SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP İlçe Başkanı Çelebi, tek gayemiz partimizi iktidarda görmek

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve  ilçe yönetimi yerel basınla bir araya geldi. Toplantıya; CHP Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem ve Kartal Yerel Basın temsilcileri katıldı.

Çelebi konuşmasına Ankara Tren garı Katliamında yaşamını yitirenleri anarak ve katliamı kınayarak söze başladı..

“ 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra basınla bir araya gelip sizlere teşekkür edememiştim. Göreve geldikten bugüne kadar basınla zaman zaman bir araya geldik. Bu süreçte önemli seçimler atlattık. Yerel basının desteğini unutamayız ben bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum ifadelerine yer veren Çelebi sözlerine devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Kartal halkının en iyi hizmeti alabilmeleri için çalışma yürüttüklerini ifade ederken; tek gayelerinin Cumhuriyet Halk Partisi‘ni iktidarda görmek olduğunu söyledi.

“Örgütümün emrindeyim”

Çelebi, “İlçe kongre süreci ve parti içi ön seçim süreci takvime bağlı olarak açıklandı. 8 Kasım itibariyle mahalle delegasyon seçimleri süreci başlıyor. Aralık-Ocak sürecinde ise ilçe kongreleri süreci başlıyor. Biz de Kartal’da tekrar güzel, iyi, temiz ve doğru siyaseti kavramını Kartal’da biraz daha yaygınlaştırarak bu süreci daha iyi olgunlaştırarak devam etmeye çalışacağız” dedi.

Adaylıklar konusuna girmek istemiyorum. Çünkü henüz çok erkendir. Birilerinin aday olup olmadığı ya da ilçe başkanının tekrar aday mı? Gerçekten bu konuda sizinle paylaşacağım bir şey yok.

Ama, ben örgütümün emrindeyim. Ben seçildiğim günden bugüne kadar Kartal’da nasıl ki birleştiren taraf oldum, ötekileştiren olmadım, her kesi kucakladım, her kesimle birlikle siyaset yapmaya çalıştım. Özellikle 31 Mart öncesi açıklanan belediye başkanı adayımızla sahada tek yürek nasıl gezdiysek, partimizi hem savunduk hem de partimizin iktidar olması için her türlü gayreti ve çabayı gösterdiysek, bundan sonra da aynı duygularla aynı düşüncelerle devam edeceğim.

Ama, biliyorsunuz ki, biz bir nöbet devraldık o nöbeti devam ettirip ettirmeyeceğimiz bu süreçte kendi içinde olgunlaşacaktır.

Ben şu an ilçe başkanıyım kongreye kadar görevimi layıkıyla yapmaya devam edeceğim. Bizde Demokrasi esastır, örgütümüzün vereceği kararlar ve görevler bizim için her zaman emirdir. Örgütümüzle birlikte süreci takip edeceğiz ifadelerini kullandı.

“Biz her zaman demokrasinin yanındayız”

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kartal Kent Konseyi seçimleriyle ilgili yöneltilen soruya Çelebi, biz her zaman Demokrasinin yanındayız, seçimin kaybedeni yoktur, kazanan Kartal’dır, Kent Konseyi ilçeyi kucaklayan bir yapıdır elbette adaylar olacaktır, 2 tane değerli arkadaşımız aday oldu, ben kazanan yeni yönetimi tebrik ediyorum başarılar diliyorum umarım Kartal için güzel işler yaparlar ifadesini kullandı..

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]