SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Cevizli Meydanı yeni adıyla açılıyor “Komşuluk ve Dayanışma Meydanı”

Yayınlanma:
ABONE OL

Hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Katılımıyla açılışı yapılacak olan “Komşuluk ve Dayanışma Meydanı”nın geçmişi üç dönem önceki Ak Partili Belediye Başkanı Arif Dağlar’a kadar uzanıyor.

O dönem bir bağışçı tarafından belediyeye bağışlanan arsayı sonradan park olarak projelendiren bir önceki dönem belediye başkanı Altınok Öz sonrası, hızlı bir şekilde tamamlayıp açılışını yapmak ise genç Başkan Gökhan Yüksel’e nasip oldu.

Park Bahçeler Müdürü Deniz Karacan, Gökhan Yüksel’in önemli bir şansı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in ekibinden çalışkanlığıyla dikkat çeken Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Karacan’ın azimli ve gayretli çalışması aynı zamanda sosyal medyayı çok aktif olarak kullanması halkın da takdirini kazanmış durumda. Göreve geldiğinden beri gerek başarılı çalışma performansı, gerekse yapılan çalışmaları sosyal medya aracılığıyla halkla paylaşması çok takdir topladığını belirtmek gerekir.

Dört mahallenin ortak noktasındaki park

Cevizli, Orhantepe, Atalar ve Esentepe Mahallesi olmak üzere toplam 4 mahallenin ihtiyacına cevap vermesi amacıyla projelendirilen“Komşuluk ve Dayanışma Meydanı”nın ilk etabı tamamlandı. Meydan ve park bölümünün vatandaşların kullanımına sunulacağı projenin büyük açılışı 26 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımıyla yapılacak.

Açılışa özel düzenlenecek olan konserde Karadeniz müziğinin sevilen sesi Hülya Polat sahne alarak şarkılarını Kartallılar için seslendirecek. Birbirinden çeşitli etkinliklerin de yer alacağı büyük açılışa tüm Kartallıları davet eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel: “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek diğer projelerimizin de bir an önce hayat bulması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Açılışa Özel Hülya Polat Konseri

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in bir an önce vatandaşların kullanımına sunulması için tamamlanmasıtalimatını verdiği Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’nın “meydan ve park” bölümü, yoğun ve özverili çalışmalar neticesinde açılıyor.11 bin metrekareden oluşan “meydan ve park” bölümü için Kartal Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılım sağlayacağı büyük bir açılış programı organize etti. 26 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da gerçekleşecek olan açılışta Karadeniz müziğinin sevilen ismi Hülya Polat da seslendireceği şarkılarla Kartallılara, coşkulu bir kutlama yaşatacak.

Birbirinden Renkli ve Çeşitli Etkinliklerle Çocuklar da Doyasıya Eğlenecek

Unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları, çocuk tiyatroları, yetişkin atölyeleri, çocuk atölyeleri, bahçe satrancı, pandomim, illüzyon gösterisi, halk oyunları ve sinema gösterimleriyle çoluk çocuk, genç yaşlı tüm Kartallıların unutulmaz zaman geçirecekleri açılışta, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Hülya Polat da Kartallı sevenlerine muhteşem bir konser verecek.

“Kartal’a Artı Değer Katacak Yeni Projeler, Yakın Zamanda Kartallılara Hizmet Verecek”

Yoğun bir ekip çalışmasının sonunda,çok kısa bir sürede Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’nın ilk etabını tamamladıklarını belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Göreve geldiğimiz günden bu yana uzun yıllardır devam eden Komşuluk ve Dayanışma Meydanı (Eski adıyla Cevizli Meydanı) projesinin ilk etabını tamamlamak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmak amacıyla haftanın 7 günü yoğun bir mesai harcadık. Şimdi, vermiş olduğumuz emeklerin meyvelerini kısa zamanda topluyor olmanın mutluluğunu komşularımızla birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek yeni projelerin bir an önce hayat bulması için çalışmalarımız devam ediyor. Kartal’a artı değer katacak yeni projeler de yakın zamanda Kartallı komşularımıza hizmet verecek. Komşuluk ve Dayanışma Meydanı,tüm Kartallı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katılım sağlayacağı büyük açılışımıza tüm komşularımızı davet ediyorum.” dedi.

Komşuluk ve Dayanışma Meydanı

5 bin metrekarelik yeşil alana sahip meydan projesinde, yaklaşık 400 metrekarelik bir alanda yer alan süs havuzu ise granit kaplama ve ebatlı kayrak taşından oluşuyor. Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’nda 800 metrekarelik ahşap zeminli bir amfinin yanı sıra 2 bin metrekarelik çatı bahçesi, ahşap oturma duvarları, dinlenme alanları ve kent mobilyaları da bulunuyor. Yaklaşık 500 metrekarelik bir alanı kaplayan 2 çocuk oyun alanında; temalı oyun grubu, çift ahşap tahterevalli, figürlü ahşap zıp zıp ve ahşap gondol salıncak yer alıyor. Projenin ilk aşaması olan “meydan ve park” kısmı tamamlanırken, ikinci aşaması olan “kültür merkezi ve yüzme havuzu” kısmında ise çalışmalar haftanın 7 günü devam ediyor. Proje tamamen bittiğinde, ilk aşamada yer alan yeşil alanlar ve meydana; yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı salonlar, sergi ve fuaye alanları, kütüphane, kafeterya, revir, kurs birimleri, spor salonu, otoparklar, tuvaletler ve teras da eklenmiş olacak.

Saat: 13.00

Tarih: 26 Ekim Cumartesi

Yer:Orhantepe Mahallesi, Saraylar Caddesi

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]