileyen Müdür Tüysüz,  tüm öğrenci ve velilere sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

2/A sınıfı öğrencilerinden Taylan Uluışık Yaşasın Okul, 2/D sınıfı öğrencilerinden Elif Tuana Arabacıoğlu okulumuz adlı şiiri seslendirdi.

2/A sınıfı öğrencileri yurdun dört bir yanından derlediği halk oyunları gösterisini 4/F sınıfı öğrencilerinin dans gösterisi izledi.  

Gösterileri büyük bir ilgiyle seyreden veliler, fotoğraf çekimi ve video kaydı için bir biri ile yarıştı.

Okulun birimlerini gezerek sınıflara giren kartal protokolü 1/A sınıfı öğretmeni Özlem Çelik ile 3/A sınıfı öğretmeni Ali Kemal Yar’ın dersine girerek öğrencilerle sohbet ettiler.

2019- 2020 açılış programı protokol mensupları, öğretmen ve öğrencilerin günü ölümsüzleştiren hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

Mustafa Telli

author avatar
Mustafa Telli

İlgili Haberler

Genel
18 Mart 2024
Migros indirimleri SIRA SIRA dizdi! 9 GÜN SÜRECEK dev kampanya

Migros’tan 9 gün sürecek dev indirim kampanyası geldi. Her şey yüzde 40 indirimde… Migros, müşterilerinin Ramazan ayını daha ekonomik geçirebilmesi için bir dizi indirim kampanyası başlattı. Haftalık indirimlerin yanı sıra, mart ayı sonuna kadar sürecek olan özel indirimlerle dikkat çeken Migros, pek çok üründe yüzde 40’a varan indirimler sunuyor. İşte 27 Mart’a kadar devam edecek […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]

Genel
17 Mart 2024
Emeklilik Yolunda Büyük Fırsat: Primsiz Emeklilik İmkanı

Türkiye’de erken emeklilik hayali Kuran Milyonlarca kişi var. Bazı özel durumu olanlar için SGK tarafından primsiz emeklilik fırsatı sunuluyor. Peki kimler primsiz emekli olabilir? Erken emeklilik, SSK ve bağ-kur fark etmez çalışma hayatının içinde olan her birey için çok önemli. Daha erken yaşta emekli olmak isteyen vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen koşulları ve yeni […]